Gość: BORSUK IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:26 ALE BEDA JAJA BUAHAHAHA , KOLES Z NIMI POJEDZIE... PO CALOSCI :))) JUZ SLYSZE KOMENTARZE KENIA :"PROSTAK" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ags Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:34 Uwielbiam cięte komentarze Olbratowskiego vel Harpunowicza w RMF. Mam tylko nadzieje że się rozkręci bo teraz ma minę jakby bolał Go brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.chello.pl 12.04.02, 21:20 Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Padłam ze śmiechu jak usłyszałam, że Tomasz handluje srebrem!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: 12.14.200.* 12.04.02, 22:27 taak dobrze ze ken zostal , moze zobaczymy jak opadnie mu sczeka (cytat frytki) zapowiada sie niezla jazda z nim ,moze pare razy zgasi kena :-))))powinny kena zostawic na nastepny tydzien i dac na pere dni jakiegos lysego wielkiego jak szafa z cietym jezykiem w kierunku kena ,tez bylby niezly ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a i a Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.toya.net.pl 13.04.02, 14:33 Gość portalu: hiszpan napisał(a): > zapowiada sie niezla jazda z nim ,moze pare razy zgasi kena :-))))powinny kena > zostawic na nastepny tydzien i dac na pere dni jakiegos lysego wielkiego jak > szafa z cietym jezykiem w kierunku kena ,tez bylby niezly ubaw a ja chetnie poslucham jego rozmowy z beznadziejną madzia......To dopiero bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harpia Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:32 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Padłam ze śmiechu jak usłyszałam, że > Tomasz handluje srebrem!!! :-D Też padłam ;) I mam nadzieję na więcej padania :)))))) Tomcio "Harpun" jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 14:47 musze was zmartwic kolo juz sie zdemaskowal, myslalem ze dluzej pociagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:59 Gość portalu: pp napisał(a): > musze was zmartwic kolo juz sie zdemaskowal, myslalem ze dluzej pociagnie Jak to? Kiedy? Co powiedział? Jeśli to prawda to szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harpia Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 22:23 Gość portalu: ania napisał(a): > Gość portalu: pp napisał(a): > > > musze was zmartwic kolo juz sie zdemaskowal, myslalem ze dluzej pociagnie > > Jak to? Kiedy? Co powiedział? > Jeśli to prawda to szkoda. > Niestety to prawda, ale to nie on się zdemaskował, ale sam Wielki Manitou go idiotycznie zdemaskował podpisując paczkę fajek nazwiskiem "Olbratowski", czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś