IP: *.chello.pl 03.04.02, 07:44
Magda ma sztuczny biust ,co wczoraj nawet niewprwnym okiem mozna bylo obejrzec.
( te blizny pod biustem).I dziwne miesnie brzucha .Oraz walki tluszczu nad
biodrami.
Jak facet.
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: Magda? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.04.02, 08:16
      Myślę,że ten biust był poprawiony silikonem ręką jakiegos domorosłego
      chirurga - zamiast siedzieć w baraku BB powinna go zaskarżyć za spartaczenie
      roboty, też niezła kasa.Ale żeby od razu to był facet ...łoj chyba nie!
      • Gość: Asia Re: Magda? IP: 213.225.62.* 03.04.02, 08:25
        Ona jest staszna.......albo beczy albo marudzi..stara panna
        :))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Margo Re: Magda? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 08:36
          To prawda...robota z biustem została nieco spartaczona.. Z tego co wiem nie
          powinno być poziomych blizn pod biustem-tylko ewentualnie malenkie pionowe-
          idące do sutka, a i te niewidoczne okiem kamery. Chyba, że to co wczoraj
          widzielismy to nie blizny , ale odciski od zbyt ciasnego stanika, co i tak nie
          zmienia faktu , ze biust poprawiony...wygląda jak gumowy..nie zachowuje się
          naturalnie..
          • Gość: milusia Re: Magda? IP: *.gazetaolsztynska.pl 03.04.02, 10:59
            Gość portalu: Margo napisał(a):

> To prawda...robota z biustem została nieco spartaczona.. Z tego co wiem nie
            > powinno być poziomych blizn pod biustem-tylko ewentualnie malenkie pionowe-
            > idące do sutka, a i te niewidoczne okiem kamery. Chyba, że to co wczoraj
            > widzielismy to nie blizny , ale odciski od zbyt ciasnego stanika, co i tak nie
            > zmienia faktu , ze biust poprawiony...wygląda jak gumowy..nie zachowuje się
            > naturalnie..

No, właśnie. Jednak Magdzie to nie przeszkadza, bo przy
            każdej okazji prezentuje swoje "walory".
            • Gość: Margaret Re: Magda? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 11:56
              fakt....pokazuje chętnie. W zasadzie to nie potrafię jej rozgryżc, dla mnie
              najlepszym okresleniem na MAgdę, jest......dziwna..i to bynajmniej nie w
              pozytywnym tego słowa znaczeniu. Śmieszy mnie to "sprostowywanie" tego co
              pomiedzy nią a JAnosikiem. Przecież miedzy nimi nic się nie dzieje, to ona
              wyraźnie go kokietuje, podrywa-a on nieugięty..a ta leci i bierze go na
              rozmowę, że go po prostu lubi..itp itd.. Ona moze tak-ale czy on ją...no nie
              wiem : ). Poza tym-sam HArnaś troszenke mnie denerwuje, ale to z tego prostego
              względu, ze BARDZO BARdZo mało mówi, z reguły są tak mało artykułowane-
              no...no..tak..uhm..Ach , Ci ludzie ;))
            • Gość: maya Re: Magda? IP: *.adsl.hansenet.de 03.04.02, 12:13
              Gość portalu: milusia napisał(a):
              >
              > No, właśnie. Jednak Magdzie to nie przeszkadza, bo przy
              > każdej okazji prezentuje swoje "walory".

Hmm, nie po to zaplacila za operacje "upiekszania", by teraz skrzetnie skrywac
              tego wyniki ...

Ps. Rzeczywiscie wygladaja te piersi jakby tam nie napchali jej silikonu, ale
              przyszyli dwie gumowe pilki z domalowanymi recznie sutkami.
              • Gość: Aśka Re: Magda? IP: *.chello.pl 03.04.02, 12:36
                Jest dziwna jakaś, to fakt, jakby niedojrzała, ale ostatnio żal mi się jej
                robi, kiedy widzę jak ten palant Hydro swoim ciastusiowatym ramieniem ją
                popycha. Kto tu jest sztywny?? On mówi, że ona, a ja jeszcze w żadnej edycji
                nie widziałam drugiego takiego, który by aż tak uważał na to jak to widać na
                zewnątrz. Cały czas musi pokazywać, że "sobie nie daje", he he, to słabiutki
                człowieczek. Magda jest na tyle może niepewna siebie że nie reaguje, ale gdybym
                była na jej miejscu, jak bym walnęła bez ten ryjek nieopierzony, zanurzyła
                piąstkę w cieście... Eh, rozmarzyłam się, i wyszło ze mnie zwierzę... :)))))
    • Gość: sisi Re: Magda? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 12:59
      Gość portalu: beata napisał(a):

> Magda ma sztuczny biust ,co wczoraj nawet niewprwnym okiem mozna bylo obejrzec.
      > ( te blizny pod biustem).

Własnie weszłam na Forum, żeby założyć wątek: "Magda ma sztuczny biust"! Też
      zauważyłam blizny i nienaturalność kształtu jak na 35-letnią kobietę. Pewnie
      sobie we Włoszech zrobiła - tam strasznie partaczą.
    • Gość: Graza Re: Magda? IP: 157.25.202.* 03.04.02, 14:38
      Mysle ze Magda byla facetem! Przygladam sie jej od poczatku i wnioski same sie
      rodza-ona byla mezczyzna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka