scoutek 01.03.05, 10:46 hehehehe, tak mi przyszlo do glowy;))))))) nie moze byc nowego forum bez ulubionego watku wszystkich, co nie? ale tak powaznie, to moze wyjasniajcie tu zmiany nickow, zeby nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha221 Re: kto jest kim 01.03.05, 10:49 to jeszcze inne ulubione pytanie ze starego forum: "czemu Papuga to Papuga?? Przecież nie jest adwokatem, tylko sędzią?" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 10:50 a dlaczego rydż??:) będzie mi tego brakowalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kto jest kim 01.03.05, 11:38 TO NAWET JA WIEM.... trawło to tydzień ale w końcu się dowiedziałem ale na tak postawione pytanie moge odpowiedzieć ustami(żeby nie powiedzieć USTYMA) pani Naturalny - "jestem sobom" Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: kto jest kim 01.03.05, 11:39 ja jestem Miśka wtedy mi sie logowac nie chcialo :) a teraz jak mus, to mus :) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: kto jest kim 01.03.05, 11:42 wera, ale było takich więcej, nie biorę odpowiedzialności... Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 11:46 chciałoby sie powiedziec "jestem jaki jestem" Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: kto jest kim 01.03.05, 12:08 KIRA tez mi sie wtedy kogowac nie chciało, a teraz trza:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 12:11 kira_koslin napisała: > KIRA tez mi sie wtedy kogowac nie chciało, a teraz trza:) przecież logowanie zajmuje mniej czasu-raz się zlaogujesz i spoko,a tak przy każdym poście trzebba wstukiwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kto jest kim 01.03.05, 12:17 guzik prawda.. muszę się logować co jakiś czas..bo mnie rozłącza... a jak chcę zobaczyć nowy wpis, to muszę za każdym razem "odświeżać"... pod tym względem JEST GORZEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 12:20 a mnie nic nie rozłącza i odświeżać też nie muszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: kto jest kim 01.03.05, 13:09 bo Ty łezka stukasz co chwilę i nie ma szans rozłączyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: kto jest kim 01.03.05, 12:24 Dżejms, czas na zmianę sposobu dostępu do sieci, dial-up jest kosztowny i już bardzo nieaktualny ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kto jest kim 01.03.05, 12:25 ale ja mam...za przeproszeniem...SZTYWNE...łącze... Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: kto jest kim 01.03.05, 12:31 " ale ja mam...za przeproszeniem...SZTYWNE...łącze..." może zamarzło ?? ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: do jj_krewetka 01.03.05, 13:21 to na cześć zaginionego forumowicza vincenta_v ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: do jj_krewetka 01.03.05, 13:42 nie mam pojęcia, ale być może, że pisze teraz za pieniądze, ktoś tam go kiedyś próbował skaperować. Albo służba nie drużba, wiadomo, że kolo miał niecodzienną profesję ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: kto jest kim 01.03.05, 12:26 Dżejms, to ty wystpujesz w reklamie Chello ("czy oni jedzą to co my")???? Eh, współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kto jest kim 01.03.05, 12:28 eee... uuuummm... eeeee.... nie pamiętam reklamówki? chyba za mało oglądam tiwi- muszę to zmienić...stanowczo... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: kto jest kim 01.03.05, 13:02 lezka_z_posen napisała: > kira_koslin napisała: > > > KIRA tez mi sie wtedy kogowac nie chciało, a teraz trza:) > > przecież logowanie zajmuje mniej czasu-raz się zlaogujesz i spoko,a tak przy > każdym poście trzebba wstukiwać:) > O jezu lubiłam swoj nick z duzej litery w oczy się bardziej rzucał:):) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: kto jest kim 01.03.05, 13:50 No, a ja na forum od lat 5, ale na początku tylko czytałam, potem z rzadka się logowałam jako agrafka1, potem znowu anonimowo jako "ktos", aż w końcu zrobiłam porządek i od jakiegoś czasu już tylko dzika_rzeka. Swoją drogą, nie wiem dlaczego na stały login wybrałam sobie taki dziwny nick. No, ale stało się i nie będę zmieniać, bo i tak już jest zamota z tymi nowymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kto jest kim 01.03.05, 13:53 powiem Ci cos, czesto wybiera sie nick przypadkowo... tzn. tak sie wydaje... a potem sie okazuje, ze to wcale nie byl przypadek... nick duzo mowi o wlascicielu.... taki np. Ottek ;))))) ale powaznie - cos w tym jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 13:56 ja też nie wiem,skąd mi do głowy wpadła ta "łezka"-ostatnia rzezc jaką się w życiu zajmuje to jest ronienie łez;)na początku się nie logowałam,a później jakos już zotałam przy tej lezce,tylko posen sobie dorzuciałam,bo lezek zalogowanych już kilka było:) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: kto jest kim 01.03.05, 14:12 mój nick jest symbolem mojej indywidualności i wiary w wolność jednostki Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: kto jest kim 01.03.05, 14:28 E,to mój na zupełnie normalne wyjaśnienie.Moi rodzice tak do mnie mówią od dziecka,pomimo że to imię męskie.A tymczasowego nicka chivas_regal chyba nie muszę tłumaczyć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 14:17 panatha napisał: > jestes z poznania? ja??oczywiwście:) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:21 lezka_z_posen napisała: > panatha napisał: > > > jestes z poznania? > > ja??oczywiwście:) no Ty no Ty piekne miasto z tego Poznania, raz mnie tam okradli ale to stare dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 14:22 panatha napisał: > lezka_z_posen napisała: > > > panatha napisał: > > > > > jestes z poznania? > > > > ja??oczywiwście:) > > no Ty no Ty > piekne miasto z tego Poznania, raz mnie tam okradli ale to stare dzieje to na pewno przyjezdni z wraszwy Cię okradli:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kto jest kim 01.03.05, 14:24 a mnie w Warszawie okradli... na pewno nie byli z Posen;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:25 taaa, przeciez poznaniak by mnie nie okradł czy to prawda ze u was ciagle powtarzaja słowko "tej" Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 14:29 panatha napisał: > taaa, przeciez poznaniak by mnie nie okradł > czy to prawda ze u was ciagle powtarzaja słowko "tej" to ploty są,tej! Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:34 lezka_z_posen napisała: > panatha napisał: > > > taaa, przeciez poznaniak by mnie nie okradł > > czy to prawda ze u was ciagle powtarzaja słowko "tej" > > to ploty są,tej! naoglada sie człowiek kulczyka przed komisja a on ponoc wielki poznaniak i co drugie słowko to tej:) ale skoro mowisz ze to tylko plotki Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 14:37 kulczyk mówi tej??:)ale jaja! a tak serio,to wszyscy "tejują",tylko poznaniacy w ogole tego nie słyszą.to tylko przyjezdni wychwytują,dla nas to normalka;) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:40 wybierz sie do Torunia czy Grudziądza, tam co drugie slowo to "jo", mniej wiecej znaczy to samo co "tej" Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 14:42 panatha napisał: > wybierz sie do Torunia czy Grudziądza, tam co drugie slowo to "jo", mniej > wiecej znaczy to samo co "tej" "jo"to raczej chyba potwierdzenie,przytakiwanie. "tej"jest niepowtarzalne;) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:44 jo tez jest niepowtarzalne wrecz unikalne:) jo ma wiele znaczen , moze byc tez pytaniem jo? Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: kto jest kim 01.03.05, 14:25 a ja tam bardzo niedawno dostałem mandat na 3 i pół stówki i jeszcze musiałem wysłuchać półgodzinnego monologu zakompleksionego krawężnika na temat dbałości o samochody służbowe. ! To tak się traktuje gości ? ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: kto jest kim 01.03.05, 18:20 Nie mogę się zgodzić. W Warszawie nie ma złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: kto jest kim 01.03.05, 14:31 akurat przypadkowo w Poznaniu wielokrotnie bylismy okradani:( dlaczego? nawet sama musiałam jechać na komisariat, bo "wozu nie mieli":(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:37 invicta1 napisała: > akurat przypadkowo w Poznaniu wielokrotnie bylismy okradani:( > dlaczego? nawet sama musiałam jechać na komisariat, bo "wozu nie mieli": ((((((( > ( a mnie policjant podwiózł swoim własnym , bo akurat był w tym samym czasie i w tym samym miejscu gdzie mnie okradziono, czy to nie przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: kto jest kim 01.03.05, 14:41 miałaś szczęście, ja musiałam błądzić szukając komisariatu na mrozie i śniegu, obejrzałam sobie galerię wszystkich kradnących cyganów w Poznaniu (niezła beka) moich nie było i wróciłam na chatę po 3 godzinach czekania na swoją kolej -wieczór, zimno, a głodna już byłam jak pies ale Poznań ładny jest, nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 14:51 powiedzmy ze to szczescie w nieszczesciu, ostatno jak bylam w poznaniu to wpadłam na piwko do najblizszego pubu a tam horda młodych napakowanych i wygolonych , patrza sie na mnie jak był miala na czole wypisane "jestem z wawy" , za chwile słysze WY-PIER-DA-LAJ WY-PIER-DA-LAJ okazalo sie ze ogladaja mecz w TV i jakis zawodnik dostał czerwona kartke:) ale wrazenia niepowtarzalne Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 14:56 przecież my w poznaniu bardzo lubimy warszawiaków,jak to wy-pier-da-laj mogleś wziąć do siebie;)??też coś!;) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 15:00 tak sie lubicie jak Bydgoszcz z Toruniem - jak Tyfusy z Krzyzakami Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 15:05 invicta1 napisała: > kurna a co to TYFUSY? no nie mow ze nie wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: kto jest kim 01.03.05, 15:18 na Ciebie bym złego słowa nie powiedziała:) a tyfusy to pogardliwie o mieszkancach bydgoszczy, tak mowia Torunianie o "rywalach" zza miedzy Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kto jest kim 01.03.05, 15:20 a w mojej okolicy to Slazacy nie lubia Zaglebiakow... a najprosciej to tych z Sosnowca... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kto jest kim 02.03.05, 08:10 Feber, ze mna jest tak, ze ja jestem naplywowa..na Slask zjechalam i nie czuje sie Slazaczka... i tych cholernych podzialow nie kumam.... mam przyjaciol po wszystkich stronach Brynicy, wiec bez obrazy.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: kto jest kim 01.03.05, 15:23 bo my w Gdańsku na tych z Elbląga też KRZYŻACY mówimy Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: kto jest kim 01.03.05, 15:37 Osowa pozdrawia! we Wrzeszczu to same Kozaki mieszkają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: kto jest kim 01.03.05, 16:11 no ba! ale za to w fajnej okolicy mieszkasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: kto jest kim 01.03.05, 15:27 kazzol napisała: > ooo ktoś z Trójmiasta :D Gdańsk super miasto!raz w roku melduję się przy Neptunie obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: kto jest kim 01.03.05, 22:12 piekne, piekne...raz mnie tam o malo jeden zbieg ( a zreszta moze byl na przepustce) z pobliskiej tiurmy nie pozbawil zywota. Na szczescie zapobiegla temu kobieta, ktora wygladala jak zbieg z wariatkowa (zreszta moze byla na przepustce). Do dzis mi sie w to wierzyc nie chce, ze cos takiego przezylam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: kto jest kim 01.03.05, 15:07 jo, to i ja sie zamelduje zalogowana bo nie zawsze mi sie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 15:13 A skąd Ty jesteś,że mówisz 'jo'? Bo ja tu żadnych krajan nie mogę namierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 16:07 A ja miałam w liceum nauczycielkę od rosyjskiego Wiesławę Siemiankowską, nawiasem mówiąc okropna kurew z niej była , typ komunistki z Korei Północnej ( ale ja jestem bardzo OK :))) no to sobie tak dla jaj założyłam login, a pani profesor walnęła w kalendarz w ubiegłym roku to mi nie moze zarzucić ,że się pod nią podszywam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 16:18 ja z Gdyni czyli z kaszeb jak kto woli i tu bez jo ani rusz! Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 16:50 Ha!ha!ha! Ja się nauczyłam mówić "jo" chodząc przez 5 lat do liceum w Gdyni.Pamiętam,jak krew mnie zalewała przez pierwszy rok jak słyszałam "jo" ;p No to z 3miasta jesteśmy chyba trzy,bo zdaje się invicta tak,jak ja jest z Gdańska. Gdańsk pozdrawia Gdynię! Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 16:53 3+1 hehe witam serdecznie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 16:59 No to bomba!Mamy falangę trójmiejską :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: kto jest kim do anna_geras 01.03.05, 22:04 Helołł!!Z Gdańska jeszcze ja...giner dali mi kumple w średniej szkole jak wyczaili moje drugie imię ze chrztu...i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: kto jest kim do anna_geras 11.05.05, 15:03 Ha!ha!ha! Ja się nauczyłam mówić "jo" chodząc przez 5 lat do liceum w Gdyni.Pamiętam,jak krew mnie zalewała przez pierwszy rok jak słyszałam "jo" ;p No to z 3miasta jesteśmy chyba trzy,bo zdaje się invicta tak,jak ja jest z Gdańska. Gdańsk pozdrawia Gdynię! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kto jest kim do anna_geras 11.05.05, 17:28 O, wątek stary ale jary :) Już w nim pisałam ale nie wyjaśniłam swojego nicka. Jest to tytuł płyty mojego kochanego R.E.M. najnowszej płyty. Wcześniej podpisywałam się bez logowania także tytułami płyt ale wcześniejszych, bo around_the_sun jeszcze nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kto jest kim 01.03.05, 18:11 Ja mam Around The Sun od tytułu płyty mojego kochanego R.E.M. Nie ma tu jakiego górala? hej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: kto jest kim 01.03.05, 19:41 A z wrocławia? jest ktoś z wrocławia?? czy ja tu tak zupełnie sama? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: kto jest kim 01.03.05, 19:51 Ja z Warszawy, ale połowicznie z Wrocka- stamtąd pochodzi mój father i tam mam całą rodzinę. Dzieciństwo spędziłam na Krzykach, a ty z jakiej dzielnicy jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: kto jest kim 01.03.05, 20:07 ja jezdem góral, ale naturalizowany i nie spod samiuśkich Tater only z Karkonoszy ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: kto jest kim 02.03.05, 08:00 no i ja z Wrocka jestem , piękne miasto, kultowe, nie? Zwróćcie uwagę jak fajnie wygląda w kadrach serialu "Pierwsza miłość", jak amerykańskie jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kto jest kim 01.03.05, 23:35 jj_krewetka napisał: > > ja jezdem góral, ale naturalizowany i nie spod samiuśkich Tater only z > Karkonoszy > ----------------------------------------------------- > Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych > ludzi > Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez > > dolinę ciemności Ja też naturalizowana góralka i też (przynajmniej obecnie) nie spod samiuśkich Tater, ale z Beskidu Sądeckiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: kto jest kim 02.03.05, 11:54 NO więc to nie jest tak prosta sprawa bo właściwie jestem spod Wrocka - ok 10 km, ale większość życia spędzam na Krzykach - u znajomych, w robocie, u siostry... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: kto jest kim 02.03.05, 15:24 ja też z Wrocka, na Krzykach sie wychowałam a teraz po drugiej stronie miasta mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: kto jest kim 11.05.05, 22:38 around_the_sun napisała: > Ja też naturalizowana góralka i też (przynajmniej obecnie) nie spod samiuśkich > Tater, ale z Beskidu Sądeckiego. Pozdrawiam. Oj, around_the_sun, ja juz wiem dlaczego Cię lubię. Ja też nie spod samiuśkich Tater ale do Twojego Beskidu Sądeckiego to mam rzut beretem, hej! ;-) bm_ka Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: kto jest kim 11.05.05, 22:41 No jak zaczniemy kiedyś rzucać temy beretamy to siem będzie działo :) Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: kto jest kim 02.03.05, 15:46 A ja Korniszon spod Poznania jestem od prawie 8 lat, ale wcześniej od zawsze byłam z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: kto jest kim 02.03.05, 19:32 Kotlina Kłodzka Was wita.Piękna i cała biała. dokarmiajcie sikorki zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: kto jest kim 02.03.05, 23:40 A ja z dolnoslaskiego. Z Lubina. Ale w eWroclawiu czesto bywalam u rodzinki i w Dominikanskiej :-) A teraz na obczyznie. Pozdrowienia z Innsbrucka! Odpowiedz Link Zgłoś