vwdoka 12.04.02, 17:53 Siano, baaaaaczność. Oficjalnie udziela się Wam nagany za brak aktywności! Kontynuować obserwacje i RAPORTOWAĆ jej rozwój. Spocznij, odmaszerować na PO. Potpisano vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siano Re: Siano, BAAAAACZNOŚĆ! IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:58 :))) vwdoka! Daj mi chodź dzień luzu... ;) A tak na serio to od czasu do czasu zaglądam na Onet, ale po prostu dzisiaj nic ciekawego się nie dzieje. Lenią się skurczybyki :))) Za to wieczorkiem pewnie lenistwo im minie, szczęki opadną a Frycia to całkiem już zgłupieje... Czy zdąży uknuć nową intrygę nim wyleci w niedzielę ;) odmeldowuję się :) siano Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Siano, BAAAAACZNOŚĆ! 12.04.02, 18:01 Gość portalu: siano napisał(a): > :))) vwdoka! > > Daj mi chodź dzień luzu... ;) A tak na serio to od czasu do czasu zaglądam na > Onet, ale po prostu dzisiaj nic ciekawego się nie dzieje. Lenią się > skurczybyki :))) Za to wieczorkiem pewnie lenistwo im minie, szczęki opadną a > Frycia to całkiem już zgłupieje... Czy zdąży uknuć nową intrygę nim wyleci w > niedzielę ;) > > odmeldowuję się :) > siano Aha, To winniście zameldować, iż się opierdalają przez cały Boży Dzień. Spocznij. Dostajecie wolne na weekend :-) Ale od poniedziałku apiać obserwować i raportować! Ku chwale BigBrawera! Potpisano vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Siano, BAAAAACZNOŚĆ! IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.04.02, 18:25 vwdoka napisał(a): > Gość portalu: siano napisał(a): > > > :))) vwdoka! > > > > Daj mi chodź dzień luzu... ;) A tak na serio to od czasu do czasu zaglądam > na > > Onet, ale po prostu dzisiaj nic ciekawego się nie dzieje. Lenią się > > skurczybyki :))) Za to wieczorkiem pewnie lenistwo im minie, szczęki opadn > ą a > > Frycia to całkiem już zgłupieje... Czy zdąży uknuć nową intrygę nim wyleci > w > > niedzielę ;) > > > > odmeldowuję się :) > > siano > Aha, > To winniście zameldować, iż się opierdalają przez cały Boży Dzień. > Spocznij. > Dostajecie wolne na weekend :-) > Ale od poniedziałku apiać obserwować i raportować! > Ku chwale BigBrawera! > wolne na weekend siano dostal?!?!no co ty!a co ja tu na tym zeslaniu zrobie?!?! moze to wolne da sie jeszcze odwolac?!/co???;))) > Odpowiedz Link Zgłoś