Dodaj do ulubionych

8x09 Putting It Together

07.12.11, 12:35
bardzo dobry, gęsty odcinek :)
co prawda juz w trakcie mialem wrazenie, ze Bree jest powoli wpedzana w sytuacje, w ktorej sama siegnie po pistolet, ale zawsze moglo to byc mylne wrazenie.
juz sie zabalem, ze teraz nastapi przerwa swiateczna, ale na szczescie bedzie jeszcze odcinek przed swietami. i bardzo dobrze, bo swinstwem byloby zostawienie nas z takim cliffhangerem :)
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: 8x09 Putting It Together 08.12.11, 11:30
      Jakiś dziwny zwyczaj z wynajmowanym pokojem w hotelu aby się zastrzelić (albo i nie) jak dom stoi pusty.
      Miło zobaczyć znowu narratorkę.
      • kubissimo Re: 8x09 Putting It Together 08.12.11, 20:15
        to sie pojawia w wielu fimach, wiec moze cos w tym jest?
        moze chodzi o to, ze taka osoba chce zostawic swojej rodzinie w spadku dom bez obciazen typu "a w tym pokoju babcia sie zabila"?
        • kubissimo Re: 8x09 Putting It Together 08.12.11, 20:15
          chociaz Bree mogla zwyczajnie nie chciec nabrudzic w swoim salonie ;)
          • pia.ed Re: 8x09 Putting It Together 10.12.11, 00:31
            Czy ktos zwrocil uwage ze telefon komorkowy ojczyma dalej dziala, choc od czasu jego smierci minelo kilka miesiecy, a zlokalizowano go na terenie budowy, czyli pod warstwa cementu.
            No i w ogole jak mozna bylo zostawic tak wazny dowod w kieszeni zmarlego ...
            • karen64 Re: 8x09 Putting It Together 12.12.11, 10:31
              wydaje mi się,że powiedziano raczej,że ostatni sygnał (sprzed kilki miesięcy) z tego telefonu pochodził z miejsca,gdzie teraz znajduje się plac budowy
              to by się zgadzało,ostatni raz telefon ojczyma dzwonił zanim dziewczyny zakopały Alejandro
              • pia.ed Re: 8x09 Putting It Together 13.12.11, 22:06

ostatni sygnał (sprzed kilku miesięcy) z tego telefonu pochodził z miejsca, gdzie teraz znajduje się plac budowy to by się zgadzało, ostatni raz telefon ojczyma dzwonił zanim dziewczyny zakopały Alejandro.

U mnie jest tekst po szwedzku, i czasami nie zdaze przeczytac dokladnie co napisali,
                a jednoczesnie sledzic akcje ... zreszta o tym dzwoniacym telefonie juz zapomnialam.
                Czyli jednak telefon zostal wyjety z kieszeni ... rozumiem ze w panice nie pomyslaly o tym wczesniej.
    • kubissimo Re: 8x09 Putting It Together 13.12.11, 17:05
      czyli imdb mnie oszukalo i nie bylo 10 odcinka. skandal!
      • karen64 Re: 8x09 Putting It Together 13.12.11, 17:13
        ja sprawdzam tu : en.wikipedia.org/wiki/List_of_Desperate_Housewives_episodes#Season_8:_2011.E2.80.932012

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka