Dodaj do ulubionych

Voice of Poland

12.09.15, 21:21
Z ciekawości włączyłem dziś wieczorem TVP2 aby obejrzeć jak wygląda w nowym sezonie Voice of Poland.Nic się nie zmieniło, po kilku minut nie móc dalej oglądać przełączyłem na inny kanał. I bynajmniej nie chodzi mi o młodych wykonawców, bo ci na ogół prezentują dość wysoki poziom,nie rzadko z mocnymi,znakomitymi głosami. I chętnie mógłbym tych młodych wykonawców słuchać i oglądać gdyby nie cała oprawa programu.Chodzi mi o zachowanie jury, przecież to istny teatr-te ich miny,wygłupy podczas występów,potakiwania głowami, komentowanie w czasie występów,a także głosy z zaplecza programu uniemożliwiające w spokoju wysłuchanie całego wykonania jak dla mnie jest niestrawne.Rozumiem że to program licencyjny i tak to musi być bo zagraniczny licencjodawca tak sobie życzy. Jest to sztuczne .
Obserwuj wątek
    • karim11 Re: Voice of Poland 30.09.15, 18:30
      Masz rację - mam podobne odczucia. Każdy próbuje prześcignąc innego w jakiś sposób - jakimś tekstem, ekstrawaganckim zachowaniem. Wszystko jest wymyślone i sztuczne
      • baabeczka Re: Voice of Poland 01.10.15, 17:37
        Zgadza sie. Probowalam,ale nie dalam rady. Za duzo ględzenia o niczym.
      • mhadau1 Re: Voice of Poland 12.10.15, 16:59
        dziwne... bo ja uważam ten program za jedyny warty uwagi ... z tego gatunku. W ostatni weekend tak dawkowano napięcie podczas bitew, że końcówkę oglądałem na stojąco... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka