Dodaj do ulubionych

martyna i figurski

IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 06.04.02, 00:24
czy nie sadzicie ze ten koles z rmfu jest meskim wydaniem martyny ? nawet mowi
jakos podobnie. pfuj;>
Obserwuj wątek
    • Gość: Cysterna Re: martyna i figurski IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:10
      Nie jest bardzo podobny w zachowaniu, i umilowaniu do wygladu jak Ken.
    • hidden Re: martyna i figurski 06.04.02, 13:14
      Gość portalu: gocha napisał(a):

> czy nie sadzicie ze ten koles z rmfu jest meskim wydaniem martyny ? nawet mowi
      > jakos podobnie. pfuj;>

Zgadzam się.Wyjątkowo wnerwiający pizduś-plastuś.

• Gość: M. Re: martyna i figurski IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 06.04.02, 14:28
        Toż to ciota.Swego czsu był nawet bardzo bliskim przyjacielem Sławomira Z.-
        dyrektora 1 TVP, który go bardzo lansował na antenie "Jedynki"
    • Gość: MArgo Re: martyna i figurski IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.04.02, 14:09
      Nie pałam do niego sympatią odkąd poznałam jego -nie tylko radiowe -oblicze.
      Kiedy słuchając rmfu był mi dostępny tylko jego głos, gościu wydawał mi się
      całkiem miły, sympatyczny, jednak teraz... Sama nie wiem, sprawia wrazenie
      nieco zarozumiałego.
      pozdrawiam
      m ;)
      • Gość: Cysterna Re: martyna i figurski IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:39
        Nie cierpie chlopakow ktorzy maja takie zamilowanie do ciuchow. Tez mi sie
        wydaje zarozumialy. Taka kolejna plastikowa lalka (i nie pije tu do Martyny ale
        do Kena).
    • Gość: :) Re: martyna i figurski IP: *.man.polbox.pl 06.04.02, 23:48
      Gość portalu: gocha napisał(a):

> czy nie sadzicie ze ten koles z rmfu jest meskim wydaniem martyny ? nawet mowi
      > jakos podobnie. pfuj;>
      Ostatnio przeczytałem, ze pozwolil sobie na wystep w TVN w koszulce z wizerunkiem
      niejakiego Che. Młodziezy pozwole sobie wyjasnic, ze byl to człowiek ktory
      najpierw z Fidelem Castro wniecil rewolucje na Kubie a potem pojechał do Ameryki
      Południowej gdzie rolnicy z pewnej wioski postanowili tego pana zastrzelic bo nie
      mogli zniesc jego rewolucyjnych pogladow. Reasumując rozumiem, że niejakie
      zjawisko pt. Figurski może miec poglady komunistyczne ale propagowanie terorysty
      to juz lekka przesada. Mam nadzieje, ze panu Walterowi nie przyjdzie do glowy aby
      w najblizszym programie Big Debil Ring inne zjawisko pt. Sołtysik wystepował w
      koszulce z wizerunkiem innego swiatowego terorysty jakim jest Osama ben Laden.
      A co do zjawiska pt. Wojciechowska. No cóż szkoda czasu na tego rodzaju zjawiska.
      • lilith3 Re: martyna i figurski 07.04.02, 01:01
        Gość portalu: :) napisał(a):

Figurski może miec poglady komunistyczne ale propagowanie terorysty

???!!!!
        ty chyba nie zdajesz sobie sprawy o czym, o kim w ogole mowisz, ignorancie jeden!
        • Gość: :) Re: martyna i figurski IP: *.man.polbox.pl 07.04.02, 01:05
          lilith3 napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
          >
          >
          > Figurski może miec poglady komunistyczne ale propagowanie terorysty
          >
          > ???!!!!
          > ty chyba nie zdajesz sobie sprawy o czym, o kim w ogole mowisz, ignorancie jede
          > n!

jak widze sama sobie przeczysz. w innym miejscu zaznaczasz, ze nic sobia nie
          reprezentuje a teraz nazywasz mnie ignorantem...zdecyduje sie dziewczontko...
          w przeciwienstwie do Ciebie zdaje sobie sprawe.pozdrawiam...
          • lilith3 Re: martyna i figurski 07.04.02, 01:31
            pszepraszam, powinnam komus takiemu jak ty wytlumaczyc slowo ignorant- ktos,
            kto nie ma zadnej wiedzy na zaden temat. mowiac jezykiem, ktory do ciebie z
            pewnoscia lepiej trafi- glupek. jak sam teraz widzisz to nie jest komplement
            (jak wczesniej pewnie myslales).
            • Gość: wiesia Re: martyna i figurski IP: *.telia.com 07.04.02, 01:33
              Przepraszam a nie "pszepraszam".
              • Gość: :) Re: martyna i figurski IP: *.man.polbox.pl 07.04.02, 01:47
                Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Przepraszam a nie "pszepraszam".
                ojojoj pani wiesławo, to tylko "pszejęszyczenie"

• Gość: wiesia Re: martyna i figurski IP: *.telia.com 07.04.02, 02:02
                  Jaka ja tam pani?
                  Poza tym, mow mi Alfred.
                  • Gość: :) Re: martyna i figurski IP: *.man.polbox.pl 07.04.02, 02:03
                    Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Jaka ja tam pani?
                    > Poza tym, mow mi Alfred.
                    przeciez tak mowie Klementyno

• Gość: :) Re: martyna i figurski IP: *.man.polbox.pl 07.04.02, 01:33
              lilith3 napisał(a):

> pszepraszam, powinnam komus takiemu jak ty wytlumaczyc slowo ignorant- ktos,
              > kto nie ma zadnej wiedzy na zaden temat. mowiac jezykiem, ktory do ciebie z
              > pewnoscia lepiej trafi- glupek. jak sam teraz widzisz to nie jest komplement
              > (jak wczesniej pewnie myslales).
              ------
              o piekne dziekuje. sam nie wiem co jest lepsze , głupek ( dlatego, że z Tobą
              dyskutuje na tych łamach) czy ignorant ( ale to tez nie pasuje bo na wszystko co
              napiszesz odpisuje)
              pomimo wszystko pozdrawiam i prosze o jeszcze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka