Dodaj do ulubionych

Jaro i jego regressing :D

IP: 217.153.178.* 12.10.04, 22:30
a ja myślałam że ten człowiek panuje nad swoimi emocjami a tu okazuje sie
całkiem odwrotnie.. i on chce w taki sposób zrobić kariere gwiazdora....?
Ojjj... ;D
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:27
      Ciota jakich mało - brzydka i wstrętna.
    • Gość: moi_betti Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:22
      Ej no :D
      to zwykła zawiść z waszej strony.
      Nie rozumiecie go, bo chcecie.
      A ja i tak z utęsknieniem czekam na jego płytę
      • b_bb Re: Jaro i jego regressing :D 13.10.04, 17:23
        Moi_betti, jestem z Tobą w fanclubie Jarka. Jest świetny, wszechstronnie
        utalentowany, nagra taką płytę, że stanie się przebojem nie tylko w Polsce.
        Wielcy ludzie zwykle nie byli rozumiani przez maluczkich. ;)))
        • superspec Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 13.10.04, 20:15
          Będe mu akompaniował na harfie.
          • Gość: telewidzka wdech i wydech..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:15
            Poloz sie i oddychaj. To cie wyluzuje. Nie zapomnij tylko ze jak zrobisz wdech
            to musisz zrobic wydech. Pamietaj wdech i wydech, wdech i wydech inaczej nic
            nie bedzie z odprezenia. Sam wdech bez wydechu nie pomoze. Ja pojde
            pokomponowac. Lubie to i mam pomysly. Po angielsku mam pomysly ale jeden mam po
            polsku. Oni sa zawistni a ja pisze artykuly i ksiazki. Plyte wydam, juz wydaje.
            Jestes piekna, delikatna i szczera. Oni sie ciebie boja a ja nie ja cie lubie
            wiec wyjdz z programu. Wdech i wydech, wdech i wydech.
          • b_bb Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 13.10.04, 22:00
            Nie wątpię w Twój talent muzyczny, ale (wybacz szczerość) Jarkowi nie dorównasz
            za nic. To wielki wizjoner, muzyka gra w jego czystej duszy, jest odbiciem jego
            aury, przepełnia jego umysł i ciało.
            P.S. Teraz można mieć na komórce również Mandarynę (po Ewelinie), a kiedy
            zdjęcie Jarka??? Ci z Polsatu nie znają się na robieniu biznesu. Przecież fotkę
            Jarka fanki będą ściągać, aż się linia zapcha. :P:P
            • Gość: john Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 01:07
              mówiąc poważnie ten człowiek jest niebezpieczny. A Polsat jeszcze go promuje.
              Siksy uwierzą w jego regresing i co potem???
              • Gość: telewidzka Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 06:04
                Calkowicie sie z toba zgadzam john. Ten czlowiek powinien jak najszybciej
                zniknac. Nie tylko dlatego, ze jego glupota, falsz i nienormalne zachowania
                mecza ale rowniez dlatego, ze moze sie stac wzorcem, bo nie wzorem dla wielu
                nastolatkow. I nieszczescie gotowe.
                • lahliq Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 14.10.04, 08:21
                  Patrząc na niego obawiam się, że jakieś panienki uwierzą w jego zdolności
                  terapeutyczne co może się dla nich źle skończyć. Ten człowiek to typowy
                  wizjoner, materiał na fanatycznego sekciarza.
                  • b_bb Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 14.10.04, 09:59
                    www.cudownyportal.pl/user.php?user_id=mikul
                    Teraz pytanie serio: Czy rzeczywiście myślicie, że Jarek, taki, jakim go
                    pokazuje Polsat i jakim sam siebie pokazuje widzom, może być dla kogoś (nawet
                    dla małolaty) wzorcem? Osobiście nie sądzę.
                    A na ekranie oglądam go chętnie, gdyż bawi mnie niezmiernie.
                    • Gość: moi_betti Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:51
                      b_bb czytałaś z tego portalu "czarną magię w rodzinie"?
                      załamałam się tym co on wypisuje?
                      może jarosław nazwałby mnie pieprz...ą ignorantką, ale dla mnie to jest chore.
                      • b_bb Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 14.10.04, 11:12
                        Nie czytałam, ale chyba z ciekawości przejrzę jego wytwory.
                        Mam koleżankę, która zajmuje się rozmaitymi regresingami, chodzeniem po
                        rozżarzonych węglach i innymi rebirthingami. My ją uważamy za nieszkodliwą
                        dziwaczkę, jednak czasem jej opowieści przyprawiają o zawrót głowy (np. leczyła
                        syna z żółtaczki za pomocą oddychania i wyleczyła go, bez leków, co ciekawe). W
                        przeciwieństwie do naszego bohatera, koleżanka ta jest bardzo towarzyska,
                        pogodna, wesoła i żyje pełnią zycia.
                        Jarek sprawia wrażenie człowieka z ogromnymi problemami psychicznymi, nie
                        potrafi żyć wśród ludzi spoza kręgu, w którym działa. Żal mi go czasem, choć sam
                        się podkłada, by być powodem żartów i drwin. Nie sądzę, by był on szkodliwy,
                        brakuje mu charyzmy, więc raczej nie pociągnie za sobą tłumów.
        • Gość: moi_betti Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:37
          b_bb dobrze że to napisałaś, on jest taki nie doceniany.
          A później będą walić drzwiami i oknami by go choć na chwilę dotknąć.
          Poza tym ludzie boją się takich jak on, którzy wiedzą czego chcą.
          (on tylko wie co chce robić i na tym jego chcenie się kończy:))))))

Ty b_bb może zaczniemy myśłeć o jakimś fan clubie Jarosława? :P
          • Gość: olga Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 11:01
            o Boże przeczytałam o czarnej magii w rodzinie. To nie jest już śmieszne. On
            jest chory psychicznie.
          • b_bb Re: Jaro i jego regressing :D 14.10.04, 11:16
            Gość portalu: moi_betti napisał(a):
            > Ty b_bb może zaczniemy myśłeć o jakimś fan clubie Jarosława? :P

Wiesz, że to niezła myśl. Boję się tylko, że jako oficjalna fanka (bo
            nieoficjalnie wielbię go już jakiś czas) musiałabym poddać się duchowemu
            uzdrowieniu. Może się okazać, że moja wredotowatość wytwarza czarną aurę i wtedy
            nie zostanę przyjęta do klubu. Spowoduje to u mnie całkowite załamanie,
            zamknięcie w sobie, odwrócenie się od życia...:(
            • moi_betti Re: Jaro i jego regressing :D 14.10.04, 18:30
              b_bb jak chcesz to się też dam uzdrowić, ale pod warunkiem że Ty pierwsza :P
              Obawiam się że Jaroslaw może odczuwać symptomy opętania :P
              • Gość: ...ja... Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 13:56
                Jarek nazwał Ankę W. --------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka