Dodaj do ulubionych

Lubicze przy sniadaniu

21.09.04, 19:36
Dziś do śniadania zasiadły dwie Lubiczówny, Stary Lubicz i
Jego_Zona_prodziekaninspe Lubiczowa, a ja sie pytam CO Z Pawełkiem? Po co
wymyslil ktos pojawienie sie tego dziecka w serialu, skoro i tak jedyna
osoba, ktora od czasu doc zasu rzuci mu jakas grzechotke albo wezmie na rece
jest pani Stenia dochodzaca do sprzątania?
Obserwuj wątek
    • irenka82 Re: Lubicze przy sniadaniu 21.09.04, 21:21
      racja! kristen sie najpierw uzala ze bez jej matczynego oka pawelek wyrosnie na
      wykolejenca jakiegos,a wczesniej to nawet na sniadanie z nim nie zeszla. to po
      co kreci ze nie da rady? i po co cala rodzina sie samorzutnie zdeklarowala ze
      popilnuje smarkacza,jak i tak siostry tez go w nosie glepboko maja?o tatuniu
      nie wspominam nawet:(
      • Gość: ona on lubi spac IP: *.238.86.7.adsl.inetia.pl 23.09.04, 08:30
        dziecko ciagle spi biedne jakies
    • wieslawa-siemiankowska Re: Lubicze przy sniadaniu 21.09.04, 21:27
      Pawełka oddali pani Steni na wychowanie. Zresztą w ogóle ten cały wątek z tym
      urodzeniem dziecka przez Krystynę był jedną wielką pomyłką.Albo Kotulanka i
      Stockinger nie potrafią wczuć się w role rodziców takiego malucha, bo wszystkie
      sceny z jego udziałem trącą sztucznością , wręcz mozna odnieść wrażenie że to
      dziecko jest dla nich obce. To już Pani Stenia jest bardziej ciepła i matczyna
      dla Lubicza juniora niż jego rodzice.
      A tak BTW- to widzieliście to śniadanko u Lubiczów ? Matko Boska, stół
      udekorowany, zastawiony sałatkami,wędliną , serkami,- kiedy i kto to robi? I to
      w dzień powszedni tak siedzą i biesiadują ? Chyba muszę zmodyfikować zwyczaje w
      mojej rodzinie- gdzie każdy wstaje jak mu pasuje , szybko coś tam zjada i pędzi.
      • wislok1 Odruchy wymiotne 21.09.04, 21:51
        Klan jest tak przesłodzony, tak sztuczny, że naprawdę robi się niedobrze.
        W ramach poświęcenia obejrzałem jeszcze MJM.
        MJM spada lotem nurkowym do poziomu Klanu.
        Niżej jest tylko Plebania
      • Gość: Halszka Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.gl.digi.pl 22.09.04, 00:33
        Pani Stenia wstaje o czwartej, rychtuje te śniadanka, przynosi im gotowe na
        szóstą, Pawełka z zesranych pieluch przewinie, jaką kaszkę mu uwarzy itd.
        Oni tak wszyscy żyją. Ciocia Stasia też zapierdala od świtu do nocy na tych
        darmozjadów, czaj parzy, pielmienie zagniata.
        Kinga od Kurde Chojnickiego bez pomocy całej rodziny nie potrafiła tyłków
        bliźniakom podetrzeć.
      • charlie_x Wiesia obyś w 'złą" godzinę nie przepowiedziała..! 22.09.04, 15:26
        ..bo jak pójdą na całość to jeszcze te parmezany na kanapkach
        będą sarepską prosto ze słoja pazurami..Niech już lepiej konsumują z tych
        szwedzkich pater , czy jak je tam zwą...8)..pozdrawiam i jadę trochę dziś
        popracować.
    • r.richelieu Re: Lubicze przy sniadaniu 21.09.04, 22:37
      nominacja na prodziekan też jest podejrzanie oczywista. Tej drugiej z gabinetu
      gdzie dyżuruje lubiczowa dziekan tak nie nadskakiwał. Widzicie więc. Uśmiechać
      się do szefa albo i co więcej, a awans gotowy
      to wiadome, ale żeby w tak purytańskim serialu podobne hece? No ja się
      zgorszyłam
      • charlie_x Re: Lubicze przy sniadaniu 21.09.04, 22:51
        ..no tak - nie uchodzi coś takiego , oj nie..W jednym są cudownie
        nieskazitelni otóż, nikt z nich nie pali!!Zeby choć jakąś fajczynę... no
        nic.Zero dymu na planie.To jest naprawdę budujący przykład dla młodej widowni
        • charlie_x zlew na środku kuchni ? 21.09.04, 22:56
          ..nie jestem co prawda aranżerem wnętrz, ale jak dla mnie zlew na
          środku kuchni to chyba nie najlepszy pomysł?
          • reniatoja Re: zlew na środku kuchni ? 21.09.04, 23:16
            Źle to mówisz - to nie jest zlew na środku kuchni, tylko na srodku
            kuchniosalonu, właściwie dokładnie tam, gdzie dawniej była sciana. Tera salon
            od kuchni przedziela zawsze czysty i pusty slew, w ktorym Stary Lubicz myje
            łapy po przyjściu z pracy (pewnie łązienka w remoncie, czy co)

Kolejny debilny, megadebilny, jest wątek z Darem i Wiechą na zmiane z Czechą.
            Takiego ukladu nie ma chyba nigdzie po prostu w prawdziwym swiecie, takiego
            czegos nie widzialam nawet w zadnym serialu, to po prostu jest Klanowy patent.
            Kochajacy maz mieszkajacy z matka swojego nieslubnego dziecka i tym dzieckiem,
            niestrudzenie dobiegajacy z kwiatami do slubnej zony do roboty, w celu
            wyzebrania przebaczenia, zaś matka dziecka vel kochanka była meza tej z roboty,
            przygarniajaca tego od kwiatow, ale nie dla niej donoszonych, pod dach, ale
            tylko jako opieka do tego nieslubnego dziecka i pomoc w gospodarstwie, bo seksu
            ona z nim by nawet i chciala, ale najwyzszym celem w jej zyciu jest
            doprowadzenie do pojednania tamtego malzenstwa, bo ona wlasciwie go kocha, a on
            to zalezy, ktora go bedzie lepiej chciala to on przy tej ostanie. Piekny wątek
            naprawde.

Klan obfituje w megaidiotyzmy z wielkanocnymi sniadaniami we wtorkowe
            wrzesniowe popołudnia na czele. Kocham ten serial.
            • charlie_x Re: zlew na środku kuchni ? 21.09.04, 23:33
              ..uff to już mi lepiej, bo zaczynałem mieć obawy patrząc na naszą
              kuchnię, czy aby nie wypadła sroce spod ogona.pozdrawiam..8)
              • Gość: abc Re: produkcja bredni IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 03:06
                a wszystko to ...Łepkowska
                • johnny_tomala Re: produkcja bredni 22.09.04, 08:36
                  eeee łepkowska chiba juz klanu nie robi. ale nie szkodzi każda okazja żeby jej
                  dowalić jest dobra, choćby za kreowanie gustów publiczności na poziomie średnio
                  rozgarniętej małpy.
                  • gianni_vonsacze Re: śniadania itp. 22.09.04, 08:39
                    To jest faktycznie temat rzeka. Te sereczki, plastereczki, sałateczki, soczek
                    zawsze w dzbaneczku.. paw! Takie śniadania kojarzą mi się z jakąś sesją
                    zdjęciową do VIVY albo innego kolorowego pisma. Być może jakiś procent naszego
                    narodu codziennie rano tak jada, ale... dla mnie to strasznie sztuczne. I to
                    zejście na śniadanie, gęsiego do kuchni, każdy odpicowany, zero zaspania na
                    fejsach.. :)
                    • reniatoja Re: śniadania itp. 22.09.04, 08:51
                      No, i kawy nikt nie zaparza w kubku normalnie tylko zawsze czajniczek, osobny
                      dzbanuszek z mleczkiem, osobny ze smietanka, porcelana, podstaweczki, no ja tak
                      mam tylko w wielkanoc, bo nawet w niedziele jemy bardziej na luzie, choc staram
                      sie,z eby zawsze bylo odswietniej niz w byle poniedzialek czy srode. I jakos
                      trudno mi uwierzyc, ze tak jak na Lubiczach to je codzienne sniadania chocby
                      jeden procent polskiego narodu. A juz na pewno nie tej czesci narodu, ktora
                      nalezy do klasy sredniej pracującej.
                    • lezka_z_posen Re: śniadania itp. 22.09.04, 08:53
                      ja tam zawsze serwuje na śniadanie 3 rodzaje wędlin,deskę serów z
                      winogroanmi,jajka,parówki z wody,sok,kawę z mlekiem i kakao- do wyboru;)na
                      stole zawsze są świeże kwiaty,a ja zasiadam w pełnym makijażu.Wy nie:)??
                      • irenka82 Re: śniadania itp. 22.09.04, 23:14
                        ja tam zwloke sie z wyrka,drapie sie po rozczochranej glowie,zapalam peta na
                        klopie,kawe pije w lazience,syf w kuchni,bo garow nie umylam od 2 dni,mleko
                        kwasne,lodowka pusta,zielone formy zycia w zlewie.przypalam nastepnego
                        peta,ogladam jakies pierdy w tv,krusze suchym rogalem,dlubie w nosie,po czym
                        sie reflektuje ze to juz czas do szkoly ilece. pania stenie przyjme od zaraz:P
                    • fizzi Re: śniadania itp. 22.09.04, 09:55
                      Wieść niesie, że oni tak te soczki w dzbankach i te kawy w czajniczkach
                      zapodają, bo nie chcą uprawiać Prodakt Plejsmentu... ale tak i owszem - te
                      wędlinki i serki w plasterkach artystycznie na talerzu ułożone to lekkie
                      przegięcie...
                    • mamalgosia o, przepraszam! 22.09.04, 15:24
                      raz Ola ziewnęła
                • kraxa Re: produkcja bredni 22.09.04, 12:07
                  Lepkowska juz dawno klanu nie pisze. Jaki[ chalturnik sie wziol za to. Dla mnie
                  nie do przebicia jest Agusia-Szmatusia, która jeszcze tylko z Pankracym nie
                  miaBa milosnej afery. ale kto wie, a wlasnie-gdzie kestower?
    • konrad.boryczko Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 09:18
      Pawelek powinien miec w tej chwili rok i trzy miechy. Moze nikt z ekipy nie ma aktualnie takiego zasranca na stanie? Bo przeciez ten berbec, co go pokazuja jako Pawelka jest znacznie mlodszy. Czyli pewnie nie chca sie osmieszac i nie pokazuja. Bo maly powinien juz ladnie chodzic. Tak czy siak zenada.
      • fioletowa1 Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 10:02
        Dokładnie to samo przyszło mi na myśl w związku z tymże Pawełkiem.Jakiś taki
        młodszy po wakacjach się zrobił.
      • kraxa wiek pawelka 22.09.04, 12:10
        e tam, za piec odcinków Pwelek pujdzie do szkoly. zrobia tak jak w modzie
        nasukces- Erickowi juniorowi przybylo z piec lat w rok
    • Gość: iza Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:19
      Podjęłam postanowienie: wstaję codziennie o 5.oo i zabieram się do garów ,żeby
      wyszykować rodzince śniadanie na poziomie a nie jakieś plebejskie sznyty z
      serem czy wędliną.Muszę ich jeszcze tylko uprzedzić,żeby też zwlekli się z
      posłań o conajmniej 5.30 ,żeby się godnie wyszykować i ze spokojem zacząć
      konsumpcję a nie wysypiać się a potem latać jak oszleli i w biegu pochłaniać
      pokarm.Mam jeszcze problem z tym zlewem na środku M-5 ale najwyżej damy go do
      największego pokoju i nakryję ładnym obrusem z Cepelii.
      • lezka_z_posen Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 10:23
        a na środek stołu proponuje lalkę w stroju krakowskim,też z Cepelii.będzie się
        ładnie komponowac z obrusem;)
    • Gość: Hen Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:23
      I zauważcie, że w naszych serialach w kuchni się tylko je. A to śniadanko u
      Lubiczów, a to pyszną kolacyjkę uważy Luckowa, albo Hanka placków nasmaży.
      Nigdy się nie zmywa - to takie nieeleganckie - te talerze z resztami, te sterty
      talerzy.
      Jedyny który zmywa to DonKamilio, ale wiadomo - jest pomywaczem, czy też
      chłopcem podkuchennym
      • johnny_tomala Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 10:31
        no i nikt tam nie używa alkoholu w sposób normalny - bo jeden koniaczek wiosny
        nie czyni. jedyny jędrula w rodzinie zastępczej jak przychodzi z roboty to myk
        se dżony łolkera do szkalneczki oraz jacek piwko jak normalne chłopy se
        strzelają.
        • gianni_vonsacze Re: Kurde.. 22.09.04, 10:33
          Kurde Chojnicki czasami jak się wpieni to browary łoji przecież w samotności na
          poddaszu!!!
        • lezka_z_posen Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 10:36
          johnny_tomala napisał:

> no i nikt tam nie używa alkoholu w sposób normalny - bo jeden koniaczek
          wiosny
          > nie czyni. jedyny jędrula w rodzinie zastępczej jak przychodzi z roboty to
          myk
          > se dżony łolkera do szkalneczki oraz jacek piwko jak normalne chłopy se
          > strzelają.

Jacek niedawno mówił,że piwo pija tylko w soboty.tak się nie zachowuje normalny
          chłop;)
        • Gość: maddy Re: Lubicze przy sniadaniu IP: 195.116.73.* 22.09.04, 12:47
          zauważcie, że też nigdy nie ogląda się telewizji w Klanie i większości seriali
          polskich
          • gianni_vonsacze Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 12:52
            chyba że ktoś z famuły występuje gościnnie na szklanym ekranie to wtedy od
            seniora do juniora wszyscy jak jeden mąż siedzą przy czaju i wyczekują na
            program (np. Kurde Chojnicki kiedyś w sportowym programie jakims był i
            fragmenty meczu jak bramę strzelił pokazywali) ;)
            • e_katt tiwi w KLA(u)NIE 22.09.04, 22:55
              albo jak Łepkowska, czy kto tam teraz to scenario kombinuje, wymyśli, że
              któremuś bohaterowi brakuje kara, to wtedy nagle wszyscy śledzą przebieg
              losowania w konkursach audiotele

i popatrzcie, jacy to farciarscy ludzie są:
              co by nie zagrali, to wygrywają!
        • Gość: zbieracz puszek Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.poch.com.pl 23.09.04, 08:09
          Pomalutku, pomalutku ! A młody Chojnicki to pryszcz ! Nie raz spaprany
          browarami "ze roboty" wracał !

"jak stoi to się chce" (sznaps na stole)
    • Gość: Toja Synku, córciu! IP: 213.195.188.* 22.09.04, 10:42
      I jeszcze jedno. Czy Wy mówicie do dzieci albo Wasi rodzice mówią do Was bez
      przerwy przez per: synku córciu -bez używania imion.Np. Jak się masz synku?
      Witaj córciu! Jak się czujesz sunku? Itp.itd. Obłęd.Może oni zapominają jak kto
      ma na imię, po co dodatkowo zaśmiecać głowę?
      • gianni_vonsacze Re: sprawa komórek 22.09.04, 10:51
        pomijam jeden rodzaj dzwonka w każdym telefonie komórkowym swego czasu - teraz
        są chyba jednak różne. Bawi mnie zawwze motyw, gdy dzwoni komórka - np. wczoraj
        do Kurde dzwoniła Kinga. Wiadomo, że wyświetlanie numeru dzwoniącego to
        podstawa a oni zawsze: halo? a to ty Kinga [zaskoczenie] (np.)
        Chyba, że Lubicze mają wszystkie numery zastrzeżone - to zwracam honor :)
        • reniatoja Re: sprawa komórek 22.09.04, 11:47
          Jakbys byl taki slawny jak Lubicze to tez bys se zastrzegł :)
          • ramm.stein Re: sprawa komórek 22.09.04, 11:57
            Ale sie ubawiłam! Dzięki za poprawienie humoru :)))
    • Gość: maddy Re: Lubicze przy sniadaniu IP: 195.116.73.* 22.09.04, 12:53
      To wszystko co piszecie jest naprawdę dobijające w tym serialu. Ja go juz od
      paru lat nie oglądam, czasami się trafi jakichś wątek, jak np. siedzę w domu na
      L-4. Ta Wiesia co się jakichś czas temu pojawiła to już po prostu gwóźdź do
      trumny Klanu! Ta dziewucha jest żenująca i tak denna, że szkoda słów. Ciągle
      nieszczęśliwa i przepraszająca za to że żyje, a ta Surmaczowa jej nadskakująca!
      To takie sztuczne! Cały ten serial jest strasznie drętwy!
      • gianni_vonsacze Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 12:56
        życie jest nowelą... po prostu :)
        btw - postać Wiesi nie wnosi nic do serialu. To taka jakby Tereza z MJM, tyle,
        że o znacznie mniejszej częstotliwości płaczu i rozterek emocjonalnych. Aż dziw
        bierze, że taka mamejowata laska dała się bzyknąć i zapłodnić nieznanemu
        chłopakowi podczas jakiegoś wakacyjnego koncertu - jakoś sobie akcji nie
        wyobrażam, no chyba, że to był to mini-gwałt, albo ona na dragach jakichś
        była...
        :)
        • Gość: KIRA Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.crowley.pl 22.09.04, 14:07
          Nie no wiesz Ty co, Tereza to nie wazna postać, dzieki Niej mielismy okazję:
          zobaczyć prawie samobójstwo chochoła
          poznać jej eks obecnego męza
          poznac zaiscie bardzo wazna postac dla całego serialu, je osobista córke
          Agnieszkę.....
          • gianni_vonsacze Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:08
            mi chodziło o Wieśkę..
        • charlie_x Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:15
          gianni_vonsacze napisał:

> życie jest nowelą... po prostu :)
          > btw - postać Wiesi nie wnosi nic do serialu. To taka jakby Tereza z MJM,
          tyle,
          > że o znacznie mniejszej częstotliwości płaczu i rozterek emocjonalnych. Aż
          dziw
          >
          > bierze, że taka mamejowata laska dała się bzyknąć i zapłodnić nieznanemu
          > chłopakowi podczas jakiegoś wakacyjnego koncertu - jakoś sobie akcji nie
          > wyobrażam, no chyba, że to był to mini-gwałt, albo ona na dragach jakichś
          > była...
          > :)
          _______

..8)..i to byłby chyba hicior tego polandcomu, gdyby akurat ktoś te ich
          mazurskie inflagranti nagrał.Tyle tylko, że do emisji ten odcinek musiałby
          pójść grubo po północy ..i dwa czerone kółka obowiązkowo jeden na dole drugi u
          góry ekranu..
        • e_katt Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 22:59
          och, bo czym jest Wiesia we Kla(u)nie, tym jest Tajriza we MJM: taki koloryt
          lokalny..
          a i dramatyzm seriali na tym zyskuje
          i przeżyć coś głębszego można
          i takie współodczuwanie w człowieku się budzi
          no po prostu: ge-nial-ne to nauczycielki empatii stosowanej są
    • Gość: Kejt Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 22.09.04, 13:43
      najfajniejsza jest Aga - zastanawiam się, co ona takiego ma w sobie, że kolejny
      fagas (Kola) wystaje pod jej oknem, żeby się z nią spotkać, żeby chociaż na
      niego spojrzała... Dziewucha głos ma jak moja babcia i urodą nie grzeszy...
      Ech... to już lepiej rozwinąć wątek Pankracego i cioci Stasi.
      • lezka_z_posen Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 13:44
        pod warunkiem,że Pankracy wyjdzie spod plandeki,bo na razie przepadł jak
        kamfora!
        • charlie_x Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:00
          lezka_z_posen napisała:

> pod warunkiem,że Pankracy wyjdzie spod plandeki,bo na razie przepadł jak
          > kamfora!
          ________

..choroba, może trza jaką interpelacyję poselską w sprawie pchnąć
          gdzie trzeba?Absencja Władzia rozwala całą koncepcję misyjności..o nie! na to
          nie możemy się zgodzić..8)
          • gianni_vonsacze Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:03
            Może Władzia - nie daj Bożesz ty mój - porwali goście od Al Zarkawiego czy jak
            mu tam?? No bo ja już nie wierzę, że jakieś słowo o Władziu padnie w Klanie...
            Po prostu 'reset' i bez wyjaśnienia..
            • Gość: YANE Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:21
              Moze Wladzio postanowil zagrac u konkurencji? Teraz bedzie wymiatal na tym tvn'owskim tasiemcu.
              • gianni_vonsacze Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:23
                Gość portalu: YANE napisał(a):

> Moze Wladzio postanowil zagrac u konkurencji? Teraz bedzie wymiatal na tym
                tvn'
                > owskim tasiemcu.

albo jest 'czarnym koniem' Wyprawy Robinsona??
                • Gość: YANE Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:27
                  Ja nic nie chce mowic, ale byc moze to Wladzio byl przebrany za weza z tej skrzyni, ktora zolci wygrali. W koncu Hubert mowil, ze to niespodzianka. A Kenio tak sie pospieszyl, ze zanim Wladzio zdolal wyskoczyc ze skorki (w koncu wiekowy czlowiek) on go o glowe skrocil.
              • charlie_x Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:24
                Gość portalu: YANE napisał(a):

> Moze Wladzio postanowil zagrac u konkurencji? Teraz bedzie wymiatal na tym
                tvn'
                > owskim tasiemcu.
                _______

..sądzisz,że potrzebowali "czwartego do remika"?
                • legenda_o_wilku_lobo Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 14:39
                  Przecież Władzio na wywczasach w pensjonacie pod Różą jest. Tylko Róża trochę
                  za bardzo przy kości i się biedaczyna wyswobodzić nie może.
                  • Gość: YANE Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:13
                    Mozna tez przyjac taka wersje, ze Wladzio jest w sanatorium pod klepsydra i ta klepsydra mu stanela, nie wie ktora godzina i dlatego nie wrocil w pore na Sadybe.
            • aasiek Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 15:14
              W sprawie Władzia trzeba jednak przeprowadzić investigejszyn. Zwołać
              różne "gliny" i takich tam... Może kryminalni się zgodzą? ;)
              • legenda_o_wilku_lobo Re: Lubicze przy sniadaniu 22.09.04, 15:17
                "Bez śladu"! 60 tydzień poszukiwań.... żeby przy okazji jakiś brudów nie
                wywlekli ze świetlanego życia nestora. Się jeszcze okaże że.......
              • Gość: KIRA Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.crowley.pl 22.09.04, 15:25
                jedynie Fala zbrodni pomoże ale pod warunkiem jak przybedzie brat blizniak
                Budrysa vel Łukasza
      • Gość: KIRA Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.crowley.pl 22.09.04, 14:05
        O jej normalnie sie czepiacie AGA to dziewcze słodkie ma ukryte piekno w sobie
        OOOO!!!!!!
        • Gość: zbieracz puszek Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.poch.com.pl 23.09.04, 08:15
          Przepraszam za nie skromne pytanie, w którym miejscu AGA ma ukryte to "piękno" ?
          • Gość: kamuii Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.09.04, 11:44
            Pawełka powinni oddać nie pani Steni tylko Cioci Basi już go "jaaaackuuuu"
            wyprostuje i na prawdziwego mężczyzne wychowa choć i tak będzie miała dużo
            roboty z Jachem Rafalskim vel mułem...

Klan to większa tandeta i sztucznośc niż moda na sukces

nikt nie klnie nie pali nie cpa nie zachowuje się normalnie ludzie to już w
            rodzinie zastępczej matka fajki paliła... a Karolina z nawspólnej sie naćpała
            raz.Aga na początku była jedyna normalną psotaćia buntowała się a teeraz co ???
            Lipa...
            • lezka_z_posen Re: Lubicze przy sniadaniu 23.09.04, 11:46
              no trochę się dzieje-Koka Kola wczoraj prawie gwałtu dokonał na Agnes.w
              ostatniej chwili chwyciła torebkę i czmychnęła;)
              • charlie_x Re: Lubicze przy sniadaniu 23.09.04, 11:54
                lezka_z_posen napisała:

> no trochę się dzieje-Koka Kola wczoraj prawie gwałtu dokonał na Agnes.w
                > ostatniej chwili chwyciła torebkę i czmychnęła;)
                ______

..tak i tu moje pełne uznanie dla Kolki. Wysuwa sie na lidera w
                kategorii <<..co mi zrobisz jak mnie złapiesz?>>Tylko co ta Aga teraz rżnie
                taką pensjonarkę z pensji pani Waren..Tu notowania w dół.
                • lezka_z_posen Re: Lubicze przy sniadaniu 23.09.04, 12:05
                  charlie_x napisał:

> lezka_z_posen napisała:
                  >
                  > > no trochę się dzieje-Koka Kola wczoraj prawie gwałtu dokonał na Agnes.w
                  > > ostatniej chwili chwyciła torebkę i czmychnęła;)
                  ______

i do tego usiłował ją najpierw upić winem czerwonym w sztuce jedna flaszka na
                  dwoje;)no chyba,ze jakaś bateria w lodowie jeszcze stała:)
                  >

>
                  > ..tak i tu moje pełne uznanie dla Kolki. Wysuwa sie na lidera w
                  > kategorii <<..co mi zrobisz jak mnie złapiesz?>>Tylko co ta Aga
                  > teraz rżnie
                  > taką pensjonarkę z pensji pani Waren..Tu notowania w dół.
                  >
                  • Gość: Pop Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.09.04, 12:42
                    charlie_x napisał:

> i do tego usiłował ją najpierw upić winem czerwonym w sztuce jedna flaszka na
                    > dwoje;)no chyba,ze jakaś bateria w lodowie jeszcze stała:)
                    A może miał tylko pomarańczówke i dlatego uciekła ;-)
                  • charlie_x Re: Lubicze przy sniadaniu 23.09.04, 22:26
                    lezka_z_posen napisała:

> i do tego usiłował ją najpierw upić winem czerwonym w sztuce jedna flaszka na
                    > dwoje;)no chyba,ze jakaś bateria w lodowie jeszcze stała:)

_________

..i nic z tego nie wyszło, a tyle zachodu poczynił dzielny Kolka,a
                    swoją drogą chyba żadna z pań przez te wszystkie odcinki nie trzymała / o tym
                    że wypiją nawet nie marzę/ porządnego kielonka z gorzałą..same szmapańskoje i
                    inne fermenty..8)
          • Gość: KIRA Re: Lubicze przy sniadaniu IP: *.crowley.pl 23.09.04, 11:46
            no kurde ja tez nie wiem bo musi byc widocznie bardzo ukryte:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka