Gość: mesje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:16 www.tvn.personal.pl/ na tej strone dali fotki nowego studia redakcji fucktów i tvn24... mówią, że poprowadzi je pawłowski, osobiscie wolalbym pana bogdana rymanowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Zdjecia nowego studia Fucktów 04.09.04, 13:49 Pawłowski jest najlepszy i naturalne, że to on w normalnej sytuacji powienien z nowego studia poprowadzić jako pierwszy. Mam jednak obawy, że może wyglądać gorzej albo nie lepiej od ostatniego razu w sierpniu, a już wtedy było mi ciężko oglądać Fakty. Na pewno to dla niego wielki zaszczyt, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitafan Re: Zdjecia nowego studia Fucktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:38 Fakty z nowego studia powinna poprowadzić tylko Anitka. Tym jak zaprezentpwała się wczoraj i co prezentuje sobą za każdym razem udowadnia, że jest najlepsza i tylko ona zasługuje na to aby prowadzić Fakty 6 września. Polecam również dzisiejsze Fakty w których Anitka jak zwykle była genialna i powiem szczerze, że tak dobrych faktów nie obejrzałem dawno(oczywiście Anitka zawsze przygotowuje i prowadzi fakty cudownie ale dzisiaj była wyjątkowa sytuacja i tej sytuacji w 100% Anitka sprostała) Anitko uwielbiam cię!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Zdjecia nowego studia Fucktów IP: *.ib.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:49 dzisiejsze fakty byly genialne(4.09) oddaly istote tej maskary,tak jak wczoraj poszlo im średnio dzis bylo bardzo dobrze... Rewelacyjna anita(choc zwykle studze entuzjazm jej fanow dzis go potwierdzam) ) dobre materialy no i ten sianecki na koniec.... przy calej te tragedii gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś