Gość: martKa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 20:54 Przepraszam bardzo, ale jakim prawem Zołza może nazywac mnie, z powodu tego że oddałam na nia kilkanaście cennych głosów, DYSKOTEKOWYM ĆWOKIEM?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:00 Niech te tłuste cielsko idzie do swojego domu i tam drze morde na wszystkich!! A Kena cenie za opanowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:04 Ceń. Jak Cie spotka to z całym opanowaniem nazwie Cie ludzka szmatą.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:10 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Ceń. Jak Cie spotka to z całym opanowaniem nazwie Cie ludzka szmatą.. > > Pozdrawiam za to jak spotkasz zołzunie to ta "wjebie ci w morde i nazwie cię chwastem!!" przepraszam za wulgaryzmy ale chciałem to powiedziec językiem zołzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:23 Od razu widać, że nie wiesz o co chodzi.. Dla Zouzy chwastem jest jedna, określona osoba, natomiast dla Kena szmatami są wszyscy dookoła z wyjątkiem jego samego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:27 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Od razu widać, że nie wiesz o co chodzi.. Dla Zouzy chwastem jest jedna, > określona osoba, natomiast dla Kena szmatami są wszyscy dookoła z wyjątkiem > jego samego. > > Pozdrawiam Akurat nie masz racji. Dla Zołzy dosłownym chwastem jest Ken. Inni maja inne nazwy. Juz nie pamietasz jak nazwała ruda kasię kurew*ą ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:28 Którą kasię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:31 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Którą kasię? Ruda Kasię!! To był moment kiedy któregos dnia sie wnerwiła. Jak widzisz Zołza nie oszczędza prawie nikogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:33 Cos Ci się musiało przesłyszeć.. już prędzej bym podejrzewała, że powiedziała tak do Chudej, ale do Rudi???? albo ta k*wa była tylko przecinkiem w zdaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: 192.168.0.* 05.04.02, 21:38 Dlaczego kłamiesz? Akurat nic ytakiego Zołza nie mówiła, na żadną kasię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 21:08 Najważniejsze to dobre samopoczucie, więc Zołza tłumaczy swoje rychłe opuszczenie domu BB głosami ćwoków dyskotekowych.Dzięki jej "wyrywaniu chwasta" Kenio zyskał wielu sympatyków (no, może przesadziłam z tą sympatią,ale wypada korzystnie w konfrontacji z Zołzą).Szkoda, że nie zobaczę jej miny, gdy będzie czytała opinie o sobie- mam nadzieję, że ktoś jej to pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:03 ma racje, jesli wolisz takich pustych chłopczyków jak ken!!!kim są jego wielbiciele/ki własnie takie dyskotekowe puste cwoki!!!!niestety i nie zgodze się równiez z tym, ze zołza prowokuje te sytuacje bo jest dokładnie odwrotnie, on specjalnie ją prowokuje, by się zdenerwowała i na nią darła mordę, natomiast on grzeczny chłopiec opanowuje się i nic nie mówi - wredny mały cwaniaczek i tyle!!! dzisiejszy odcinek mnie w tym uwierdził, a frytka warta niego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martKa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:07 o nie wypraszam sobie!!! wcale nie jestem dyskotekowym ćwokiem! Zołza jest niekulturalna, raża mnie jej wulgaryzmy, a o tym jak jest wychowana potwierdza jej tekst - "sadystycznie uwielbiam znęcać sie nad kenem psychicznie" czy to jest teks człowieka na poziomie - pytam????? PS> a mamusia zołzuni dlej będzie w RINKGU komentować - agnieszka jest twarda, agnieszka sobie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.ponyexpress.net 05.04.02, 21:17 nie lubie kena ,ale on ostatnio zawsze winny ,normalnie ta gruba powinna wyleciec nie z powodow kena albo bo jest gruba i grozi wszystkim ,ale dlatego ze jest barzdiej wulgarna jak majster na budowie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 22:48 Nazwała "rudą Kaśkę" k.... w chwili kiedy ta powiedziała żeby sobie odpuściła z walką w domu , bo to jest tylko gra.Zołza była lekko wkur..... jak ona może tak mówić.Ona tu walczy na śmierć i życie ,a ktoś śmie twierdzić że to tylko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 23:39 Ten kto popiera działania zołzy ten jest zakłamanym fałszywym sqrwielem tak jak ta "dama" przy,której przysłowiowy szewc to przedszkolak.jest odrażająco wulgarna i falszywa.najbardziej ją wpienia spokój kena przy wszystkich sporach.ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 14:44 Gość portalu: ppp napisał(a): ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd. Zgadzam się w 300 proc. Kenio niestety myśli o ludziach per "szmaty" i "prymitywy", a więc to, że mówi o tym głośno to jego wieeelki błąd... >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.man.polbox.pl 06.04.02, 23:41 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Gość portalu: ppp napisał(a): > > ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd. > > > > Zgadzam się w 300 proc. Kenio niestety myśli o ludziach per "szmaty" > i "prymitywy", a więc to, że mówi o tym głośno to jego wieeelki błąd... >:)) > ) Po pierwsze witaj Metaxo. Po drugie pozwolilem sobie przeczytać kilka uwag na temat niejakiego zjawiska pt. Ken. Nie wiem dlaczego ale jedno co mi przychodzi do głowy to historyjka o pewnym strazniku wieziennym czyli klawiszu. A oto ona. W celi straceń skazany czeka na egzekucję. Podchodzi do niego strażnik i mówi: - Za godzinę zostanie pan powieszony, ale zanim to nastąpi, spytają o pańskie ostatnie życzenie. Czy mógłbym mieć do pana prośbę? - Tak, słucham. - Niech pan poprosi, żeby mi podwyższyli pensję! Z tego co czytam na tym forum zjawisko pt. Ken pasuje do roli straznika wieziennego jak mało ktory klawisz. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 14:53 Ho ho , witaj :) :D Trafnie udało Ci się zobrazować charakter Kenia ;) co ja poradzę, że działaja mi na nerwy takie pustaki? w jego przypadku nawet walory estetyczne go nie ratuja :P Pozdrawiam serdelecznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! 08.04.02, 14:05 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Gość portalu: ppp napisał(a): > > ken ma wiele wad ale mówi to co myśli i to jego błąd. > > > > Zgadzam się w 300 proc. Kenio niestety myśli o ludziach per "szmaty" > i "prymitywy", a więc to, że mówi o tym głośno to jego wieeelki błąd... >:)) > ) Zgadza się, mówi głośno do .... mikroportu, aby usłyszeli głośno i wyraźnie to telewidzowie, ale nie współmieszkańcy... Natomiast Zołza pomyślała o nim pedał i tylko głośno pomyślała za plecami (sic!) Super Mario! Taka jest wredna i fałszywa! Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: OBRAZIŁA MNIE!!!!! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 00:34 Gość portalu: martKa napisał(a): > Przepraszam bardzo, ale jakim prawem Zołza może nazywac mnie, z powodu tego że > oddałam na nia kilkanaście cennych głosów, DYSKOTEKOWYM ĆWOKIEM?????? Uderz w stół, a nożyce się odezwą.... Odpowiedz Link Zgłoś