Dodaj do ulubionych

Mam dosc LISIEJ propagandy

IP: *.ae.krakow.pl 24.09.04, 12:26
Mam dosc Lisa.
Miga mi jego baner na przeroznych stronach.
Na portalach wypowiada sie proroczo.
Publikuje jakies nedzne przemyslenia wywalonego z roboty inteligenta.
Co chwila jakis czat.
Zdjecia nowej fryzury.
Do kiosku boje sie wyjsc, bo albo okladka VIVY, albo SUKCES.
Ta jego zoneczka od public relations to daje w d...
Obserwuj wątek
    • Gość: trampek smrodek cos w tym jest IP: *.it / 62.233.189.* 24.09.04, 14:12
      a na okładce "newsweeka" "tryumfalny powrót" czy cos w tym stylu , to juz chyba
      lekka przesada
      • Gość: thorn Re: cos w tym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:59
        I te jego gadki. Zero konkretów, lanie wody.
        Kończy się...

PS Najgorsze jest to, że nawet tutaj o nim ciągle mówią:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=16075558
    • Gość: logo Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:19
      A co wy tacy pełni zawiści? Osobiście go nienawidzicie czy co?Niech sobie facet
      żyje i pracuje w końcu nie za wasze pieniądze a jak ktoś nie będzie go chciał
      oglądać to musu nie ma.Wolny rynek.
    • Gość: ewa Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: 212.87.3.* 24.09.04, 15:46
      PR p Lisa przypomina troche kampanie reklamowa 'Wash and go' sprzed lat. Tak
      ten szampon tak nachalnie reklamowali ze mimo ze na tamte czasy nie byl
      najgorszy nikt go nie chcial kupowac. Z Lisem moze byc podobnie ;-)
      • Gość: czesiek Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 20:08
        Jeszcze zapłaczecie......
        To rzeczywiście przypomina kampanię proszku do prania.
        Właśnie tak się "sprzedaje" kandydata na prezydenta. Jadę do ciotki do Nowej
        zelandii.
    • zbychooo Re: Mam dosc LISIEJ propagandy 24.09.04, 16:42
      Gość portalu: Kama napisał(a):

> Mam dosc Lisa.
      > Miga mi jego baner na przeroznych stronach.
      > Na portalach wypowiada sie proroczo.
      > Publikuje jakies nedzne przemyslenia wywalonego z roboty inteligenta.
      > Co chwila jakis czat.
      > Zdjecia nowej fryzury.
      > Do kiosku boje sie wyjsc, bo albo okladka VIVY, albo SUKCES.
      > Ta jego zoneczka od public relations to daje w d...

Kobieto! skoro masz dosyć gadania o Lisie, to po cholerę klonujesz kolejny
      wątek o nim??? Jeszcze ich mało na tym forum???
      • Gość: Kama Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.ae.krakow.pl 24.09.04, 17:37
        Zwracam uuwage jedynie na nachalnosc tejze lisiej propagandy.
        A watku nie zalozylam po to by Lisa chwalic (jak to sie dzieje we wszystkich
        mediach jakie tu wyzej wymienilam), ale by zwrocic uwage, ze zaczyna byc to
        meczace.
        Boje sie podniesc deski od klozetu....
        I nie klonuje zadnego watku, bo tu sa same watki pochwalne.
        Jesli nie zauwazyles, to nie jest to watek ku chwale Mr Foxa.
        • zbychooo Re: Mam dosc LISIEJ propagandy 27.09.04, 11:41

> Zwracam uuwage jedynie na nachalnosc tejze lisiej propagandy.
          > A watku nie zalozylam po to by Lisa chwalic (jak to sie dzieje we wszystkich
          > mediach jakie tu wyzej wymienilam), ale by zwrocic uwage, ze zaczyna byc to
          > meczace.

Posłuchaj siostro ;-) skoro zakładasz wątek krytykujący Lisa, to musisz się z
          tym liczyć, że zaraz odezwą się jego zwolennicy jak i przeciwnicy - i w ten
          właśnie sposób tworzysz kolejny wątek pt: "Czy Lis jest BE, czy CACY" i
          nakręcasz następną dyskusję o Lisie.

> Boje sie podniesc deski od klozetu....

Skoro to dla ciebie takie męczące, to znam doskonały sposób by ci pomóc -
          wystarczy nie oglądać i nie czytać tego wszystkiego co dotyczy T. Lisa! prawda
          jakie to proste? a za razem skuteczne.....
    • Gość: 3x Ta biblia mnie rozbawil. Jaja w amerykanskim stylu IP: 62.233.183.* 24.09.04, 19:46
      Tomasz Lis odpowiada na pytania Kwestionariusza WP. Od września ten znany
      dziennikarz pełni funkcję dyrektora programowego telewizji Polsat.

Życiowe motto

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga albo per aspera ad astra (łac. przez ciernie
      do gwiazd; przez trudy, cierpienia do sukcesu - red. WP).

Internet to dla mnie...

Osobiście kłopot, choć uważam, że to najważniejszy wynalazek ostatniego czasu

Najważniejsza książka

Biblia

Nie wierzę w...

Reinkarnację i awans Polski do mistrzostw świata w piłce

Gdybym nie był sobą, chciałbym być...

Nie narzekam na bycie sobą

Najważniejszy wynalazek ludzkości

Koło

Najbliższym z czterech żywiołów jest mi...

Woda - jestem rybą

wiadomosci.wp.pl/kat,29674,katn,,wid,5787637,widn,Tomasz%20Lis%20w%20Kwestionariuszu%20WP,wiadomosc.html
      • Gość: tadek Re: Ta biblia mnie rozbawil. Jaja w amerykanskim IP: *.acn.waw.pl 25.09.04, 21:25
        kto krytykuje? zawistni niespełnieni dziennikarze po szkole, czy niespełnieni
        praktykanci, a może zwyczajni widzowie, którzy nie maja pojęcia o warsztacie?
        Uczcie się a potem krytykujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: trampek smrodek Re: Ta biblia mnie rozbawil. Jaja w amerykanskim IP: *.it / 62.233.189.* 25.09.04, 22:54
          to juz nie mozna napisac, ze cos ostatnio duzo pojawiło sie tego pana w mediach?
          nie znam sie , moze sie myle , po prostu zastanowiła mnie ostatnia okładka
          newsweeka i w sumie rozsmieszyła, bo choc interesuje sie polityka i mediami ,
          moze nie jakos ze strasznym zaangażowaniem ale dośc , nie przyszłoby mi do
          głowy , ze lis jest kims tak waznym na polskiej scenie mediów
          tak wiec rozsmieszył mnie ten tryumfalny powrót tak troszeczke, ze usmiechnąłem
          sie pod wąsem...

ale dowiedziałem sie z niektórych wypowiedzi w typ topiku że jestem
          zakompleksionym nieudacznikiem , byc moze nawet niespełnionym dziennikarzem ;),

a swoja droga lekko fanatyczne są te próby obrony lisa

najwazniejsza ksiazka: biblia - ach jakie to modne ostatnio :)
          • Gość: czesiek Re: Ta biblia mnie rozbawil. Jaja w amerykanskim IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 21:05
            W niedzielę, czyli dziś, przeczytałem te jego nową książkę. Qrcze, ale nędza.
            szkoda tych 26 złotych.
            • Gość: jolek Re: Ta biblia mnie rozbawil. Jaja w amerykanskim IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.04, 21:38
              w niektorych miejscach byly do kupienia za 19,00, jestes rozrzutny
    • polsat1 Zawistnicy i intryganci. Lis to profesjonalista 27.09.04, 11:12
      Lis staje się gwiazdą w zachodnim, dobrym stylu; jest profesjonalny,pracowity i
      bezkompromisowy; a kto by nie chciał taki być - jest sławny bo jest cobry w tym
      co robi, a że wymaga wiele od współpracowników - tu tkwi jedna z przyczyn
      sukcesu
    • Gość: Rymbas Re: Mam dosc LISIEJ propagandy - twoj problem IP: 195.136.112.* 27.09.04, 11:12
      Szum wokol Lisa sprzyja jemu i Polsatowi, coz, niektorych może to drażnić, to
      prawda. Jest go duzo wszędzie, ale jakby nie było to darmowa reklama. a jak go
      nie lubisz to nie kupuj gazet z Lisem na okładce i nie wchodz na czaty z nim.
      prosta recepta.
      • Gość: trampek Re: Mam dosc LISIEJ propagandy - twoj problem IP: *.it / 62.233.189.* 28.09.04, 09:55
        i tak robie, choc patrzec musze na jego buziulke na ulicznych bilboardach
        • Gość: P-77 Re: pamiętacie cytat z "Monachomachii"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:11
          "Wiem, bom to czytał w uczonym Tostacie
          Po ciemnej nocy dzień jasny wstaje"
          Może nie zacytowałem dokładnie, ale to moim zdaniem dobrze obrazuje portret
          Lisa - dziennikarza.
          Za najlepszy okres kariery Lisa uważa się powszechnie lata 1994-97 kiedy to był
          korespondentem TVP w USA. Otóż ilekroć oglądałem jage materiały zawsze
          zwracało moją uwagę, że o ile w warstwie informacyjnej były rzetelne każdy
          koentarz Lisa był zbiorem oczywistych banałów, na które wpaść mógł każdy
          średnio rozgarnięty telewidz. Lis niewątpliwie ma prezencję, jest obyty, zna
          języki itp, ale jednocześnie jest aż do bólu przewidywalny w tym co mówi.
          Kolejny mój zarzut wobec tego Pana to brak obiektywizmu. Każdy wie, że Lis jest
          gorącym zwolennikiem Leszka Balcerowicza i eo ipso jest negatywnie nastwiony do
          wszystkich jego krytyków (Kołodko, Kropiwnicki i inni). Każdy wie, że Lis to
          gorący fan przemian jakie dokonały się w Polsce po 1989 roku - sam w swojej
          książce pisze, że tylko dzięki temu mógł zostać dziennikarzem i dlatego on i
          jego koledzy, którzy karierę w TVP rozpoczęli już w III RP gorąco kibicowali
          politykom postsolidarnościowych, choć nie było to obiektywne. Swego czasu
          podjął się misji pogodzenia obu prezydentów - Wałęsy i Kwaśniewskiego choć ani
          jeden ani drugi nie miał na to ochoty. Pytanie czy tym się powinien zajmować
          dziennikarz.
          Przez rok (1999-2000) Lis pisywał w tygodniku "Wprost" felietony gdzie
          ujawniuał swoje poglądy w sprawach, które później na antenie TVN relacjonował.
          Na Lisa i jego popularność pracował w "Faktach" cały sztab ludzi o czym on
          rzadko pamiętał. Tylko Lis jako wydawca wykazywał się nonszalncją - potrafił
          przerwać materiał i nigdy do niego nie wrócić (tak było w sierpniu 2002 podczas
          pielgrzymki papieża)
          • Gość: * Skoro był paszkwil, to teraz będzie panegiryk ;-) IP: *.crowley.pl 28.09.04, 15:32
            A ja tam Lisa lubię i cenię, za co? za to że zawsze idzie pod prąd i nie ogląda
            się na to co ludzie o nim powiedzą, a ogół nie lubi takich jak on, takich co
            robią wokół siebie dużo szumu, takich co nie siedzą cicho ciesząc się z tego co
            mają, a najbardziej takich co to chcą „zbawiać świat”. Podoba mi się, że facet
            ten ma jakiś wewnętrzny motor napędowy, który ciągle każe mu gdzieś gnać.
            Zamiast siedzieć spokojnie na ciepłej posadce w TVP rzuca się na dopiero co
            powstającą telewizję i w dodatku chce konkurować z dotychczas
            bezkonkurencyjnymi Wiadomościami! z czym? Z motyką na słońce? Czas pokazał, że
            jednak nie do końca. Pomimo tego, że na początku z Faktów się podśmiewano i
            krytykowano, pomimo tego że nie wytrzymały konfrontacji w tej samej porze
            oglądalności co Wiadomości – to jednak był sukces! Następnie zamiast cieszyć
            się z pozycji jaką wypracował sobie w TVN, facet ciągle wyskakuje poza swoje
            ramki, to pisze
            felietony, to jakiś większy artykulik opublikuje, to wyskoczy w programie
            konkurencyjnej telewizji, to udziela się w radiu – wszędzie go pełno, nie
            siedzi na miejscu jak Pan Bóg przykazał tylko
            dalej go nosi! Żeby tego jeszcze było mało, to pisze i wydaje książki! jeździ
            po kraju, odwiedza miasta i miasteczka, spotyka się ze zwykłymi ludźmi, gada z
            nimi aż do zdarcia gardła o sprawach ważnych i poważnych, o których publicznie
            mało kto odważa się mówić. Efektem tego jest, że ciepła TVN-owska posadka już
            nie jest taka ciepła, a facet znów porywa się z motyką na słońce. Rusza by
            odchamić stację, która przez lata była kojarzona z chamami, kolejna mission
            impossible, jakby jeszcze było za mało, to pcha się do sportu i wcale jakoś
            mnie nie dziwi, że spośród tylu dyscyplin sportowych wybrał akurat tą jedną –
            morderczy triathlon..... ciekawe co będzie dalej..... cdn
            • Gość: ** Re: Skoro był paszkwil, to teraz będzie panegiryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:27
              Kinga, uspokuj się albo swoje harty od PR
            • Gość: xyz Re: Skoro był paszkwil, to teraz będzie panegiryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:35
              "odchamić stację, która przez lata była kojarzona z chamami, ""
              a kto to są konkretnie chamy?ludzie ,ktorzy lubią disco -polo i Kiepskich?czy
              moze seraile brazylijskie?
              dla tych "superinteligentów" polecam Discovery ,CNN i inne takie ,pilotem
              zawsze mozna zmienic kanał i wciąz nie krytykować Polasatu
              • ko_bie_ta Re: Skoro był paszkwil, to teraz będzie panegiryk 30.09.04, 15:50
                Gość portalu: xyz napisał(a):

> "odchamić stację, która przez lata była kojarzona z chamami, ""
                > a kto to są konkretnie chamy?ludzie ,ktorzy lubią disco -polo i Kiepskich?czy
                > moze seraile brazylijskie?
                > dla tych "superinteligentów" polecam Discovery ,CNN i inne takie ,pilotem
                > zawsze mozna zmienic kanał i wciąz nie krytykować Polasatu

Mnie się wydaje, że koledze chodziło o tzw. target. Wiadomo że każda stacja
                komercyjna walczy o jedną grupę docelową odbiorców - młodych, bogatych, z
                dużych miast. Ci wydają najwięcej pieniędzy i ci są łakomym kąskiem dla speców
                od reklamy. Tacy "trendy lanserzy" ;-) nie oglądają telenowel brazylijskich,
                ani dosco-polo, dlatego dla nich Polsat musi stworzyć najlepszą i
                najatrakcyjniejszą ofertę programową. Myślę, że o takich odbiorców Lis będzie
                walczył i wszelkie zmiany w Polsacie pójdą w tym kierunku, by takich widzów
                pozyskać. A wiadomo, potem będą reklamy, pieniądze itd. itd. Jednak nie
                spodziewalabym się wielkiego sukcesu, bo przez lata Polsat przyzwyczaił nas do
                siermiężnej telewizji, robionej tanim kosztem, dlatego na wysiłki Lisa patrzę z
                dużym sceptyzmem.
                Pozdrawiam :-)
          • Gość: bb Re: pamiętacie cytat z "Monachomachii"? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 23:21
            > Kolejny mój zarzut wobec tego Pana to brak obiektywizmu.

On nigdy tego nie ukrywał

> Każdy wie, że Lis jest gorącym zwolennikiem Leszka Balcerowicza.

Alternatywą jest Lepper, PSL i ta posłanka od 50% podatku

> Każdy wie, że Lis to gorący fan przemian jakie dokonały się w Polsce po 1989
            > roku

Rozumiem, że za komuny było lepiej. Co do zmian najbardziej pryncypialnych
            (wolność słowa, wybory etc. każdy się z tym zgadza)

• Gość: Advokat Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.net.autocom.pl 28.09.04, 18:07
      Kama absolutnie popieram.Tak samo odpieram postać Lisa.Myśli,ze dzięki jego
      wspaniałości Polszmat przegoni TVN(w publicystyce).Żałosne.
      • Gość: Kama Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.ae.krakow.pl 30.09.04, 11:49
        NIe musi przeganiac.
        Ma dobre Interwencje, dobre Informacje, swietne Graffiti...
        Przeciez wzrost zainteresowania Polsatem widoczny jest od zeszlego roku.
        To zadna zsluga Lisa!
        Wczoraj widzialam zapowiedz jego programu. 5 razy w czasie programu
        Wojewodzkiego.
        Myslalam, ze sie wykoncze.
        Jestem pewna, ze program bedzie montowany. Lis bedzie czytyal swoje zlote mysli
        z promptera albo kartek. Rownie dobrze moglby poprowadzic Zrob to sam. Tez
        mozna sie do tego przygotowaC A W MONTAZU WYCIAC WSZYSTKIE IDIOTYZMY.
        Niech sie wreszcie sprawdzi jako rozmowca i dziennikarz na zywo.
        Pisze i mysli przecietnie.

Skowronski wroc!!!!!!!! o normalnej godzinie. Ktos z ta 9:00 dal popalic.
        • Gość: ewa Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: 212.87.3.* 30.09.04, 12:01
          Dalszy rozwoj publicystyki w Polsacie zalezec bedzie w duzym stopniu od
          pieniedzy Solorza a nie od Lisa. Dziennikarze w Polscie i tak robia niezly
          program majac te srodki jakie maja.
          • Gość: zenon Re: pieniadze to nie wszystko IP: 195.136.112.* 30.09.04, 12:43
            nawet wielkie pieniadze nic nie dadza, jak nie ma osoby ktora to pociagnie. bez
            przesady, dotychczasowa publicystyka w Polsacie jako dobra??!!! ludzie, macie
            oczy? dla mnie nuda, nuda, nuda. zero spontanicznosci i dynamizmu, mam nadzieje
            ze to sie zmieni, bo jak nie to zawiode sie na tym Lisie
            • Gość: ** Re: pieniadze to nie wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:30
              jesli oczekujesz od publicystyki takich przymiotów, to najlepszą publicystyką
              dla Ciebie jest koncert "Ich Troje"
            • Gość: Kama Mamy inne wyobrazenia o programach publicystycznyc IP: *.ae.krakow.pl 30.09.04, 14:37
              Od publicystyki nie oczekuje fajerwerkow tylko dobrych pytan i rzeczowej
              rozmowy. Grafiti uwazalam za program porzadny, rzeczowy i na poziomie.
              NIe musze miec dynamicznie mowiacego dziennikarza, chce miec sprawnie myslacego
              dziennikarza.
              Jezeli Lis zrobi dynamiczne, w tylu tvnowskim g... na Polsacie, to bede
              wspolczula Solorzowi.
              Zreszta stawiam, ze do grudnia program Lisa bedzie mial kiepska ogladalnosc.
              Lis jest przecietnym czlowiekiem, z dobra umiejetnoscia czytania i
              organizowania, ale zadna pointa ani blyskotliwym sformulowaniem nigdy mnie
              zaskoczyl. O ksiazkach obu lepiej nie mowic.
              :)
              • magdasala Re: Mamy inne wyobrazenia o programach publicysty 08.10.04, 03:01
                Zgadzam sie. Czytac z promptera to on umie. Jesli chodzi o rozmowy na zywo to
                musi pobrac nauki u Moniki Olejnik.
                Moze z racju dawnej pracy w jednej firmie Monika go podszkoli troche.
        • zbychooo Re: I co Kama, łyso ci??? 01.10.04, 09:11

> Jestem pewna, ze program bedzie montowany. Lis bedzie czytyal swoje zlote
          mysli z promptera albo kartek. Rownie dobrze moglby poprowadzic Zrob to sam.
          Tez
          > mozna sie do tego przygotowaC A W MONTAZU WYCIAC WSZYSTKIE IDIOTYZMY.
          > Niech sie wreszcie sprawdzi jako rozmowca i dziennikarz na zywo.
          > Pisze i mysli przecietnie.

Program był na żywo, dziweuszko droga ;-) więc teraz musisz przyczepić się do
          czegoś innego, szybko szukaj agrumentów he, he.....
          • Gość: Kama Re: I co Kama, łyso ci??? IP: *.ae.krakow.pl 07.10.04, 15:40
            Wlasnie dlatego, ze byl na zywo pozostawia bardzo wiele do zyczenia.
            Pan LIs potwierdzil jedynie, ze prowadzenie tego typu programow nie jest jego
            najmocniejsza strona.
            Wywiad z Jankowskim byl nagrywany i montowany.

Moj watek jest o czym innym. O wszechobecnosci p.Lisa. Ostatnio plakaty na
            miescie na wielkich tablicach. :(
            Co nastepnym razem?
    • Gość: Barbie Ken IP: *.multicon.pl 28.09.04, 18:58
      • Gość: marian Do Kamy IP: *.acn.waw.pl 30.09.04, 21:10
        Aleś ty mądra!!!!
        Polsat to ma szczęście. Jak się Lisowi nie uda, ty na pewno zostaniesz gwiazdą
        stacji. Z taką znajomością warsztatu, marnujesz się na tym forum.
        • Gość: kapucyn Re: Do Kamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:51
          właśnie się produkuje wygląda jak alfons
          • bladatwarz Lis to Tyminski 02.10.04, 05:02
            Gość portalu: kapucyn napisał(a):

> właśnie się produkuje wygląda jak alfons

Tak patrze na niego i mysle sobie, co on mowi, co on robi, co on soba
            reprezentuje?
            NIc o niem nie wiem, poza tym ze pracowal dla podobno rezimowej TVP.
            Potem pracowal dla dziwnej TVN>
            Potem napisal dwie, moze trzy ksiazki (dwie znam). WAZNE, że o NICZYM.
            Potem przeszeddl do siermieznego, ALE niezaleznego Polsatu.
            NIe wiem kim jest ten pan Lis, ale jego brednie i belkot klasyfikuja go na
            poziomie Tyminskiego.
    • Gość: 3x Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: 62.233.183.* 05.10.04, 00:33
      Cos jest z tym Lisem na rzeczy.
      Ostatnio pojawil sie na bilbordach.
      To rzeczywiscie prypomina jakas zmasowana akcje propagandowa.
      A tu cieniutko...
      • Gość: 4x Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.crowley.pl 06.10.04, 14:07
        I będzie jeszcze głośniej.... ten program to tylko początek he, he.......
    • Gość: M. Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.awnet.one.pl / *.acn.waw.pl 07.10.04, 22:32
      Absolutnie nie zazdroszcze Lisowi, jest mi go po prostu zal. Nigdy nie ukrywal,
      ze najwazniejszy jest dla niego sukces, kasa, popularnosc. Pamietam jak w
      jakiejs gazecie studenckiej czytalam wywiad, w ktorym powiedzial,ze KAZDY
      obecnie musi brac udzial w wyscigu szczurow, w wyscigu o kase. Zal mi takich
      ludzi, bo nie dostrzegaja tego, co naprawde wazne. Chcialabym tu napisac: nie
      prosze pana, NIE KAZDY musi brac udzial w wyscigu szczurow.

I zdecydowanie mam dosyc tego pana. Jest wszedzie. Ciesze sie bardzo, ze
      przestal prowadzic Fakty. Jego subiektywne komentarze do informacji byly bardzo
      biedne i nie na miejscu :( Uwazam, ze pan ten nie jest nikim wyjatkowym.
      Aczkolwiek on sam mysli chyba o sobie zupelnie inaczej ;)
      • Gość: t smrodek Re: Mam dosc LISIEJ propagandy IP: *.it-net.pl 07.10.04, 23:06
        najpierw obejrzałem lisa a potem durczoka , obaj prowadzili dyskusje o wojnie w
        iraku i obecnosci tam polskich żołnierzy, na lisie wynudziłem sie co nieco na
        durczoku podobało mi sie choc było troszke chaotycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka