Dodaj do ulubionych

ten puszap to normalnie cuda robi [mjm]

23.09.04, 08:22
Wczoraj. W MJM. Jak Suicide Pavlo Mosty zszedł z wyra i doczłapał się do
kuchni na śniadanie. A tam Owad. Owad w bieliźnie. I cyc klasy 'A'. Normalnie
jak z rozkładówki! Dziwię się teraz, że Kuba Wu tak się napalał na dydki pani
Dody w swoim programie i zniżał do takiego poziomu żeby tam jej grzebać z
mikrofonem ;) Przecież Owad niczym MM (Magda Modry) wczoraj zaskoczył nas
wszystkich swoimi miseczkmi ;) Może to sposób na jakąś rehabilitację dla
niedoszłych samobójców?? Do tego oczywiście pożywne musli...
Wczorajszy episode był cudny, bo smaczków było więcej:
1. karkówka Luckowej - tak jak tej baby nie cierpię to wczoraj z tą karkówą z
czochem mi podpasowała i smaku narobiła strasznego...

2. Lucek wpada w alkoholizm. Przecież on sam tą flachę tego likieru wytrąbił
chyba podczas opowieści Simone.. A później w pubie to śrubokręty chyba
jeszcze łoij... Zaczyna mi się Lucek podobać ;)

3. Rydż o bliźniakach - że raz jeden a raz drugi xero go coś ten teges..

4. Tulipan znowu monotematyczny i do wyrzygania.. Czy ten facet nie potrafi
zaproponować czegoś bardziej spontan niż spacer po parku!!!?? Zachodzi tą
Papugę maksymalnie przecież!! Jakiś browar na ławeczce,
ewentualnie 'miejscówka' pod sklepem... ;)

5. Hicior wczorajszego odcinka. Papuga do Tulipana o Peterze" 'Mój
siostrzeniec jest tak przystojny...' (w kontekście molestowania przy pufach
ryczącej 30-tki).
Po tym tekście nie byłem prawie zszedłem... Browar CHMIEL tylko pomógł
dotrwać do końca ;)
Obserwuj wątek
    • bombany_przez_mirke Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 08:28
      odcinek Boski!!
      dawno się tak nie uśmiałem....
      Dodaj jeszcze zaproszenie do Kina.... Kawał Kamila.....
      Ale Lucek pijący to cuś alkoholoziołowe i bojący się podejść do Simone był
      najlepszy.
      Ciekawe czy dali jej jakiejś amfy wcześniej czy co?? ;-)
    • babeczkaa Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 08:28

dla mnie najlepszy motyw wczoraj byl jak Simone powiedziala: "Basiu zbieraj sie jedziemy do stolicy do fryzjera", myslalam ze pęknę jak zobaczylam mine Luckowej :)
      • bombany_przez_mirke Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 08:30
        i stwierdzenie: jedź Basiu jedź... Tylko nie wiem czy Cię poznamy jak wrócisz...

Która mogła być godzina?? Był wieczór, było już ciemno.. na którą ten fryzjer??
        22??
        • gianni_vonsacze Re: fryzjer 23.09.04, 08:31
          Pewnie jechali do Jagi Hupało (24h ma zapewne open).
          • bombany_przez_mirke Re: fryzjer 23.09.04, 08:33
            znaczy Luckowa jak Papuga będzie wyglądać w następnym odcinku??? BLE
      • gianni_vonsacze Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 08:31
        A zauważył ktoś że stał się wczoraj cud???
        Mateusz przemówił!!!! I to chyba tylko dzięki Simone!!! No coś tam bąknął...
        nie wiadomo co, ale to był odgłos ludzki...
        • bombany_przez_mirke Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 08:32
          eeee. może mu się Prozakiem odbiło i tyle.. :)
          • Gość: ona bracia zdunscy IP: *.238.86.7.adsl.inetia.pl 23.09.04, 08:41
            co za porazka czy ktos widział takich dretwych ludzi a jacy dobrzy zygac sie
            chce
        • lezka_z_posen Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 08:43
          a co powidział??odezwał się do Simony po niemiecku;)??bo nie słyszałam.w
          najlpeszym razie widział ja drugi raz w życiu,ale oczywiśie pełna ufnosc,zero
          strachi-chyba podwoili mu dawkę prozacu.a Lucek z tych nerw to ludwika podkradł
          Luckowej i łoił od rana.Papuga coraz większa luzarą się staje,chochołowi
          brudzia zaproponowała.no i tiramissU z kacentem na "u"postawiła:)
          • gianni_vonsacze Re: tiramisU 23.09.04, 08:47
            Tiramisu to trendy w MJM się staje, bo rodziciele Owada też przecież szpanowali
            tiramisu podczas oświadczyn o ciąży... Peter się nażarł wczoraj na tydzień, tym
            bardziej, że on pewnie na co dzień leci na żarciu z tych budek co to wczoraj w
            UWADZE pokazywali ;)
            • lezka_z_posen Re: tiramisU 23.09.04, 08:50
              a Mucha w tym wyeksponowanym cycu to miała się seksownie zaprezentować,czy o co
              chodziło??bo te zwiasające na dupie dreso-piżamo spodnie,to wybitnie aseksualne
              były.n ale wyposzczony chochoł wojak i tak był zadowolony:)
          • kraxa a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo 23.09.04, 08:48
            Bo ta papuga, tylko okienka tylko sie po parkach szlaja, i lancze i kawki z
            poniedzialkiem. a jak kiedy[ miala sprawe, to potem poniedzialejk wlazl do
            pustej sali i dawj ja znowu na wietrzenie do Parku. O ile mi wiadomo jak sedzia
            ma wokande, to trwa to raczej caly dzien, a nawet jak nie jego sprawy, to
            sytuacja lokalowa sadów nie pozwala na to,zeby sala rozpraw pusta stala. W
            koDcu ona w karnym pracuje, pinada nasza jedna. A jak ona cigle tylko spyla z
            Pracy to nie ma dziwu, ze sie sprawy tak slimacza. Panie Ministrze sprawiedliwo
            [ci Andzreju Jakistam-prosimy o interwencje. Bo na Marcie zacznie sie wzorowac
            kwiat sadownictwa polskiego.
            • lezka_z_posen Re: a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo 23.09.04, 08:51
              byle się nie wzorował na jej fryzie:)
              • kraxa Re: a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo 23.09.04, 08:54
                czolem, Lezka. Ja naprawde uwazam, ze takie hopsztosy szkoda wizerunkowi
                polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Pani Zaenobia z Ustrzyk dolnych obejrzy, i
                ju| wie, dlaczego sie bandytow wypusza, bo te sedzie to w godzinach pracy tylko
                obiadki i kaczkom konkurencje w parku robia. A ta fryzure Marty to nie wiem,
                kto wymyslil- pamietacie wegierska bajke o Zuzie i pomponie. Marta aktualnie ma
                wlasnie pompona na czaszce.
                • lezka_z_posen Re: a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo 23.09.04, 08:59
                  kraxa napisała:

> czolem, Lezka. Ja naprawde uwazam, ze takie hopsztosy szkoda wizerunkowi
                  > polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Pani Zaenobia z Ustrzyk dolnych obejrzy,
                  i
                  > ju| wie, dlaczego sie bandytow wypusza, bo te sedzie to w godzinach pracy
                  tylko

najlepszego pompona to miała na głowie swego czasu Kożuchwska na gali jakiejś:)
                  > obiadki i kaczkom konkurencje w parku robia. A ta fryzure Marty to nie wiem,
                  > kto wymyslil- pamietacie wegierska bajke o Zuzie i pomponie. Marta aktualnie
                  ma
                  >
                  > wlasnie pompona na czaszce.
                  • gianni_vonsacze Re: a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo 23.09.04, 09:01
                    UFO to było na gali Wiktorów...
                    • kraxa ale mi chodzi o pompona 23.09.04, 09:22
                      kto pamieta, siadaB Zuziena gBowie i wtedy miaBa taka fryzur jak Marta em
                    • Gość: Miśka Re: a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo IP: *.softpro2.pl 23.09.04, 09:53
                      to nie było ufo, to był naleśnik ...
                      • Gość: andziurex Re: a ja juz wiem , czemu mamy takie sondownictwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 10:04
                        Naleśnik, obwarzan... w każdym razie to nie były Wiktory chyba tylko
                        Telekamery. jeszcze jeden kolo przywalił wręczając jej statuetkę, że ma
                        poukładane nie tylko w głowie ale i na głowie... Dziwne i tak sie dała wpuścić
                        w maliny z tą fundacją....
        • charlie_x Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 11:31
          gianni_vonsacze napisał:

> A zauważył ktoś że stał się wczoraj cud???
          > Mateusz przemówił!!!! I to chyba tylko dzięki Simone!!! No coś tam bąknął...
          > nie wiadomo co, ale to był odgłos ludzki...
          >
          _________
    • Gość: pepka Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 08:54
      a ja myslalam ze mucha sobie cycki zrobila
    • ariwederczi Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 09:03
      Gianni Vonsacze! A dlaczego nie ma ani słowa o hrabim? :(
      • gianni_vonsacze Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 09:05
        Tyszko-Tyszowiecki... czekam aż pokażą tego gościa... Nazwisko zalatuje mi
        pedofilią ;)
    • bombany_przez_mirke Ciąża 23.09.04, 10:04
      Jak to jest z tą ciążą. Ostatnio jak Majerowa była u Papugi nic nie było widać,
      a tu nagle taka poducha pod bluzką.... SZOK. No i wygląda na jakieś
      trojaczki :))
      • yapkovitz Re: Ciąża 23.09.04, 11:51
        bombany_przez_mirke napisał:

> Jak to jest z tą ciążą. Ostatnio jak Majerowa była u Papugi nic nie było
        widać,
        >
        > a tu nagle taka poducha pod bluzką.... SZOK. No i wygląda na jakieś
        > trojaczki :))
        >

Podczas wizyty u Papugi bylo widac ciaze, przez moment kamera uchwycila brzuch,
        ktory Majerowa przyciskala do stolu. W prywatnym zyciu Majerowa jest w
        autentycznej ciazy.
    • czekolada72 Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 10:18
      A jak to jest z tym lozeczkiem Olenki? stoi w sypialni doktora? Ewa ma taka
      wspaniala sypialnie?
      • gianni_vonsacze Re: wyro doktorka 23.09.04, 10:27
        no łoże ma iście królewskie! orgie tam mozna odwalać takie, że sam hrabia
        Tyszko-Tyszewski mógłby pozazdrościć!! i z tym łóżeczkiem faktycznie dziwnie...
        Chyba, że już w ramach umowy o pracę Ewa podpisała aneks o sypianiu w łóżku
        doktora..
        btw - piosenka Brodki mi chodzi od rana po głowie - fajna nawet...
    • Gość: YANE Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:40
      Mucha powinna wiecznie chodzic w staniku, bo bez niego jej piersi smetnie zwisaja, co stwierdzam na podstawie wczorajszej "Ale jazdy" :/
      • lezka_z_posen Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] 23.09.04, 11:44
        jak sie wiła na tej kanpaie w "małej czarnej"bez puszapa nie wyglaała zbyt
        korzystnie.mnie zdziwiły jej grube ramiona-przecież w sumie nie jest gruba,a
        łapa na potęgę;)
        • Gość: YANE Re: ten puszap to normalnie cuda robi [mjm] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:09
          tez mi sie to rzucilo w oczy, ze ma ramiona cokolwiek przygrubawe, ale to pewnie zeby mocniej kruche cialko Wojewodzkiego sciskac :]
          • Gość: P-77 Re: dwie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:44
            1. Sędzia ma czas pracy określany wymiarem zadań - zwykle trzy dni w tygodniu
            ma sesję poza tym nie musi siedzieć w sądzie
            2. Jeśli Simone (matka Stefana) jest Polką to zrozumiałem że Stefan mówi po
            polsku, choć chyba na co dzień z matką to powienien rozmiwać po niemiecku. Ale
            w takim razie niezrozumiała jest obawa niedoszłej żony Stefana, Joli, że nie
            dogada się z przyszła teściową i że Stefan zaoferował się, że będzie tłumaczył.
            3. A odcinek rzeczywiście udany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka