Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:14 Przeczytałam dzis na onecie o tym, ze znana osobistosc duchowna ks. Henryk J. (Jankowski??) z Gdańska podejrzewany jest o pedofilie. Czy dobrze kojarze nazwisko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Pedofilia Ks. Henryka J. Co o tym sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:16 Dpodaję link: info.onet.pl/957220,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW PROWOKACJA KOLESIÓW ANDRZEJA S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:59 Ludzie! Trochę powagi. Znacie europejskie realia III RP. Nie dajcie się ogłupić. Dla oświeconych inaczej jewropejczyków Kościół katolicki to wyjątkowo wdzięczne pole do odreagowania własnych zboczeń. Gdyby tak trafili na wyznawców islamu, to.... Odpowiedz Link Zgłoś
helge3 Re: PROWOKACJA KOLESIÓW ANDRZEJA S. 30.07.04, 00:07 Re: Meen!!! Autor: patience Data: 29.07.2004 20:12 Gość portalu: Palnick napisał(a): > puka więc do bram nieba. Otwiera mu święty Piotr i mówi: > -Tu jest niebo! Pedofili nie przyjmujemy! > Na co prałat odpowiada: > -Ale ja tu przyszedłem dla Dzieciątka Jezus... Lubie cie, potworze:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: PROWOKACJA KOLESIÓW ANDRZEJA S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:47 coby nie powiedzieć,to głowa mała co to się dzieje-przecież to od kilkunastu dni istna epidemia pedofilii,nie ma dnia bysmy nie słyszeli nowych faktów o nowych podejrzeniach różnych osób o tę dewiację?W mojej łepecynie nie może się pomieścić,że przez poprzednie dziesięciolecia nic nie było słychać o tych zboczeniach,a teraz wszystko wyłazi na jaw,w czym zasługa dziennikarzy.Skąd się biorą takie dewiacje w stosunku do dzieci??- to już bardziej homoseksualizm można zrozumieć choć tez napawa mnie obrzydzeniem.Brylują w tej dewiacji pedofilskiej księża-może akurat to jest przyczynek,aby czym prędzej znieść w kościele celibat,bo na zdrowy rozum to jest największą chyba przyczyną tych nieszczęść!!Już można tylko przeczuwać chyba ogromny spadek zaufania do księży i Kościoła w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: Pedofilia Ks. Henryka J. Co o tym sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:12 Księża to siedlisko bogatych homoseksualistów, pedofili i ruchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Pedofilia Ks. Henryka J. Co o tym sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 18:42 tak ilościowo to ruchaczy,homoseksualistów, pedofilów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: Pedofilia Ks. Henryka J. Co o tym sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:02 Faktycznie, masz racje z ta kolejnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś