Dodaj do ulubionych

"moje kochane miliony"

IP: 192.168.0.* 10.04.02, 21:06
O rany! Nie moge już tego słuchać. Czy jest ktoś kto wysłał głos za Keniem
(przeciwko Zołzie), a teraz chociaż trochę żałuje? Gdyby był ktos taki, prosze
o głos. Wróciłaby moja wiara w ludzkość:)
Obserwuj wątek
    • ellivia Re: 10.04.02, 21:09
      czy Kenio jest taki glupi czy udaje?

• Gość: dirt Re: IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:18
        kenio jest po prostu szczery
    • Gość: mimi Re: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:38
      nieee, no kenio jest swietny. tylko gdy slucham kenia moge sie szczerze
      posmiac. np. dzisiaj. zapytany o ewentualna nową osobę stwierdził, że to zależy
      kto wyjdzie w niedziele. oczywiscie mial na mysli tylko barbi albo frytkę.
      takiej ewentualnosci, ze to on wypadnie w ogole nie bral pod uwage. A ze nowa
      okazala sie "taka w jego typie", to gotow jest pomyslec, ze wielki brat
      specjalnie dla niego taka wybral.
      • Gość: lo Re: IP: 62.233.182.* 11.04.02, 02:38
        Gość portalu: mimi napisał(a):

A ze nowa
        > okazala sie "taka w jego typie", to gotow jest pomyslec, ze wielki brat
        > specjalnie dla niego taka wybral.

a nie bylo tak?;-)

• Gość: Mayewsky Re: w jego typie IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 02:54
        Gość portalu: mimi napisał(a):

> A ze nowa
        > okazala sie "taka w jego typie", to gotow jest pomyslec, ze wielki brat
        > specjalnie dla niego taka wybral.

Hm, w jego typie .... ?

Widziałeś jakie towary to jego "byłe" ? Same lachociągi w stylu frytki. Ona
        wogóle ni ejest w jego typie. Po prostu chłopaczyna zobaczył coś na czego widok w
        realu tylko konia trzepał, nie widział jak sie zachować przed tym czymś z
        Wrocławia i tak pajacował.
        Co do pajacowania to myślałem, że się zrz(ż)ygam.

Ken : uj titi, jaka laseczka oj titi (i tak zgrabnie po gejowsku sobie usteczka
        wysmarowanek kremem do pryszczy przykrywał) i tak zgrabnie mu rąsia latala.
    • zdzicha Re: 10.04.02, 23:45
      taaa, Kenio jest boski, chyba założe jego fanklub :)))
      • Gość: zdzisio Jestem fanem Kena IP: 192.168.100.* 11.04.02, 09:46
        No proszę ...wiosna idzie i Zdzicha znowu zakochana...
        A tak poważnie to też coraz bardziej podoba mi się Kenio. Na poczatku przyznam,
        że mnie wkurzał ale teraz jest coraz lepszy...żeby tylko niedobrzy ludzie go
        nie wyrzucili.
        Zdzicha... trzymajmy kciuki za naszego Kenia...Te zakompleksione miernoty z BB
        i tak będą go nominować, ale ..dobrzy ludziska tacy jak Ty i ja nie dadzą mu
        wyjść bez miliona...On cierpi za miliony i ma miliony za sobą....także miliony
        płaczących, porzuconych kobiet.....:))))))
        • zdzicha Re: Jestem fanem Kena 11.04.02, 10:30
          Zdzisio... przecież wiesz, że ja "od lat zakochana jestem w Tobie" :))) jakżebym
          śmiała zdradzić Cię dla tego plastikowego człeczyny, co mu staje raz na 2
          tygodnie. Nawet, zeby był ogierem jak Casanova albo don Juan, to i tak nie
          zostawiłabym Ciebie dla niego!

zdrv
          zdzicha
          • Gość: zdzisio Re: Jestem fanem Kena IP: 192.168.100.* 11.04.02, 10:57
            zdzicha napisał(a):

> Zdzisio... przecież wiesz, że ja "od lat zakochana jestem w Tobie" :))) jakżeby
            > m
            > śmiała zdradzić Cię dla tego plastikowego człeczyny, co mu staje raz na 2
            > tygodnie. Nawet, zeby był ogierem jak Casanova albo don Juan, to i tak nie
            > zostawiłabym Ciebie dla niego!
            >
            > zdrv
            > zdzicha

Ja tak Zdzicha celowo żem fortelu użył coby wiedzieć....wiosna jest to się nie
            zawsze wie co w trawie piszczy..
            Tylko nie pisz więcej o tych uczuciach bo znowu mnie żona spierze...Po ostatniej
            naszej rozmowie ciągle jeszcze mam lewą część twarzy niecałkiem władną....:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka