Gość: inka Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.chello.pl 23.09.04, 09:39 Przepraszam To już szczyt. Obleśny chochoł jest tak samo przystojny jak Iwona Majer jest piękna. Bez przesady - powinni zmienić aktorów skoro już taki scenariusz stworzyli albo nie robic z ludzi idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:04 Może komuś ta rozkwadzona gęba chochoła się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:06 www.m-jak-milosc.pl/pages/galeria/img/mm/jd005.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:30 Gość portalu: jaromir napisał(a): > www.m-jak-milosc.pl/pages/galeria/img/mm/jd005.jpg Mister Gródek 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:34 uśmiech jak Jokera w Batmanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:39 przesadzacie;))ja tam widziałam jednego chochoła live(tylko nie wiem którego),chyba prosto z wakacji w Grabinie,bo zjarany jak po turnusien na Teneryfie,i wcale nie był taki zły.nie każdy jest fotogeniczny,i nie każdego "lubi kamera";)) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:42 łezka - ja wiem, że Ty lubisz i jarasz się takimi chłopakami jak np. Karol z Bar IV albo Mosty, ale no 'aż taki przystojny' to on chyba nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:44 a gdzie napisałam,że jest przystojny??chyba stoi,że "nie taki zły".o wiele gorsze paszkwile snują się po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:45 lezka_z_posen napisała: > a gdzie napisałam,że jest przystojny??chyba stoi,że "nie taki zły".o wiele > gorsze paszkwile snują się po ulicach. 'przystojny' to Papuga go nazwała - oglądaj uważniej!!! i czytaj uważniej... ;) ale w porównaniu z Karolem w zaszczanych slipach to Mosty Peter jest niczym Kenio :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:47 łysiejący Kenio ze swoim wiecznie jęczącym głosem niezadowolenia to w ogole dno! już chochoła wolę;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:49 serio??? bo pisze w kontekście cielesnym bardziej a nie spraw duszy i umysłu... Jakbyś miała wybór między jakimś bara-bara (oczywiście fantazjujemy, spox) między Keniem a Mosty'm to byś Petera wolała??? No wiem, że najbardziej to Karola, ale to już inna bajka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:50 gianni_vonsacze napisał: > serio??? bo pisze w kontekście cielesnym bardziej a nie spraw duszy i umysłu... > > Jakbyś miała wybór między jakimś bara-bara (oczywiście fantazjujemy, spox) > między Keniem a Mosty'm to byś Petera wolała??? > No wiem, że najbardziej to Karola, ale to już inna bajka ;) wolałabym Petera i Pavulona jednocześnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:52 :/ przypomniały mi się zakłaczone pachy Pavulona... :/ ;) Kenio chociaż higieniczniejszy jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:49 gianni_vonsacze napisał: > łezka - ja wiem, że Ty lubisz i jarasz się takimi chłopakami jak np. Karol z > Bar IV albo Mosty, ale no 'aż taki przystojny' to on chyba nie jest... i prosze mi nie wylatywać z Karoliną,bo to stare czasy:)sporo nowych osób na forum i ktoś gotów pomyśleć,że kręcą mnie faceci w obsikanych gaciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:55 lezka_z_posen napisała: > i prosze mi nie wylatywać z Karoliną,bo to stare czasy:)sporo nowych osób na > forum i ktoś gotów pomyśleć,że kręcą mnie faceci w obsikanych gaciach:) stare osoby tez tak myślą!!! :))) i co z tym kluczem poznańskim bo sie nie doczekałem wyjaśnień!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 10:56 i się nie doczekasz,myślicielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 11:41 czemu sie nie doczekam? lezka noooooo! ja chce wiedzieć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 13:39 No własnie lezka dobrze mówi ( pisze) lezka a my przypadkiem nie mialysmy sie tam gdzies czaic na chochoły dwa?????? Cos mi sie tam kolacze po glowce ze jakies odwazne plany przed wakacjami miałtysmy względem chochołtwins???? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: lezka 23.09.04, 14:43 Gość portalu: KIRA napisał(a): > No własnie lezka dobrze mówi ( pisze) > lezka a my przypadkiem nie mialysmy sie tam gdzies czaic na chochoły dwa?????? > Cos mi sie tam kolacze po glowce ze jakies odwazne plany przed wakacjami > miałtysmy względem chochołtwins???? kombinowałyśmy już wstępnie,jak poszła fama,że chochoły metraże w stolicy nabyły.ja planowałam nawet zatrudnić się jako pomoc domowa:))trzeba wrócić do tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 14:59 Wrócic i zacząć dzialac bo zastanie nas kolejna jesien ojej Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: lezka 23.09.04, 15:03 Gość portalu: KIRA napisał(a): > Wrócic i zacząć dzialac bo zastanie nas kolejna jesien ojej jeden chochoł na rowerku w Lesie Kabackim jeździ,ale nie wiem,czy mieszka w okolicy,czy tylko w celach rekreacyjnych sie przyplatał;)ale zawsze to jakis slad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 15:07 no pewnie zeby było trudniej to pewnie się gdzies na Ursynowie zagrzebał hehehe ale znajdziem go a który to chochoł...bo jeżeli dobrze pamietam to kazda zNas miała swojego ( tylko ja nie pamiętam który był mój) wiec jak sie podziel;imy to szybciej znajdziem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: lezka 23.09.04, 15:09 Gość portalu: KIRA napisał(a): > no pewnie zeby było trudniej to pewnie się gdzies na Ursynowie zagrzebał > hehehe ale znajdziem go a który to chochoł...bo jeżeli dobrze pamietam to kazda > > zNas miała swojego ( tylko ja nie pamiętam który był mój) wiec jak sie > podziel;imy to szybciej znajdziem:) mój był ten,co ze światem chciał sie pożegnac.w Peterze nie pasiło mi wtedy,że szlaban na knajpy big bombelos robił;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: lezka IP: *.crowley.pl 23.09.04, 15:20 Nie noi dobra Peter moze byc Twój to taki romantyczny kochanek....no coz zazdroszcze, zazdroszcze ja na razie oblukam druga strone wisły skad pochodze ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: 193.111.166.* 23.09.04, 14:38 wybaczcie, ale tak nerwowa reakcja na wszelkie słowa krytyki pod waszym adresem pozwala przypuszczać, że chyba troszke komleksików jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:24 Moja żona miała niewątpliwy zaszczyt jechać z jednym z bliźniaków (chyba tym z prawej) wczoraj metrem. Po pierwsze żałowała, że tylko jeden przystanek (ale zawsze - liczy się do dorobku). Po drugie relacjonowała, że na żywo jest niższy niż wydaje się być w serialu - twierdzi, że jest jej wzrostu, czyli ok. 170 cm, czyli konus Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:28 na jakiej stacji wysiadł chochoł??to się przyczaję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 13:38 Chiba "Rakowiecka" (przy SGH), ale żona trzyma to jak największą tajemnicę, mimo przypalania zimnym żelazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:40 przy SGH to Pole Mokotowskie jest.coś Żona ściemnia,chyba faktycznie nie chce puścić pary:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.crowley.pl 23.09.04, 13:39 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.aine.pl 23.09.04, 13:51 A Wy tu wszyscy jesteście piękni, zgrabni i wysocy???????? Ludzie.... z nudów wam się przewraca w tych durnych łbach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:56 cóż... poczucie humoru się ma albo i nie..... Aniu Liebe Aniu !! CZIL AŁT!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
legenda_o_wilku_lobo Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 13:57 Tak - ja na przykład nie dość że jestem piękna, zgrabna i wysoka to jeszcze utalentowana i bogata! A nudzić m się nie nudzi, bo zajmuję się zawodowo prośbami o łaskę poczucia humoru dla ograniczonych pieniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 14:01 legenda_o_wilku_lobo napisała: > Tak - ja na przykład nie dość że jestem piękna, zgrabna i wysoka to jeszcze > utalentowana i bogata! A nudzić m się nie nudzi, bo zajmuję się zawodowo > prośbami o łaskę poczucia humoru dla ograniczonych pieniaczy. zapomniałaś dodać,że również inteligentna i oczytana.większość na forum tak ma;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 14:23 lezka_z_posen napisała: . > > zapomniałaś dodać,że również inteligentna i oczytana.większość na forum tak > ma;)) I nikt mi nawet do pięt nie dotasta! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! IP: *.crowley.pl 23.09.04, 14:04 My tu wszyscy jestesmy piękni, zgrabni, wysocy A ty nie? Ojej bardzo nam przykro:):) Nie mamy czasu sie nudzić bo duzo spraw na tym forum jest::):):) Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniakowa Re: mjm - co oni chcą nam wmówić?! 23.09.04, 14:19 ja mam pryszcza na łokciu np. Odpowiedz Link Zgłoś