Dodaj do ulubionych

Top Chef 2

20.03.14, 12:16
Cały czas się jaram, bo ten format naprawdę wychodzi świetnie Polsatowi.
Fajnie dobrani uczestnicy, fajne zadania. TVNie patrz i ucz się!

Jedyne zastrzeżenie do tej edycji to mało subtelna zmiana podejścia pana Amaro do uczestników. Jak rozumiem chodzi o podrasowanie jego wizerunku przed premierą Piekielnej kuchni, ale mało to subtelne, a i zupełnie niepotrzebne. W pierwszej edycji TC jego spokój, dystans i kultura były świetną alternatywą dla wyszczekanych jurorów z różnych innych programów. Obecna metamorfoza to trochę strzał w stopę :/
Obserwuj wątek
    • marslo55 Re: Top Chef 2 21.03.14, 12:44
      kubissimo napisał:
      "Jak rozumiem chodzi o podrasowanie jego wizerunku przed premierą Piekielnej kuchni, ale mało to subtelne, a i zupełnie niepotrzebne."
      Bardzo możliwe, że masz rację. Też wolałam go w "chłodniejszej" wersji. Za to nadęty Joseph mniej mnie tym razem drażni, więc coś za coś.
      Uczestnicy bardzo fajni, z jednym wyjątkiem. Po przedostatnim odcinku liczyłam, że odpadnie ten rzucający mięsem, histeryzujący babsztyl. Załamałam ręce, kiedy rywal "robiącej w gacie" baby podał smętnego pora.
      • kubissimo Re: Top Chef 2 21.03.14, 21:27
        Babsztyl rzucajacy miesem jest fajny i swojski ;) Ja bym pozegnal histeryczna Magdę. Ale coś czuję, że jeszcze długo będzie przepychana. Niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka