Dodaj do ulubionych

wlasnie podali ze cos sie stalo ...!!

IP: *.chello.pl 02.04.02, 20:31
Moze ktos z was wie co sie stalo w domu ze kaza ogladac specjalne wydanie o
23?? bo oczywiscie na onecie cisza.......
Obserwuj wątek
    • Gość: potryfun Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.mov.pl 02.04.02, 20:33
      pewnie jako gość do domu zajrzał Jurek Coolicki
      • Gość: Ewa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:36
        Dostali przyrządy gimnastyczne i ćwiczą
        • Gość: milusia Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.gazetaolsztynska.pl 02.04.02, 20:39
          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Dostali przyrządy gimnastyczne i ćwiczą

Ja wiem!

U Kena na przegubach dłoni pojawiły się stygmaty. Do
          Sękocina zjeżdżają się już pielgrzymki. Dziś o godz. 23
          odbędzie się uroczysta msza, którą poprowadzi biskup
          Peatz.

Ale JAJA ;-)
    • cloudyush Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! 02.04.02, 20:42
      logiczne:

dziś pokazują (i pokażą wieczorem) to co działo się wczoraj. a że wczoraj był
      prima aprilis, to pokażą jakiś "super" dowcip.
      • Gość: DD Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.chello.pl 02.04.02, 20:46
        CHUDA WYSZŁA
        • Gość: pago Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: 192.168.1.* 02.04.02, 20:48
          W końcu doszło do zbliżenia Kena i Pablo.
      • Gość: Metaxa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 20:48
        E, nieee... przecież wyraźnie było napisane, że to "coś" wydarzyło się przed
        chwilą, a więc dzisiaj!!!! :)
        • Gość: A Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 21:00
          witaj metaxa:)
          ja tam nie uwierze jak nie zobacze!:)
          bo to ich "przed chwila" to takie samo jak "na zywo" w TVN7:))))))
          pozdrawiam....ponoc chuda wyszla?
          ja tam dzisiaj caly czas na kamerki ogrodowe trafialam:(
          nic nie wiem:(
          licze na was!:)
          • Gość: Metaxa Re: ale nie podali co się stało!!! ;))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:04
            Oops.. A, a ja liczyłam na twoje zainwestowane 9 złociszoof... ;) no to
            czekamy (nie)cierpliwie na 23.25, żeby się dowiedzieć co to z tym "niezwykłym
            wydarzeniem".. musi być rzeczywiście niezwykłe, skoro postanowili uraczyć nas
            już dziś, nie czekając do jutra... :)
            • Gość: nielmer Re: ale nie podali co się stało!!! ;))) IP: *.ammo.com.pl 02.04.02, 21:06
              Peatz przytulił Kena, ale jego gest został nadimpretowany i źle zrozumiany.
          • Gość: siano Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:09
            Witajcie! :)))

Ja nic nie wiem, oprócz tego, że maraton sobie urządzili... Swoją drogą -
            właśnie chyba się Czerwonym bierznia popsuła czy jak!?

A to wielkie wydarzenie to pewnie właśnie te bierznie.. :)))

siano
            • Gość: Metaxa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:12
              Siaaanooo.... a tak na Ciebie liczylismy! ;) zostaw tę magisterkę w spokoju,
              bo przez nia jestesmy zapóźnieni w bieżących informacjach ;))))
              (ZARTOWALAM) ;)))

Nikt nic nie wie.. jak w ruskim filmie... ;)
            • Gość: A Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 21:14
              sianko:)
              ja bym sie awanturowala!
              przeca nikt nie bedzie biegl drugi raz!
              jak sie sprinter przewroci to czeka do nastepnych zawodow!
              o!
              naturalnie jezeli popsula sie czerwona bieznia!
              bo jezeli niebieska....
              ... to juz jest zupelnie inna sprawa!
              nalezy przerwac!
              spuscic lomot organizatorom!
              zaczac zawody od poczatku!
              i dac dodatkowy punkt niebieskim za wole walki!:))))))))))
              pozdrawiam:))
              • Gość: pago Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: 192.168.1.* 02.04.02, 21:15
                Sorry, że się wtrącę, ale czy to na pewno była awaria, czy jakaś kara nałożona
                przez prezesa?
                • Gość: A Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 21:31
                  pago, twoja teoria tez ma swoje podloze!
                  wszyscy wiedza ze prezes jest.... zlosliwy!:)
                  ale wtedy to by sie niebieskim bieznia popsula!:)))))))
                  pozdrawiam:)
              • Gość: Metaxa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:17
                No i jak tu nie kochać A???? ;)))))
              • Gość: siano Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:20
                Gość portalu: A napisał(a):

> sianko:)
                > ja bym sie awanturowala!
                > przeca nikt nie bedzie biegl drugi raz!
                > jak sie sprinter przewroci to czeka do nastepnych zawodow!
                > o!
                > naturalnie jezeli popsula sie czerwona bieznia!
                > bo jezeli niebieska....
                > ... to juz jest zupelnie inna sprawa!
                > nalezy przerwac!
                > spuscic lomot organizatorom!
                > zaczac zawody od poczatku!
                > i dac dodatkowy punkt niebieskim za wole walki!:))))))))))
                > pozdrawiam:))

:))) hiehie

Jak widzisz zapewne, z bieżnia już w porządku i biegną dalej. Tak sobie myśle, ze
                ta bieżnia to tam nie przez przypadek... po świątecznym obżarstwie czas troszkę
                wagi zrzucic ;-)

siano

PS. Matoły z Onetu, napisały o biegani na "bierzni"... ciołki - nie wiedzą, że to
                pisze się przez "rz"... Tylko, że... eh nie wiem czy ja czasem w poprzednim
                poście się tym nie zasugerowałem?! Jeeezu, jeśli tak, to ze wstydu więcej się na
                forum nie pokaże. Idę sprawdzić.
                • Gość: Metaxa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:21
                  Zasugerowałeś się... ale litościwie nikt nie zwracał Ci uwagi ;))) coż, w
                  ferworze walki wszystko może sie zdarzyć :)
                  • Gość: A Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 21:26
                    metaxa sianko tez koffamy!
                    wiec mu wypaczamy!
                    nawet w takiej kwestii:)
                    jak w durnej sugestii:)
                    pozdrawiam:))
                  • Gość: siano Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:27
                    Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Zasugerowałeś się... ale litościwie nikt nie zwracał Ci uwagi ;))) coż, w
                    > ferworze walki wszystko może sie zdarzyć :)

Nawet nie wiesz jak mi wstyd! :(

siano
                    • Gość: A co z nominacjami? IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 21:29
                      w takim razie??????
                      miala odpasc jedna osoba w tym tygodniu.... skoro juz odpadla to co? nominacje
                      anulowane???????????
                      rany!!!!!
                      kto tu mysli?:)
                      sianko!
                      metaxa!!!
                      do dziela!
                      pozdrawiam!:)
                      • Gość: siano Re: co z nominacjami? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:32
                        Skąd ta wiadomość, że Chuda wyszła?! Nie chce mi się w to wierzyć jakoś... To
                        raczej tylko plotka.

siano
                        • Gość: gonitwa Re: co z nominacjami? IP: *.chello.pl 02.04.02, 21:35
                          Witam :)))
                          Swoja drogą to niezła kiszka, że na oficjalnej stronie BB robią takie błędy.
                          Ostatnio opisywali też, że Barbie śpiewała "Drogę DO NIKĄD". :)))

PS. Ale Chudej to faktycznie jakoś nie widać, prawda?
                    • Gość: Metaxa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:31
                      Cos ty, sianko, daj spokój! to bardzo cool pisać fonetycznie albo z błędami
                      ortograficznymi ;))) i wcale to nie zmniejsza naszych płomiennych uczuc dla
                      Ciebie :)
                      • Gość: siano Metaxa.... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:35

> Cos ty, sianko, daj spokój! to bardzo cool pisać fonetycznie albo z błędami
                        > ortograficznymi ;))) i wcale to nie zmniejsza naszych płomiennych uczuc dla
                        > Ciebie :)

...jesteś kochana :x cmok :))
                        • Gość: Metaxa Re: Sianko :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:38
                          Sianko sianko, Ty nie całuj dzieczyn, tylko lepiej nadstawiaj uszki i donoś
                          nam na bieżąco! ;)))
    • Gość: Ewa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:18
      Podali wyniki nominacji i Chuda wyszła z programu
    • Gość: Metaxa Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:28
      Rrrany.. co tam na tym onecie za cuda-dziwy ogłaszają???? Magda całuje się z
      Kenem??? Frytka w łóżku Pavulona???? hej, gdzie są jednostki z kodami???? :O
      • Gość: siano Re: wlasnie podali ze cos sie stalo ...!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 21:46

> Rrrany.. co tam na tym onecie za cuda-dziwy ogłaszają???? Magda całuje się z
        > Kenem??? Frytka w łóżku Pavulona???? hej, gdzie są jednostki z kodami???? :O

Nic się nie bój... ;-) To tylko jakieś elemnety przedstawienia teatralnego. Swoją
        drogą zadziwiająca jest przenikliwość mieszkańców a właściwie ich trafne
        rozpoznawanie własnego odbioru na zewnątrz... w przedstawieniu bowiem Ken gra
        Księciunia, a Pablo jest jego wiernym podnóżkiem... - Toudim :))))

siano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka