ines44 10.04.09, 20:17 Czy mąż był mi wierny, czy w jego relacji z przyjaciólką nie ma niczego, co zagrazałoby naszemu związkowi? Ja ur 25-11-1968, on 29-11-1969 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_44 Re: przyjaciółka męża 11.04.09, 16:41 przepraszam że się wtrącę ale twój mąż ma dość nie zwykłą datę urodzenia.Nie jest przypadkiem typem człowieka który wiele pomaga i poświęca się innym.Poza tym z dużym naciskiem na doskonalenie się i zdobywanie wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ines44 Re: przyjaciółka męża 12.04.09, 11:25 Czy sie poświęca innym? Trudno mi ocenic, bo on sie generalnie sporo zmienił. kiedys chyba był taki, ale ja nie za bardzo moglam na niego liczyc w trudnych chwilach. Dlatego teraz zadaje sobie pytanie, czy to co on daje przyjaciólce jest przyjaźnia czy czyms więcej? Ale tak, jesli naprawde on chce komuś pomóc to wkłada w to dużo serca i energii. Co do drugiego pytania, to on lubi sie doskonalic zawodowo; tyle ,że wiedze która zdobywa nikt do konca nie docenia tak, jakby on to chciał. I to go strasznie frustruje. Męza chyba generalnie ludzie w jakims sensie wykorzystują. Czy ta niezwykła data urodzenia męża wynika z numerologii czy czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
joooooooana Re: przyjaciółka męża 28.04.09, 15:41 Trudno mi odpowiedziec na Pani pytanie:: TAK/NIE Ale najlepiej byloby, gdyby przyjacióła, przestała być tak zaangazowana w zycie Pani meza. Odpowiedz Link Zgłoś
ines44 Re: przyjaciółka męża 04.05.09, 10:53 Dziękuję. Do tej pory tak było,że nie tyle ona była zangazowana w zycie męza, tylko ona maksymalnie angażowała go w swoje -co najbardziej mnie boli,ze bez jego zdania ona nie podejmuje żadnej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: przyjaciółka męża 26.04.23, 00:03 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś