Gość: ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:24 juz nie pamietam w ktorej gazecie , chyba w TeleTygodniu czyccos w tym guscie czytaął ,ze są para i razem sie eksponują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terry Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 12:26 A fu! Takiego paszczura jak Holtzowa w życiu bym nie eksponował. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 12:33 to już nieaktualne.teraz na salonach bywa z tajemniczym blondynem.no chyba,ze Chorwat sobie strzelił platynowy blond,wtedy by sie zgadzało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.09.04, 12:36 Blondyn?pierwsze słysze! A z Kolą to widziałam wspólne zdjęcie-mine miał taką sobie he he Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 12:54 Gość portalu: Pop napisał(a): > Blondyn?pierwsze słysze! A z Kolą to widziałam wspólne zdjęcie-mine miał taką > sobie he he odsyłam do wczorajszej "Rewii":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:45 Kobieto,miłość do Chorwata jej przeszła tak szybko jak przyszła,całkiem jak w naszym kultowym "Klanie".Teraz się eksponuje z jakimś blondynem,wczoraj czytałam w prasie mej ulubionej czyli albo w "Superexpressie" albo w "Rewii"./"Rewię czytuję w spożywczym między regałami nim skończę zakupy więc za darmo.Oszczędzam całe 1 zł./ Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 12:48 Rewia chyba zet i 20 gr kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.09.04, 12:49 Cholera,trzeba się będzie kopnąć do kiosku,albo gdzieś w necie znalezc,bardzo mnie ciekawi ten następca niejakiego Tomasza Collina,który moim zdaniem do niej bardzo pasował...twarze mieli wręcz identyczne he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a strona Kokakoli, domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:37 www.piotrborowski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: strona Kokakoli, domowa 16.09.04, 13:39 :) a Agnes ma swoje www? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a kaja... 16.09.04, 13:42 w jednym z ostatnich numerów Na Żywo jest info o Paschalskiej - szlaja się teraz po bankietach ze swoim menedżerem. Notka okraszona jest ich wspólna fotą a Pascha (czytaj: Pasza) wygląda tam koszszszmarnie - jakaś taka napuchnięta i zjarana na czerwono słońcem (balowali na Mazurach).. To tak na marginesie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: a kaja... 16.09.04, 13:52 gianni_vonsacze napisał: > w jednym z ostatnich numerów Na Żywo jest info o Paschalskiej - szlaja się > teraz po bankietach ze swoim menedżerem. Notka okraszona jest ich wspólna fotą > a Pascha (czytaj: Pasza) wygląda tam koszszszmarnie - jakaś taka napuchnięta i > zjarana na czerwono słońcem (balowali na Mazurach).. > To tak na marginesie tylko :) no cóż,rudowłosi nie opalają się na machoń;)a menago to chyba tatusiem zjaranej na raczka Kaji mógłby być,bo podstarzały deko:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: a kaja... 16.09.04, 13:53 Fakt, kolo wygląda na dużo starszego od pop star Paschy. Ciekawe czy nagie fotki jej strzela jak to czynił serialowy bojfriend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:46 agnesss iestety nie ma .narazie moze:) a widzialaem te pszaowine iz mena- dżerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:46 Twarzy nowej miłości Pauliny dokładnie nie widać bo facet ma czapkę ,żeby go wielbiciele nie atakowali/jak amerykańskie gwiazdy/,albo ze wstydu się tak zakrył. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 13:50 Gość portalu: ela napisał(a): > Twarzy nowej miłości Pauliny dokładnie nie widać bo facet ma czapkę ,żeby go > wielbiciele nie atakowali/jak amerykańskie gwiazdy/,albo ze wstydu się tak > zakrył. obstawiam,że łysy;) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:25 a wiecie, ze agnes nie jest lubicz tylko MĘCIK? po malzonku boskim jej zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:27 po Rafale - matematyku - marzeniu teściowych? Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:29 si dzjani, si szkoda, ze go juz nie ma, takie fajowe byly z nim scenki... i te rodzinne i do przyszlej pani mendzikowej jak sie dobieral... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:31 rafał był boski!!! uwielbiałem te odcinki z nim - a propą, jak nazywa się ten gość co go grał??? W mojej top klan jest chyba on numero uno.. no chyba na równi z boskim synem Malickiego rodem z Poznania, co to browar popijał słuchając Slayer'a z girami na stole (Ela szoku wtedy dostała). Rafał dżogingował się każdego ranka i po drodze buły kupował.. cudny był.. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:37 och, zapomnialem o mlodym malickim! jak to sie z nim skonczylo? ela go zdolala sklanowac? poprawny byl w efekcie? czy wylamal sie z konwencji i znikl? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:39 nie pamiętam za bardzo, ale Malicki senior chyba go gdzieś pchnął za granicę. Jezu... ale mnie sentyment dopadł z powodu tego Rafała.. :) es_el - podrzuć link do tej klanowej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:40 on byl robert (ten mecik), a w realu rafal malinowski www.tvp.pl/klan/home.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:41 dzięx! Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:46 dzjani!!!! tejk dys - www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow? osoba=19826&baza=1 !!!!!! tylko otwieraj powoli i ostroznie, mocne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:48 wklej łan mor tajm plis... Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:50 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=19826&baza=1 jak nie dziala, to skopiuj adres Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:51 dżizassssss... szkoda że bez klasycznych okularów, które zawsze przecierał.. cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:53 gianni_vonsacze napisał: > dżizassssss... > szkoda że bez klasycznych okularów, które zawsze przecierał.. > cudo! ale dorobek filmowy,to strong Przemas ma bogatszy-mimo ze po szkołach filmowych się nie szlajał;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 15:43 to on tyle czasu niby gral w Klanie?cos tam zdrowo przesadzili;-))) no i chyba nabilismy nieco licznik odwiedzin na tej stronie:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:51 es_el napisał: > www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=19826&baza=1 > jak nie dziala, to skopiuj adres zdjęcie bjuti,ale w Klanie to wyglądął o wiele bardziej gogusiowato. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:53 najbardziej fantastiko to ma filmografie, z ktorej zreszta wynika, ze w klanie gral przez szesc lat moze go agnisia usiekla i w bejzmencie zaszpachlowala, a 2003 podczas wakacji, jak robili remont, go ekshumowali i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: DESDEMONA 16.09.04, 14:55 Burdelik Desdemona to był u Ryśków po sąsiedzku??? Bo lukam stronę klanu i wspomnieniami szastam... szukam Malickiego juniora.. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: DESDEMONA 16.09.04, 14:59 znalazles? www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=36860&baza=1 to fajne: 2002-2004 SAMO ŻYCIE Obsada aktorska (2 role: mieszkaniec Dęblina wskazujący Pawłowi Duninowi drogę do ulicy Palmowej gdzie mieszkają Augustynkowie (odcinek 86); nie kojarze go z tego zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: DESDEMONA 16.09.04, 15:01 kurcze.. to ktoś inny chyba!!! zupełnie niepodobny.. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:55 a ona wlasnie dostrzegla w nim to piekno, ktore przed nami skrywal za zaparowanymi szkly Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:59 calkiem jak ci wszyscy faceci, ktorzy widza w niej piekno, gleboko ukryte.... bardzo gleboko.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:41 no ladnie sie w realu nazywa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: KokaKola i Agnes -razem praywatnie! czytalis 16.09.04, 14:42 na klanowej stronie fajne fanow listy czasem Odpowiedz Link Zgłoś
es_el dwa listy 17.09.04, 11:36 (792) Dzień dobry pani ! Pisałam do pani wiele razy; nie zawsze dostałam odpowiedz. Moim ulubionym aktorem KLANU jest ROMAN FRANKL , I nie tylko moim; Bardzo życzymy sobie tego aktora jak najwiecej, z Agą czy nie -wszystko jedno .Jeżeli można prosić to zróbcie jego postać równie sympatyczną co przed rokiem, W takim filmie musi być postać pozytywna ,ciepła ,rozsądna, pociągająca. Jeżeli Aga Go nie chce to są inni co przyjmą Go .My potrzebujemy takiej pięknej zrównoważonej postaci co przed rokiem ,nie takiej co dostaliśmy na siłę by wytłumaczyć pojawienie się jego syna Aga może sobie iść do djabła ze swoim chłopakiem ,ale zostawcie nam p:Romana Frankla. Dajcie Mu szansę na szczęście tu w Warszawie. On jest Cudowny .Proszę pozdrowić go serdecznie od jego wielu fanek (nie tylko tych starszych). ps.On podoba się wszystkim. Nie oczekuję odpowiedzi na www. ale może prywatnie na mój adres, nie mieszkam w Polsce ,ale b.bym chciała zobaczyć p.Romana znowu w filmie. Pozdrawiam Eleonora -czekam na piękny romans. eln637@hotmail.com (793) Szanowna Pani, z dużą uwagą od zawsze śledzę losy bohaterów "Klanu". Muszę z żalem stwierdzić, ze serial niestety staje się z odcinka na odcinek coraz nudniejszy. Wielka szkoda, ze ciekawe wątki, które pojawiały się od czasu do czasu w serialu nie znajdują dalszego ciągu. Do takich niewątpliwie należał wątek romansu Gabrieli i Rafalskiego. Jestem przekonana, że postać Gabrieli znakomicie odtwarzana przez Panią Laurę Łącz powinna zostać rozbudowana. Najlepiej byłoby gdyby Gabriela miała romans z nieżyciowo nudnym do tej pory doktorem Lubiczem. Myślę, że oboje by do siebie świetnie pasowali. Gabriela mogłaby go poznać w prowadzonej razem z Moniką restauracji, w której notabene powinno się dziać więcej akcji. Myślę, że wątek romansu Gabrieli z dr. Lubiczem byłby niesłychanie ekscytujący a samemu serialowi dodałby potrzebnego mu wigoru. Serdecznie pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: dwa listy 17.09.04, 12:17 ;-)))))))))) zabojcze!!! pomimo tego ze nie wiem kim byla Gabriela hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś