n0name 15.04.02, 09:58 ...kiedy jest zabawnie to akurat nie ogladam. co za pech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: byly gwizdy?... IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 10:27 oj byly gwizdy byly! momentami przerywalo je... buczenie...:) w sumie... to takiego wyjscia jeszcze nie widzialam... i po raz pierwszy wspolczulam mu serdecznie... co prawda ciezko sobie na te gwizdy zapracowal... ale musial przezywac koszmar:) tego to on sie w najczarniejszych koszmarach chyba nie spodziewal:) a tak na prawde najbardziej szkoda mi bylo... martyny!:) jezeli wczesniej ktos nazywal jej usmiech sztucznym... to po wczorajszym wiemy juz jak prawdziwy sztuczny usmiech wyglada!!!:) robila dobra mine do zlej gry... i bidulce zupelnie to nie wychodzilo:)) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: byly gwizdy?... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 10:31 Gość portalu: A napisał(a): > a tak na prawde najbardziej szkoda mi bylo... martyny!:) > jezeli wczesniej ktos nazywal jej usmiech sztucznym... to po wczorajszym wiemy > juz jak prawdziwy sztuczny usmiech wyglada!!!:) robila dobra mine do zlej > gry... i bidulce zupelnie to nie wychodzilo:)) > pozdrawiam:) Cześć A! :)) Faktycznie, Martyna wczoraj miała nielekkie zadanie... Swoją drogą to jeśli się nie mylę na trzecim Ringu z kolei miała trzecią koafiurę.... Co ona tak często zmienia to uczesanie? ;) Żeby każdy wychodzący zapamiętał ją inaczej? hihi A Ken... pierwszym zdaniem udowodnił, że gwizdy mu się należą. I to chyba tłumaczy wszystko :))) Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 10:45 > A Ken... pierwszym zdaniem udowodnił, że gwizdy mu się należą. I to chyba > tłumaczy wszystko :))) a jakiez bylo to pierwsze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: byly gwizdy?... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 10:52 n0name napisał(a): > a jakiez bylo to pierwsze zdanie? Martyna spytała co czuje a on odpowiedział jakoś tak: "Cieszę się. Koniec debilizmu." Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 10:58 ? a to ciekawe. zakladajac, ze mysli, to co mogl miec na mysli? :D Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 11:29 n0name napisał(a): > ? > > a to ciekawe. zakladajac, ze mysli, to co mogl miec na mysli? :D Witaj nOname :-) kenio nie myśli tylko wie, w końcu nie na darmo wciąż przypominał "jestem Bogiem" ;->>> Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 10:51 ani jednego wiwatu na czesc idola milionow?... ouch... musialo bolec ale i tak pewnie jego hermetyczna psychika wyjdzie z tego bz szwanku - wytlumaczzy to sobie zawisccia podlego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: byly gwizdy?... IP: 217.97.139.* 15.04.02, 10:45 Ken i tak to zinterpretuje że to były gwizdy z zachwytu nad nim! W telewizji pokazywali go tylko ze złej strony a wszyscy go nominowali bo to szmaty a on jest fajny i skromny chłopak( bo mama i tato tak uważają). I wogóle to jest kulturalny gość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: byly gwizdy?... IP: 213.225.62.* 15.04.02, 10:49 Super bylo jak wszyscy sie pchali po Kencia autograf ....smiechu warte... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: byly gwizdy?... IP: *.chello.pl 15.04.02, 10:55 A przed wejściem chyba sprzedawali zeszyty szkolne do autografów :) No i przekonali dzieciaki, że tylko wtedy będą w telewizji jak wyciągną łapki z tymi zeszytami do Kena. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: byly gwizdy?... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.04.02, 11:24 kazdy widzi i slyszy to co chce . akurat ogladalem wczoraj ten fragment i moim zdaniem byly to krzyki i piski rozhisteryzowanych nastlatek, dla ktorych ken byl idolem. swiadczy zreszta o tym fakt, ze sporo malolatek wyciagalo raczki po autograf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: byly gwizdy?... IP: 212.244.106.* 15.04.02, 11:28 Bo też to jedyna publika Kenia :) ale zapewniam, że ti nie gwizdy nastolatek przechodziły w buczenie ;))) już Zouza i Brenas zatroszczyli się o to, by zepsuć Keniowi dobre samopoczucie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 11:34 Witajcie, Przyznacie jednak, iż kenio jest człowiekiem(?) wyjątkowym. W całym moim życiu nie spotkałem chyba większego hm.... KENIA. Inne słowa które cisną mi się na klawiature są powszechnie uważane za obelżywe a i tak nie oddają całości sprawy. Dodam jeszcze, iż jako jeden z bardzo nielicznych powodował swędzenie kończyn, albo nakłaśc po ryju, albo nakopać do dupy a najlepiej i jedno i drugie naraz. A bardzom spokojnym człowiekiem jest! Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: byly gwizdy?... IP: 212.244.106.* 15.04.02, 11:40 Hejka vwdoka :) No, ale juz po wszystkim, kończyny zostają na swoim miejscu... czy swędzenie ustało po wczorajszym ringu? ;) jesli nie, to służę maścią ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 11:48 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Hejka vwdoka :) > > No, ale juz po wszystkim, kończyny zostają na swoim miejscu... czy swędzenie > ustało po wczorajszym ringu? ;) jesli nie, to służę maścią ;))) Dzięki wielkie za usługi zaoferowane droga Metaxo. Kończyny od wczorajszego wieczora spokoju i lubości zażywają. Żal mi jeno tych jajozbuków naszykowanych, ale nie dało się wczoraj do Sękocina pojechać, a tak pójdą na kompost... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 11:44 hmm... fakt, wyjatkowy okaz socjopaty, ale zeby od razu rwac sie do niego z lapami? a fe... :) szczerze powiedziawszy, zaluje, ze wylecial, bo rzadko sie oglada takie egzemplarze - w zyciu pewnie nie spotkam nikogo takiego (hmmm... chyba nawet bym niespecjalnie chcial spotakc) - a teraz zostalem pozbawiony mozliwosci studiowania mechanizmow kierujacych jego zwichnieta psychika... eeeh... Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 11:51 n0name napisał(a): > hmm... fakt, wyjatkowy okaz socjopaty, ale zeby od razu rwac sie do niego z > lapami? a fe... :) > Dla mnie samego to też był spory szok!!! Nie cierpię przemocy, siły nie uważam za argument etc. ale lać go mi się chciało. SZOK! Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: byly gwizdy-jaro IP: *.atol.com.pl 15.04.02, 12:44 Przepraszam bardzo, ale ja często jeżdże na różne koncerty(i to nie grzeczne, metalowe m.in.)więc potrafię odróżnic gwizdy zachwytu od "wygwizdów". A te autografy też były żałosne. Te dzieci, które patrzyły gdziś w bok jakby słuchając poleceń i co rusz wyciągające rączki jak na komendę. Że nie wspomnę o ich entuzjazmie:) Wyglądały jakby im się płakać chciało. Ciekawe czemu nie pokazali tych "rozhisteryzowanych" małolatek? Bo te dzieci na rozhisteryzowane i wrzeszcząc nie wygladały. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: byly gwizdy?... 15.04.02, 14:02 no to nie oszukali smarkaczy - mieli byc - to byli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver Re: byly gwizdy?... IP: *.bg.us.edu.pl 15.04.02, 12:22 i kretyn jeden jeszcze słowami paktofoniki się posługuje..palant.... dyskomłot zasrany..... odnosnie pawulona...ktos napisal ze jest ceniem kena....zrobil chyba zły krok...zły wybór...a potem mu było głupio że tak zrobił i że jest sługusem takiego kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver Re: byly gwizdy?... IP: *.bg.us.edu.pl 15.04.02, 12:24 (coś mi się z kompem powaliło i tyle tylko a tu reszta) ...i głupio mu się potem było wycofać...zwłaszcza że jednak presja była dość duża i głosy krytyki też...chyba nie wiedział co zrobił...jego mi bardzo żal..bo ken jest niereformowalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: byly gwizdy?... IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 15.04.02, 12:45 nie szkoda forum na takiego debilka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aul Re: byly gwizdy?... IP: *.prokom.pl 15.04.02, 13:15 apropos dzieci z zeszytami po autograf... czy Panstwo zwrocili uwage, ze dzieciaczki mialy wszystkie takie same zeszyty, te same okładki, mniej wiecej 60-kartkowe... mysle, że tvn zakupil dla wszystkich 'nieletnich-fanek' boga milionow. a moze sie myle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś