Dodaj do ulubionych

JA HANDLUJE SREBREM !

IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:26
ALE BEDA JAJA BUAHAHAHA , KOLES Z NIMI POJEDZIE... PO CALOSCI :))) JUZ SLYSZE
KOMENTARZE KENIA :"PROSTAK"
Obserwuj wątek
    • Gość: ags Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:34
      Uwielbiam cięte komentarze Olbratowskiego vel Harpunowicza w RMF. Mam tylko
      nadzieje że się rozkręci bo teraz ma minę jakby bolał Go brzuch
      • Gość: Aśka Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.chello.pl 12.04.02, 21:20
        Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Padłam ze śmiechu jak usłyszałam, że
        Tomasz handluje srebrem!!! :-D
        • Gość: hiszpan Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: 12.14.200.* 12.04.02, 22:27
          taak dobrze ze ken zostal , moze zobaczymy jak opadnie mu sczeka (cytat frytki)
          zapowiada sie niezla jazda z nim ,moze pare razy zgasi kena :-))))powinny kena
          zostawic na nastepny tydzien i dac na pere dni jakiegos lysego wielkiego jak
          szafa z cietym jezykiem w kierunku kena ,tez bylby niezly ubaw
          • Gość: a i a Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.toya.net.pl 13.04.02, 14:33
            Gość portalu: hiszpan napisał(a):
            > zapowiada sie niezla jazda z nim ,moze pare razy zgasi kena :-))))powinny kena
            > zostawic na nastepny tydzien i dac na pere dni jakiegos lysego wielkiego jak
            > szafa z cietym jezykiem w kierunku kena ,tez bylby niezly ubaw

a ja chetnie poslucham jego rozmowy z beznadziejną madzia......To dopiero
            bedzie...

• Gość: Harpia Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:32
          Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Mowa jest srebrem - milczenie złotem. Padłam ze śmiechu jak usłyszałam, że
          > Tomasz handluje srebrem!!! :-D

Też padłam ;) I mam nadzieję na więcej padania :)))))) Tomcio "Harpun" jest
          super :)
          • Gość: pp Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 14:47
            musze was zmartwic kolo juz sie zdemaskowal, myslalem ze dluzej pociagnie
            • Gość: ania Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:59
              Gość portalu: pp napisał(a):

> musze was zmartwic kolo juz sie zdemaskowal, myslalem ze dluzej pociagnie

Jak to? Kiedy? Co powiedział?
              Jeśli to prawda to szkoda.

• Gość: Harpia Re: JA HANDLUJE SREBREM ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 22:23
                Gość portalu: ania napisał(a):

> Gość portalu: pp napisał(a):
                >
                > > musze was zmartwic kolo juz sie zdemaskowal, myslalem ze dluzej pociagnie
                >
                > Jak to? Kiedy? Co powiedział?
                > Jeśli to prawda to szkoda.
                >

Niestety to prawda, ale to nie on się zdemaskował, ale sam Wielki Manitou go
                idiotycznie zdemaskował podpisując paczkę fajek nazwiskiem "Olbratowski", czyż
                nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka