Dodaj do ulubionych

OBRAZIŁA MNIE!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 20:54
Przepraszam bardzo, ale jakim prawem Zołza może nazywac mnie, z powodu tego że
oddałam na nia kilkanaście cennych głosów, DYSKOTEKOWYM ĆWOKIEM??????
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:00
      Niech te tłuste cielsko idzie do swojego domu i tam drze morde na wszystkich!!
      A Kena cenie za opanowanie!
      • Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:04
        Ceń. Jak Cie spotka to z całym opanowaniem nazwie Cie ludzka szmatą..

Pozdrawiam
        • Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:10
          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Ceń. Jak Cie spotka to z całym opanowaniem nazwie Cie ludzka szmatą..
          >
          > Pozdrawiam

za to jak spotkasz zołzunie to ta "wjebie ci w morde i nazwie cię chwastem!!"
          przepraszam za wulgaryzmy ale chciałem to powiedziec językiem zołzy

• Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:23
            Od razu widać, że nie wiesz o co chodzi.. Dla Zouzy chwastem jest jedna,
            określona osoba, natomiast dla Kena szmatami są wszyscy dookoła z wyjątkiem
            jego samego.

Pozdrawiam
            • Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:27

> Od razu widać, że nie wiesz o co chodzi.. Dla Zouzy chwastem jest jedna,
              > określona osoba, natomiast dla Kena szmatami są wszyscy dookoła z wyjątkiem
              > jego samego.
              >
              > Pozdrawiam

Akurat nie masz racji. Dla Zołzy dosłownym chwastem jest Ken. Inni maja inne
              nazwy. Juz nie pamietasz jak nazwała ruda kasię kurew*ą ?????
              • Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:28
                Którą kasię?
                • Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:31

> Którą kasię?

Ruda Kasię!! To był moment kiedy któregos dnia sie wnerwiła. Jak widzisz Zołza
                  nie oszczędza prawie nikogo!

• Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:33
                    Cos Ci się musiało przesłyszeć.. już prędzej bym podejrzewała, że powiedziała
                    tak do Chudej, ale do Rudi???? albo ta k*wa była tylko przecinkiem w zdaniu ;)
              • Gość: miki Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: 192.168.0.* 05.04.02, 21:38
                Dlaczego kłamiesz? Akurat nic ytakiego Zołza nie mówiła, na żadną kasię.
      • Gość: bbp Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 21:08
        Najważniejsze to dobre samopoczucie, więc Zołza tłumaczy swoje rychłe
        opuszczenie domu BB głosami ćwoków dyskotekowych.Dzięki jej "wyrywaniu chwasta"
        Kenio zyskał wielu sympatyków (no, może przesadziłam z tą sympatią,ale wypada
        korzystnie w konfrontacji z Zołzą).Szkoda, że nie zobaczę jej miny, gdy będzie
        czytała opinie o sobie- mam nadzieję, że ktoś jej to pokaże.
    • Gość: jump Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:03
      ma racje, jesli wolisz takich pustych chłopczyków jak ken!!!kim są
      jego wielbiciele/ki własnie takie dyskotekowe puste cwoki!!!!niestety i
      nie zgodze się równiez z tym, ze zołza prowokuje te sytuacje bo
      jest dokładnie odwrotnie, on specjalnie ją prowokuje, by się
      zdenerwowała i na nią darła mordę, natomiast on grzeczny chłopiec
      opanowuje się i nic nie mówi - wredny mały cwaniaczek i tyle!!!
      dzisiejszy odcinek mnie w tym uwierdził, a frytka warta niego!!
      • Gość: martKa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:07
        o nie wypraszam sobie!!! wcale nie jestem dyskotekowym ćwokiem! Zołza jest
        niekulturalna, raża mnie jej wulgaryzmy, a o tym jak jest wychowana potwierdza
        jej tekst - "sadystycznie uwielbiam znęcać sie nad kenem psychicznie"
        czy to jest teks człowieka na poziomie - pytam?????

PS> a mamusia zołzuni dlej będzie w RINKGU komentować - agnieszka jest twarda,
        agnieszka sobie poradzi
        • Gość: arni Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.ponyexpress.net 05.04.02, 21:17
          nie lubie kena ,ale on ostatnio zawsze winny ,normalnie ta gruba powinna
          wyleciec nie z powodow kena albo bo jest gruba i grozi wszystkim ,ale dlatego
          ze jest barzdiej wulgarna jak majster na budowie!!!!!
          • Gość: Ewa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 22:48
            Nazwała "rudą Kaśkę" k.... w chwili kiedy ta powiedziała żeby sobie odpuściła z
            walką w domu , bo to jest tylko gra.Zołza była lekko wkur..... jak ona może tak
            mówić.Ona tu walczy na śmierć i życie ,a ktoś śmie twierdzić że to tylko gra.
            • Gość: ppp Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 23:39
              Ten kto popiera działania zołzy ten jest zakłamanym fałszywym sqrwielem tak jak
              ta "dama" przy,której przysłowiowy szewc to przedszkolak.jest odrażająco
              wulgarna i falszywa.najbardziej ją wpienia spokój kena przy wszystkich
              sporach.ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd.
              • Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 14:44
                Gość portalu: ppp napisał(a):

ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd.

Zgadzam się w 300 proc. Kenio niestety myśli o ludziach per "szmaty"
                i "prymitywy", a więc to, że mówi o tym głośno to jego wieeelki błąd... >:)))
                • Gość: :) Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.man.polbox.pl 06.04.02, 23:41

> Gość portalu: ppp napisał(a):
                  >
                  > ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd.
                  >
                  >
                  >
                  > Zgadzam się w 300 proc. Kenio niestety myśli o ludziach per "szmaty"
                  > i "prymitywy", a więc to, że mówi o tym głośno to jego wieeelki błąd... >:))
                  > )

Po pierwsze witaj Metaxo. Po drugie pozwolilem sobie przeczytać kilka uwag na
                  temat niejakiego zjawiska pt. Ken. Nie wiem dlaczego ale jedno co mi przychodzi
                  do głowy to historyjka o pewnym strazniku wieziennym czyli klawiszu. A oto ona.
                  W celi straceń skazany czeka na egzekucję. Podchodzi do niego strażnik i mówi:
                  - Za godzinę zostanie pan powieszony, ale zanim to nastąpi, spytają o pańskie
                  ostatnie życzenie. Czy mógłbym mieć do pana prośbę? - Tak, słucham. - Niech pan
                  poprosi, żeby mi podwyższyli pensję!
                  Z tego co czytam na tym forum zjawisko pt. Ken pasuje do roli straznika
                  wieziennego jak mało ktory klawisz. Pozdrawiam:)

• Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 14:53
                    Ho ho , witaj :) :D
                    Trafnie udało Ci się zobrazować charakter Kenia ;) co ja poradzę, że działaja
                    mi na nerwy takie pustaki? w jego przypadku nawet walory estetyczne go nie
                    ratuja :P

Pozdrawiam serdelecznie :))))
                • vwdoka Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! 08.04.02, 14:05

> Gość portalu: ppp napisał(a):
                  >
                  > ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd.
                  >
                  >
                  >
                  > Zgadzam się w 300 proc. Kenio niestety myśli o ludziach per "szmaty"
                  > i "prymitywy", a więc to, że mówi o tym głośno to jego wieeelki błąd... >:))
                  > )
                  Zgadza się, mówi głośno do .... mikroportu, aby usłyszeli głośno i wyraźnie to
                  telewidzowie, ale nie współmieszkańcy...

Natomiast Zołza pomyślała o nim pedał i tylko głośno pomyślała za plecami (sic!)
                  Super Mario! Taka jest wredna i fałszywa!

Pozdrawiam,
                  vwdoka

• Gość: siano Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 00:34
      Gość portalu: martKa napisał(a):

> Przepraszam bardzo, ale jakim prawem Zołza może nazywac mnie, z powodu tego że
      > oddałam na nia kilkanaście cennych głosów, DYSKOTEKOWYM ĆWOKIEM??????

Uderz w stół, a nożyce się odezwą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka