Dodaj do ulubionych

Przemas chciał bonusowy browar [NW]

06.10.04, 08:21
Boski był! Najlepszy! Więcej takich scen! 'Tatuśku, nalej no 6 browarków' :)
Wybaczam Pudzianowi to, że nie obronił 3 raz tytułu MŚ strongman nawet.. jako
Przemas jest cudny!!
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Przemas chciał bonusowy browar [NW] 06.10.04, 08:26
      Przemas role ćwiczy,to na podnoszenie tirów jedną łapą nie starczyło czasu i
      wtopa.fajnie te browary po 6 zamawiali,od razu po dwa na łeb od tatusia życzyli
      sobie:)"w tej muszce wyglądasz jak łapiduch"-pięknie Przemas Grzecha przywitał:)
      • gianni_vonsacze Re: Przemas chciał bonusowy browar [NW] 06.10.04, 08:29
        W ogóle to teksty grypserskie miał cudnie!
        a zamawianie po 2 browarki było jak najbardziej na miejscu :)
    • Gość: agasia Re: Przemas chciał bonusowy browar [NW] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:39
      ale glosu strongmana to on nie ma.
    • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:52
      Wczoraj znowu był balet jakiś. Te imprezy młodzieży w NW są tak sztywniackie,
      że aż strach. Pamiętam 18-tke Maxa :) i Picollo chlane po kątach ;) Może Suzy
      jakiś proszek im da albo ziele chociaż dla rozkecenia towarzystwa :)
      • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:54
        Suzy-anakonda rozkręci to drewniane towarzycho:)
        • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:56
          a Max w akademiku też pewnie w dilerkę wejdzie :)
          • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:57
            ci kolesie,co im max piątkę przybił,to mi wyglądali na takich z amfą po
            kieszeniach skitraną;)
            • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 08:59
              dokładnie! dopiero co zaczął rok akademicki a już biznes rokręca. Szykuje się
              ciekawy wątek.
              Bodzio w nerwach mógł też wczoraj zjebać Szwedesa a szansy nie wykorzystał ;)
              A Krukówna ma ejca czy co?? Fatalnie wygląda :/
              • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:02
                jakaś taka łysa i pokurczona na fejsie,nie??też zwróciłam uwagę,że to już nie
                anioł z "Fuksa".może przez ten epizod z drugami tak Jej się porobiło.
                • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:05
                  W Fuksie jak dupcię prężyła odzianą w stringi na opalonym ciele solarium
                  światłem, to erekcję prawie miałem, nie ma to tamto! :)
                  Tu natomiast naprawdę jakos dziwnie wygląda. Chyba że robota w Sanepizie tak
                  człowieka wykańcza. Bodzio mógłby chociaż na jakiś puder kasiorę wyłożyć, żeby
                  laska mu taka balada nie była!
                  Martini dla kurażu poproszę!
                  • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:29
                    dziś idę na zakupy w celu nabycia czegoś,czym będę rzucać w TV,gdy na ekranie
                    pojawi sie leszkowa Gabi.co za antypatyczna baba!!jak tylko ją widzę,łapa mi
                    sie wyrywa po pilota albo kmóre,żeby walnąć w ekran,a szkoda siać az takie
                    spustoszenie.haribo kupie czy cuś i będę się wyżywać.w ogóle ten watek jest
                    nudny jak flaki z olejem-wścibska sąsiadka,namolny księżulo i obrażona na cały
                    świat mina Gabrysi.
                    • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:39
                      No jak Gabi wczoraj zjebkę sąsiadce posłała to też ochotę miałem w TV rzucić
                      flachą po GOOLMANIE :)
                      • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:42
                        gianni_vonsacze napisał:

> No jak Gabi wczoraj zjebkę sąsiadce posłała to też ochotę miałem w TV rzucić
                        > flachą po GOOLMANIE :)

Matko Kochana-po Goolmanie:))??na lajtowce się przerzuciłeś??za chwilę Reddsa
                        pić będziesz;))zaczynam mieć obawy co do Okoberfestu;)
                        • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:45
                          od razu tam na lajtowce! kaperiada była w jakolandzie, ale skusiłem się na
                          promocję w Lewiatanie, bo fajne flaszki ma GOOLMAN i cena 1,99 :) Tak na spróbę
                          tylko był..
                          • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:48
                            u mnie w sklepie pucha cały czas po 2 zeta jest.i jak??mnie smakuje,bo gorzki
                            jest.idealny na kaca,jakby co;)
                            • gianni_vonsacze Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:49
                              no właśnie :)
                              flacha zielona jest i tak fajnie zakończona przy szyjce - identyczna w
                              kształcie jak Perła, bo to te browary.
                              Ciekawe czy Przemasowi by smakował??
                              • lezka_z_posen Re: imprezy młodych 06.10.04, 09:51
                                Perła to mi się tylko z płynem do prania kojarzy:)a tego jeszzce nie pijam,póki
                                co..;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka