loginka1 15.09.04, 09:17 Boższ... Nawet tu nas dopadł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny_tomala Re: Kamel w Teleexpresie 15.09.04, 09:44 niestety stało sie. ciekawe czy przyjdzie taki moment że przestanie mnie on drażnić bo narazie oglądanie teleekspresu straciło sens. nie będę się irytował. Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Kamel w Teleexpresie 15.09.04, 09:57 Kamel nie istnieje.... Jest tylko Kammel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamel w Teleexpresie 15.09.04, 10:16 tak jak zwykle super star Kamel działa mi na nerwy,tak w Telexpressie jakoś mnie drażnił.odczytał swoje i spox.no i fajnie na rolkach jeździ,więc będę dla wielbłąda łaskawsza trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamel w Teleexpresie 15.09.04, 12:08 lezka_z_posen napisała: > tak jak zwykle super star Kamel działa mi na nerwy,tak w Telexpressie jakoś > mnie drażnił.odczytał swoje i spox.no i fajnie na rolkach jeździ,więc będę dla > wielbłąda łaskawsza trochę;) MNIEJ drażnił miało byc,bo zdanie bez sensu mi wyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Kamel w Teleexpresie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:59 czytajac wiaomosci mial tak rozbawiona mine jakby byl tam dla zartu i robil sobie caly czas jaja...ja sie niezle usmialam....gorzej jak bedzie czytal o jakiejs tragedii z tymi swoimi rozesmianymi oczami....... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kamel w Teleexpresie 15.09.04, 12:03 cieszy się chłopak z nowej fuchy:)lepsze to,niz atmosfera grozy i niesamowitości,którą wytwarza Pieńkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Kamel w Teleexpresie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:06 jo kamelw telexpresie mnie nie podk... yyy chcialem powiedzieć że mnie nie denerwowal jak zwykle ..odczytal wszystko szybko dobrze bezblednie chyba ...chociaz jak czytal o wybuchu w bagdadzie to mi jakos warszawa jakby byla slyszalna ale to chyba jakim omam z mojej strony...zobaczymy co bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sramel Protest IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:46 Wysyłajcie protesty przeciwko Kamelowi w Teleekspresie: TVP@tvp.pl Tylko takim sposobem możemy coś zdziałać!!! Każdy mail jest wazny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kamel w Teleexpresie 15.09.04, 13:11 ehhh nie rozumiem tych wszystkich zali i placzu facet pracuje, robi to co umie, a przynajmniej sie stara i tyle naprawde az tak sie identyfikujecie z programem informacyjnym, ze Wam prezenter przeszkadza??? chyba troche mi Was zal Odpowiedz Link Zgłoś