Gość: Metaxa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 21:47 Jesli ktos ma jakies pytania, to chodźcie, może w większej liczbie nasz głos będzie słyszalny... Już jest prawie 2200 osób... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: npojazd Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 21:49 Ja już jestem, niestety nauczę mam z poprzednich czatów i już nie zadaję żadnych pytań bo za te "ciekawsze" moderator wywala z czatu. Nic ciekawego raczej spodziewać się nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 21:56 npojazd.. a jakie są te "ciekawsze"? ;) i czy Kenio ma wgląd do wszystkich pytań, czy tylko do tych, które mu moderator przekaże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czat z Keniem na onecie... IP: 192.168.0.* 14.04.02, 21:57 Ja coś nie mogę wejśc na ten chat. Wam się udało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alga Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 21:59 Jestem na czacie i czekam - podobnie jak 2658 innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmv Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:01 po co ja na tego debila czekam jako 2769 ty ???? a jego nie ma . facet penia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:03 Gość portalu: mmv napisał(a): > po co ja na tego debila czekam jako 2769 ty ???? a jego nie ma . facet > penia??? ja czekam jako 611:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:01 Gość portalu: Alga napisał(a): > Jestem na czacie i czekam - podobnie jak 2658 innych. Ken się obraził czy co? jest już 2894 os Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.pl 14.04.02, 22:02 koleś jest instruowany i nakreślane jest podejście "narodu" do niego stąd to zwlekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:04 Jestem na czacie, ale cuś się spóźnia ten nasz "bohater".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Metaxa IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 22:05 "Ciekawsze" to takie za które możesz wylecieć z czatu albo z pewnością nie dostaniesz odpowiedzi:))) Tylko że jest 22.04 a krzesło puste, może już wyleciałem i nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Metaxa IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:08 A może wziął i się obraził na te swoje miliony, że na niego głosowały?? Taka z niego gwiazda teraz, że każe na siebie czekać. A może puszczają mu film z zapisem jak Fryta mieszała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czat z Keniem na onecie... IP: 192.168.0.* 14.04.02, 22:05 Może być. Dało się zauważyć, że chyba go już nawet w przerwie reklamowej poinstruowali, bo już nic nie gadał o debilizmie, i ogolnie zmiękł. Tylko w kółko powtarzał, że jest pewny siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alga Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 22:06 Swoją drogą dla niego bedzie niezłym szokiem zetknięcie z rzeczywistością. Przecież on był pewny że wygra ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:04 jestem już ale jeszcze się nie zaczęło, ale jest już prawie 2,900 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmv Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:08 to puste krzeslo i nic sie nie rusza to oznacza ze wisi mi komp?????? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:11 Nic Ci nie wisi mmw,a w kazym razie na pewno nie komp ;))) Kenio się ociąga ze stanięciem monitor w monitor z 3-tysięczną armią internautów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:06 Qrde, wyslalam juz kilka pytan i powoli opada mi zapal... jak to zarozumiale bogwieco nie przyjdzie, to siem zdenerwuje >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:09 Będzie o 22.15 Metaxa, jeszcze parę minut cierpliwości, na takiego faceta warto poczekać ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czat z Keniem na onecie... IP: 192.168.0.* 14.04.02, 22:10 A ja ciągle nie moę tam wejśc. Dobrze ludzie napiszcie - jak tanm wchodzicie - tam gdzie jest "przyłącz się do dyskusji: czy gdzieś indziej? Bo u mnie ciągle "chat not found" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:14 Gość portalu: xyz napisał(a): > A ja ciągle nie moę tam wejśc. Dobrze ludzie napiszcie - jak tanm wchodzicie - > tam gdzie jest "przyłącz się do dyskusji: czy gdzieś indziej? Bo u mnie ciągle > "chat not found" Dokładnie tam, mi za pierwszym razem też coś utknęło, ale wyłączyłam wszystko (łącznie z moim ulubionym forum na Gazecie) i jeszcze raz spróbowałam i jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:17 Gość portalu: xyz napisał(a): > A ja ciągle nie moę tam wejśc. Dobrze ludzie napiszcie - jak tanm wchodzicie - > tam gdzie jest "przyłącz się do dyskusji: czy gdzieś indziej? Bo u mnie ciągle > "chat not found" xyz, wejdź przez onet, bo strona bigbradetowa chyba nie wytrzymała burzy i naporu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.pl 14.04.02, 22:10 ciekawe czy zadadzą jakieś trudne pytanie czy dopuszcza do głosu same głupie szesnastki które głosowały by został w końcu Zouzy ostatnio nie oszczedzali... swoją drogą nie wierze że zadadzą choć jedno z moich pytań bo nawet ksywę mam nie ładną dla Kenia :) "nijaki_ken_gej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alga Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 22:11 Jedno jest pewne. gościa czeka wiele przemyśleń przy oglądaniu swoich występów w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:14 w miedzyczasie zapraszam na strone bigbrother.blog.pl/ ostrzegam ze troche ostra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j WIEM!!!!! IP: *.net.autocom.pl 14.04.02, 22:13 czekaja na 40 milionow ludzi,wtedy dopiero kenio zdecyduje sie wkroczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd A JAK sądzicie??? ?????? IP: *.pl 14.04.02, 22:15 czy Ken korzysta z internetu i wejdzie na nasze forum na przykład?? bo taki światowy chłopak to chyba przegląda jakieś fora i grupy dyskusyjne :)?? głęboko wierzę że dowie się jakie sa opinie o nim w necie i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: A JAK sądzicie??? ?????? IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 22:17 Keniu pewnie spotkał się z Zołzunią i muszą pogadać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman_ Re: Czat z Keniem na onecie... IP: 212.160.129.* 14.04.02, 22:16 jest ponad 3000 uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 22:18 Och widać już jego piękną postać, ściąga marynarę i zaraz się zacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:18 JEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Do Metaxy IP: *.pl 14.04.02, 22:18 chyba zanotujesz największy przyrost naturalny postów w wątku w ciągu pierwszych 0.5-1H :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmv Re: Do Metaxy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:21 co to za czat??? liza mu dupe jak boCHaterowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do Metaxy IP: 192.168.0.* 14.04.02, 22:21 No ja coś nie moogę tamm wejść jednak. Napiszcie jak było, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmv Re: Do Metaxy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:23 na razie chat trwa ale nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Do Metaxy IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 22:27 Bez sensu mam obraz i nie widzę żadnych pytan!! Co za badziewie.GRRrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Do Metaxy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:34 Nieee, no słuchajcie, przeciez ten cholerny moderatot wybiera pytania syli_23, a inne pomija milczeniem... wrr... >:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Do Metaxy IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:40 Niejaka Megi zapytała jak to robi ze jest takipewny siebie, bardzo jej ta cecha sie podoba. Na co Kenio odpowiedzial: Pewnosc siebie mam w genach. Poza tym w zeszlym wcieleniu bylem księciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Do Metaxy IP: 213.77.45.* 14.04.02, 22:38 Ja nie mam obrazu mam pytania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:39 Qrfa... na pytanie czemu Kenio jest taki pewny siebie padła nastepująca odpowiedź: "mam to w genach, poza tym w poprzednim wcieleniu byłem księciem..." Padnę chyba... >:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:45 Ocho! Z 3600 uczestników czatu z Wiewiórskim zostało 2700!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:43 Szkoda, że nie da się zrobić ctrC, ctrV... ;))) Dowiadujemy się, że Kenio kocha i szanuje tylko tych, co sobie na to zasłuzyli.... Ciekawam czym??? >:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Njuman Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.04.02, 22:45 Liczba gości spada już tylko 2,760 osób i ciągle maleje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:48 Aaa, jednak kenio przyznał, że Olbratowski przekazał mu jak jest postrzegany na zewnątrz.... "Szczerość ponad wszystko. Jak zauważyliście różnie o mnie mówiono, chociaż poznac zdążył mnie tylko Pablo..." Jasne... poznać się NA nim, a nie JEGO... >:))) na jego szczerości i otwartości... >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:49 Zapytany o typ kobiety Kenio mówi: :przede wszystkim musi dbać o siebie. Od siebie wymagam dużo, ale od kobiety JESZCZE WIECEJ... Intelektu i wnętrza nie dostrzeże sie w ciągu 5 minut.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:52 Na pytanie o gwizdy odpowiedział: "Jestem bogiem, wyobraź to sobie" On jest stuknięty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Njuman Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.04.02, 22:52 I wali teksr=tami z PAKTOFONIKI, to jest koleś... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.pl 14.04.02, 23:02 Gość portalu: Njuman napisał(a): > I wali teksr=tami z PAKTOFONIKI, to jest koleś... :)) w ustach takiego wieśniaka i dyskotekowego picusia w kancik to jest profanacja!!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:51 Na pytanie jak się czuł słysząc gwizdy podczas wyjścia Kenio mówi: Jestem Bogiem, wyobraź to sobie... :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:54 No, puścili moje pytanie!! Musiałam zalogowac sie jako Gerda, bo Aśka nie wchodziła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czat z Keniem na onecie... IP: 192.168.0.* 14.04.02, 22:55 Asiu - gerdo, a a co zapytałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:58 Gość portalu: xyz napisał(a): > Asiu - gerdo, a a co zapytałaś?:) Zapytałam co czuł gdy po wyjsciu przywitały go gwizdy i czy teraz zmieni swoje postępowanie. Kena odpowiedz: Jestem bogiem wyobraz to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 23:00 No i cały czas podpiera się tym, że ci którzy go znają NAPRAWDĘ, wiedzą co jest wart. Ciekawe ilu jest takich kamikadze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czat z Keniem na onecie... IP: 192.168.0.* 14.04.02, 23:07 Ale kto go zna naprawdę? Przecież w rozmowie z tą nową powiedział, że na zewnątrz nie ma przyjaciół, tylko znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 23:09 Gość portalu: Aśka napisał(a): > No i cały czas podpiera się tym, że ci którzy go znają NAPRAWDĘ, wiedzą co > jest wart. > > Ciekawe ilu jest takich kamikadze :)) Istnieją zapewne tylko w wyobraźni kenia, który sam przyznał, że "nie ma przyjaciół, tylko znajomych..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:52 A jutro nominowałby Pavulona, żeby sie przekonał jak miło jest na zewnątrz!!!!! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 22:56 A Frytkę nominowałby 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detox Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 22:57 Przeciez on jest Bogiem i tak przeciez wygral!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.chello.pl 14.04.02, 23:00 No i koniec czatu. Wiewiórski się zmęczył i poszedł lulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlieN Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 23:02 Nie moge z nim rozmawiac bo mnie strasznie w.....a i by mu chetnie za.....ł. A to p...ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Czat z Keniem na onecie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 23:00 Ups... "Przygód z Keniem to nie koniec" - to była groźba??? :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd nie zadali żadnego mojego pytania! :((( IP: *.pl 14.04.02, 23:10 a niektóre były naprawdę hardcorowe :) np: - Czy jadł nasienie i depilował dupę? Bo Zołza tak mówiła(napisałem to z 10 razy! - czy miał kontakty HOMOSEKSUALNE? (może on jest biseksem, w końcu powiedział że nie ma zahamowań) - czy jechał 305 km/h po moście Grota Roweckiego czy było to jedynie przejaskrawienie w relacjach co moim zdaniem jest częste... itd. itd. szkoda.nie zadali żadnego a było ich znacznie więcej po parę a moze nawet naście razy :(( okazuje się że "głową muru nie przebijesz" a mur stanowi tutaj onet wraz z tvn i rmf fm którzy sprawnie cenzurują!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś