Dodaj do ulubionych

mjm - co oni chcą nam wmówić?!

IP: *.chello.pl 23.09.04, 09:34
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.chello.pl 23.09.04, 09:39
      Przepraszam
      To już szczyt. Obleśny chochoł jest tak samo przystojny jak Iwona Majer jest
      piękna. Bez przesady - powinni zmienić aktorów skoro już taki scenariusz
      stworzyli albo nie robic z ludzi idiotów.
      • Gość: jaromir Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:04
        Może komuś ta rozkwadzona gęba chochoła się podoba!
        • Gość: jaromir Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:06
          www.m-jak-milosc.pl/pages/galeria/img/mm/jd005.jpg
          • gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:30
            Gość portalu: jaromir napisał(a):

> www.m-jak-milosc.pl/pages/galeria/img/mm/jd005.jpg

Mister Gródek 2004
            • bombany_przez_mirke Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:34
              uśmiech jak Jokera w Batmanie :D
              • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:39
                przesadzacie;))ja tam widziałam jednego chochoła live(tylko nie wiem
                którego),chyba prosto z wakacji w Grabinie,bo zjarany jak po turnusien na
                Teneryfie,i wcale nie był taki zły.nie każdy jest fotogeniczny,i nie
                każdego "lubi kamera";))
                • gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:42
                  łezka - ja wiem, że Ty lubisz i jarasz się takimi chłopakami jak np. Karol z
                  Bar IV albo Mosty, ale no 'aż taki przystojny' to on chyba nie jest...
                  • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:44
                    a gdzie napisałam,że jest przystojny??chyba stoi,że "nie taki zły".o wiele
                    gorsze paszkwile snują się po ulicach.
                    • gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:45
                      lezka_z_posen napisała:

> a gdzie napisałam,że jest przystojny??chyba stoi,że "nie taki zły".o wiele
                      > gorsze paszkwile snują się po ulicach.
                      'przystojny' to Papuga go nazwała - oglądaj uważniej!!! i czytaj uważniej... ;)
                      ale w porównaniu z Karolem w zaszczanych slipach to Mosty Peter jest niczym
                      Kenio :)
                      • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:47
                        łysiejący Kenio ze swoim wiecznie jęczącym głosem niezadowolenia to w ogole dno!
                        już chochoła wolę;)
                        • gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:49
                          serio??? bo pisze w kontekście cielesnym bardziej a nie spraw duszy i umysłu...
                          Jakbyś miała wybór między jakimś bara-bara (oczywiście fantazjujemy, spox)
                          między Keniem a Mosty'm to byś Petera wolała???
                          No wiem, że najbardziej to Karola, ale to już inna bajka ;)
                          • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:50
                            gianni_vonsacze napisał:

> serio??? bo pisze w kontekście cielesnym bardziej a nie spraw duszy i
                            umysłu...
                            >
                            > Jakbyś miała wybór między jakimś bara-bara (oczywiście fantazjujemy, spox)
                            > między Keniem a Mosty'm to byś Petera wolała???
                            > No wiem, że najbardziej to Karola, ale to już inna bajka ;)

wolałabym Petera i Pavulona jednocześnie:))
                            • gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:52
                              :/
                              przypomniały mi się zakłaczone pachy Pavulona...
                              :/
                              ;)
                              Kenio chociaż higieniczniejszy jest..
                  • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:49
                    gianni_vonsacze napisał:

> łezka - ja wiem, że Ty lubisz i jarasz się takimi chłopakami jak np. Karol z
                    > Bar IV albo Mosty, ale no 'aż taki przystojny' to on chyba nie jest...

i prosze mi nie wylatywać z Karoliną,bo to stare czasy:)sporo nowych osób na
                    forum i ktoś gotów pomyśleć,że kręcą mnie faceci w obsikanych gaciach:)
                    • pawel-strzalka Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:55
                      lezka_z_posen napisała:

> i prosze mi nie wylatywać z Karoliną,bo to stare czasy:)sporo nowych osób na
                      > forum i ktoś gotów pomyśleć,że kręcą mnie faceci w obsikanych gaciach:)

stare osoby tez tak myślą!!! :))) i co z tym kluczem poznańskim bo sie nie
                      doczekałem wyjaśnień!!!!
                      • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:56
                        i się nie doczekasz,myślicielu:)
                        • pawel-strzalka Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 11:41
                          czemu sie nie doczekam? lezka noooooo! ja chce wiedzieć!!!!
                      • Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 13:39
                        No własnie lezka dobrze mówi ( pisze)
                        lezka a my przypadkiem nie mialysmy sie tam gdzies czaic na chochoły dwa??????
                        Cos mi sie tam kolacze po glowce ze jakies odwazne plany przed wakacjami
                        miałtysmy względem chochołtwins????
                        • lezka_z_posen Re: lezka 23.09.04, 14:43
                          Gość portalu: KIRA napisał(a):

> No własnie lezka dobrze mówi ( pisze)
                          > lezka a my przypadkiem nie mialysmy sie tam gdzies czaic na chochoły dwa??????
                          > Cos mi sie tam kolacze po glowce ze jakies odwazne plany przed wakacjami
                          > miałtysmy względem chochołtwins????

kombinowałyśmy już wstępnie,jak poszła fama,że chochoły metraże w stolicy
                          nabyły.ja planowałam nawet zatrudnić się jako pomoc domowa:))trzeba wrócić do
                          tematu:)
                          • Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 14:59
                            Wrócic i zacząć dzialac bo zastanie nas kolejna jesien ojej
                            • lezka_z_posen Re: lezka 23.09.04, 15:03

> Wrócic i zacząć dzialac bo zastanie nas kolejna jesien ojej

jeden chochoł na rowerku w Lesie Kabackim jeździ,ale nie wiem,czy mieszka w
                              okolicy,czy tylko w celach rekreacyjnych sie przyplatał;)ale zawsze to jakis
                              slad:)
                              • Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 15:07
                                no pewnie zeby było trudniej to pewnie się gdzies na Ursynowie zagrzebał
                                hehehe ale znajdziem go a który to chochoł...bo jeżeli dobrze pamietam to kazda
                                zNas miała swojego ( tylko ja nie pamiętam który był mój) wiec jak sie
                                podziel;imy to szybciej znajdziem:)
                                • lezka_z_posen Re: lezka 23.09.04, 15:09

> no pewnie zeby było trudniej to pewnie się gdzies na Ursynowie zagrzebał
                                  > hehehe ale znajdziem go a który to chochoł...bo jeżeli dobrze pamietam to
                                  kazda
                                  >
                                  > zNas miała swojego ( tylko ja nie pamiętam który był mój) wiec jak sie
                                  > podziel;imy to szybciej znajdziem:)

mój był ten,co ze światem chciał sie pożegnac.w Peterze nie pasiło mi wtedy,że
                                  szlaban na knajpy big bombelos robił;)
                                  • Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 15:20
                                    Nie noi dobra Peter moze byc Twój to taki romantyczny kochanek....no coz
                                    zazdroszcze, zazdroszcze

ja na razie oblukam druga strone wisły skad pochodze ok?
                    • Gość: ale Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: 193.111.166.* 23.09.04, 14:38
                      wybaczcie, ale tak nerwowa reakcja na wszelkie słowa krytyki pod waszym adresem
                      pozwala przypuszczać, że chyba troszke komleksików jest;)
    • Gość: Hen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:24
      Moja żona miała niewątpliwy zaszczyt jechać z jednym z bliźniaków (chyba tym z
      prawej) wczoraj metrem. Po pierwsze żałowała, że tylko jeden przystanek (ale
      zawsze - liczy się do dorobku). Po drugie relacjonowała, że na żywo jest niższy
      niż wydaje się być w serialu - twierdzi, że jest jej wzrostu, czyli ok. 170 cm,
      czyli konus
    • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:28
      na jakiej stacji wysiadł chochoł??to się przyczaję;))
      • Gość: Hen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:38
        Chiba "Rakowiecka" (przy SGH), ale żona trzyma to jak największą tajemnicę,
        mimo przypalania zimnym żelazkiem.
        • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:40
          przy SGH to Pole Mokotowskie jest.coś Żona ściemnia,chyba faktycznie nie chce
          puścić pary:)
      • Gość: KIRA Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.crowley.pl 23.09.04, 13:39
        ja też
    • Gość: Ania Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.aine.pl 23.09.04, 13:51
      A Wy tu wszyscy jesteście piękni, zgrabni i wysocy????????
      Ludzie.... z nudów wam się przewraca w tych durnych łbach!!!!!!!
      • bombany_przez_mirke Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:56
        cóż... poczucie humoru się ma albo i nie.....
        Aniu Liebe Aniu !! CZIL AŁT!! :))
      • legenda_o_wilku_lobo Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:57
        Tak - ja na przykład nie dość że jestem piękna, zgrabna i wysoka to jeszcze
        utalentowana i bogata! A nudzić m się nie nudzi, bo zajmuję się zawodowo
        prośbami o łaskę poczucia humoru dla ograniczonych pieniaczy.
        • lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 14:01
          legenda_o_wilku_lobo napisała:

> Tak - ja na przykład nie dość że jestem piękna, zgrabna i wysoka to jeszcze
          > utalentowana i bogata! A nudzić m się nie nudzi, bo zajmuję się zawodowo
          > prośbami o łaskę poczucia humoru dla ograniczonych pieniaczy.

zapomniałaś dodać,że również inteligentna i oczytana.większość na forum tak
          ma;))
          • bombany_przez_mirke Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 14:23
            lezka_z_posen napisała:

.
            >
            > zapomniałaś dodać,że również inteligentna i oczytana.większość na forum tak
            > ma;))
            I nikt mi nawet do pięt nie dotasta! O!
      • Gość: KIRA Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.crowley.pl 23.09.04, 14:04
        My tu wszyscy jestesmy piękni, zgrabni, wysocy

A ty nie? Ojej bardzo nam przykro:):)

Nie mamy czasu sie nudzić bo duzo spraw na tym forum jest::):):)
      • stefaniakowa Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 14:19
        ja mam pryszcza na łokciu np.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka