gianni_vonsacze 06.10.04, 08:21 Boski był! Najlepszy! Więcej takich scen! 'Tatuśku, nalej no 6 browarków' :) Wybaczam Pudzianowi to, że nie obronił 3 raz tytułu MŚ strongman nawet.. jako Przemas jest cudny!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Przemas chciał bonusowy browar [NW] 06.10.04, 08:26 Przemas role ćwiczy,to na podnoszenie tirów jedną łapą nie starczyło czasu i wtopa.fajnie te browary po 6 zamawiali,od razu po dwa na łeb od tatusia życzyli sobie:)"w tej muszce wyglądasz jak łapiduch"-pięknie Przemas Grzecha przywitał:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Przemas chciał bonusowy browar [NW] 06.10.04, 08:29 W ogóle to teksty grypserskie miał cudnie! a zamawianie po 2 browarki było jak najbardziej na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasia Re: Przemas chciał bonusowy browar [NW] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:39 ale glosu strongmana to on nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:52 Wczoraj znowu był balet jakiś. Te imprezy młodzieży w NW są tak sztywniackie, że aż strach. Pamiętam 18-tke Maxa :) i Picollo chlane po kątach ;) Może Suzy jakiś proszek im da albo ziele chociaż dla rozkecenia towarzystwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:54 Suzy-anakonda rozkręci to drewniane towarzycho:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:56 a Max w akademiku też pewnie w dilerkę wejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:57 ci kolesie,co im max piątkę przybił,to mi wyglądali na takich z amfą po kieszeniach skitraną;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:59 dokładnie! dopiero co zaczął rok akademicki a już biznes rokręca. Szykuje się ciekawy wątek. Bodzio w nerwach mógł też wczoraj zjebać Szwedesa a szansy nie wykorzystał ;) A Krukówna ma ejca czy co?? Fatalnie wygląda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:02 jakaś taka łysa i pokurczona na fejsie,nie??też zwróciłam uwagę,że to już nie anioł z "Fuksa".może przez ten epizod z drugami tak Jej się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:05 W Fuksie jak dupcię prężyła odzianą w stringi na opalonym ciele solarium światłem, to erekcję prawie miałem, nie ma to tamto! :) Tu natomiast naprawdę jakos dziwnie wygląda. Chyba że robota w Sanepizie tak człowieka wykańcza. Bodzio mógłby chociaż na jakiś puder kasiorę wyłożyć, żeby laska mu taka balada nie była! Martini dla kurażu poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:29 dziś idę na zakupy w celu nabycia czegoś,czym będę rzucać w TV,gdy na ekranie pojawi sie leszkowa Gabi.co za antypatyczna baba!!jak tylko ją widzę,łapa mi sie wyrywa po pilota albo kmóre,żeby walnąć w ekran,a szkoda siać az takie spustoszenie.haribo kupie czy cuś i będę się wyżywać.w ogóle ten watek jest nudny jak flaki z olejem-wścibska sąsiadka,namolny księżulo i obrażona na cały świat mina Gabrysi. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:39 No jak Gabi wczoraj zjebkę sąsiadce posłała to też ochotę miałem w TV rzucić flachą po GOOLMANIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:42 gianni_vonsacze napisał: > No jak Gabi wczoraj zjebkę sąsiadce posłała to też ochotę miałem w TV rzucić > flachą po GOOLMANIE :) Matko Kochana-po Goolmanie:))??na lajtowce się przerzuciłeś??za chwilę Reddsa pić będziesz;))zaczynam mieć obawy co do Okoberfestu;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:45 od razu tam na lajtowce! kaperiada była w jakolandzie, ale skusiłem się na promocję w Lewiatanie, bo fajne flaszki ma GOOLMAN i cena 1,99 :) Tak na spróbę tylko był.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:48 u mnie w sklepie pucha cały czas po 2 zeta jest.i jak??mnie smakuje,bo gorzki jest.idealny na kaca,jakby co;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:49 no właśnie :) flacha zielona jest i tak fajnie zakończona przy szyjce - identyczna w kształcie jak Perła, bo to te browary. Ciekawe czy Przemasowi by smakował?? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:51 Perła to mi się tylko z płynem do prania kojarzy:)a tego jeszzce nie pijam,póki co..;)) Odpowiedz Link Zgłoś