Dodaj do ulubionych

Monika ma sylikonowe cycki!!!!....................

IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.04.02, 18:14
widzieliscie ja na zdjeciu pod prysznicem???????? widac, ze jej "jabłuszka" są
nienaturalnie odstające (typowe silikony) i do tego za duże jak na tak
szczupłą, araczej chudą budowę ciała. Ale cyry..... no nie mogę....... jedna ma
plastikowe paznokcie, sztuczne włosy, gębę ajk Winetou, druga doprawione cycki.
Ciekawe co jeszcze "sztucznego" mają pozostali. Może nos fryty i ogonek kenia
to też skutek operacji plastycznej ? :-)))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Metaxa Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 18:28
      No i ci z tego? po to ludzie wymyslili te wszystkie udoskonalenia, żeby inni
      nie musieli już zmagać się ze swoimi kompleksami :)
      Natura nade wszystko??? a Ty - chodzisz do fryzjera, żeby lepiej wyglądać czy
      też pozwalasz, żeby włosy porosły Cie gęstwiną, nieczesnaną? jeśli jesteś
      facetem, to czy golisz twarz, czy też wolisz wyglądać całkowicie naturalnie
      jak Tom Hanks po 3-letnim pobycie na bezludnej wyspie???
      Wszystko jest dla ludzi... Trzeba tylko umieć z tego korzystać :)

Pozdrawiam :)
      • Gość: Margaret Hej Metaxa ;)) IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.04.02, 18:44
        JAk tam po nocy? aha-i co z tymi jajkami..w końcu ;)
        A tak -nawiązując do tematu, dziewczyna ma raczej niewielkie piersi, tak -może
        dwojeczka, więc ...czy aby na pewno nasz przedmówca dobrze się przyjrzał?
        ps-chciaabym zobaczyc to zdjecię i wydać własną opinię:)
        pzd.
    • Gość: wiesia Barbie, geba jak Winetou. IP: *.telia.com 14.04.02, 19:06

Hahahahahahaaaaa! :))))

Ta geba jak Winetou to strzal w dziesiatke! - Istna Barbie - wypisz-wymaluj.
      Alem sie obsmial!

Dziekuje!!! You've made my day :-)
      • Gość: Kicia Re: Barbie, geba jak Winetou. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 19:15
        a ja sie zastanawiam gdzie to "reality" ...?
        Barbi - sztuczne wlosy, paznokcie, ponoc szczeka
        Madzior - sztuczne wlosy, biust
        Monika - Biust i kto wie co jeszcze
        Ruda - wiadomosc podsluchana wczoraj w tvn7 - sztuczny biust.
        Nie mam nic sztucznego i zaczynam miec kompleksy :)
        • Gość: wiesia Re: Barbie, geba jak Winetou. IP: *.telia.com 14.04.02, 19:47
          Ze im sie chce na takie rzeczy pieniadze wydawac i cierpiec. Efekt ledwo
          zauwazalny.
          • Gość: Harpia Re: Barbie, geba jak Winetou. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 19:50
            Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Ze im sie chce na takie rzeczy pieniadze wydawac i cierpiec. Efekt ledwo
            > zauwazalny.

Nie martw się, dożyjesz może czasów, kiedy i mózgi będą przeszczepiać... Będzie
            jak znalazł, i zrozumiesz, jak można wydawać na to kasę...
            • Gość: wiesia Re: Barbie, geba jak Winetou. IP: *.telia.com 14.04.02, 19:54
              hrmpfhhyhyhy! :-))) - ales sie uniosl(a)...

• Gość: Harpia Re: Barbie, geba jak Winetou. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 19:54
                Gość portalu: wiesia napisał(a):

> hrmpfhhyhyhy! :-))) - ales sie uniosl(a)...
                >

Tak ci się jedynie wydaje.
    • Gość: dirt Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 20:08
      wsrod modelek to dobry standard, poprostu normalka i tyle
      • Gość: natt Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... IP: *.pl 14.04.02, 22:47
        bb.blog.pl - zdjecie cycek Monisi.
    • ellivia Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... 14.04.02, 23:56

Nie wypowiadam sie na temat czy Monika ma silikony czy nie, ale szczupla budowa
      ciala nie przesądza o tym ,ze kobieta nie ma sporego biustu. Wiem po sobie.
      Jestem b. chuda a mam biust dośc duzy i nie silikonowy... :))
      (Cholera, a moze jestem mutantem ???? ;-))
      • Gość: iontichy Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.04.02, 01:23
        Ma na pewno "robione", kilka tygodni temu pod prysznicem uniosla rece do gory i
        widac bylo wyraznie charakterystyczne(choc dobrze zamaskowane) blizny po biustem.
        • Gość: iontichy Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.04.02, 01:26
          Przepraszam, sorry:
          chodzilo mi o Madzie, o niej pisalem - nie o Monice.
        • Gość: wiesia Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... IP: *.telia.com 15.04.02, 01:27
          ... to odciski od stanika a nie blizny.
    • bix1 Re: Monika ma sylikonowe cycki!!!!.................... 15.04.02, 09:24
      I pewnie nie chciałbyś ich potarmosić ? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka