Gość: ginger IP: 217.153.178.* 12.10.04, 22:30 a ja myślałam że ten człowiek panuje nad swoimi emocjami a tu okazuje sie całkiem odwrotnie.. i on chce w taki sposób zrobić kariere gwiazdora....? Ojjj... ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Autor Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:27 Ciota jakich mało - brzydka i wstrętna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi_betti Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:22 Ej no :D to zwykła zawiść z waszej strony. Nie rozumiecie go, bo chcecie. A ja i tak z utęsknieniem czekam na jego płytę Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jaro i jego regressing :D 13.10.04, 17:23 Moi_betti, jestem z Tobą w fanclubie Jarka. Jest świetny, wszechstronnie utalentowany, nagra taką płytę, że stanie się przebojem nie tylko w Polsce. Wielcy ludzie zwykle nie byli rozumiani przez maluczkich. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 13.10.04, 20:15 Będe mu akompaniował na harfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka wdech i wydech..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:15 Poloz sie i oddychaj. To cie wyluzuje. Nie zapomnij tylko ze jak zrobisz wdech to musisz zrobic wydech. Pamietaj wdech i wydech, wdech i wydech inaczej nic nie bedzie z odprezenia. Sam wdech bez wydechu nie pomoze. Ja pojde pokomponowac. Lubie to i mam pomysly. Po angielsku mam pomysly ale jeden mam po polsku. Oni sa zawistni a ja pisze artykuly i ksiazki. Plyte wydam, juz wydaje. Jestes piekna, delikatna i szczera. Oni sie ciebie boja a ja nie ja cie lubie wiec wyjdz z programu. Wdech i wydech, wdech i wydech. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 13.10.04, 22:00 Nie wątpię w Twój talent muzyczny, ale (wybacz szczerość) Jarkowi nie dorównasz za nic. To wielki wizjoner, muzyka gra w jego czystej duszy, jest odbiciem jego aury, przepełnia jego umysł i ciało. P.S. Teraz można mieć na komórce również Mandarynę (po Ewelinie), a kiedy zdjęcie Jarka??? Ci z Polsatu nie znają się na robieniu biznesu. Przecież fotkę Jarka fanki będą ściągać, aż się linia zapcha. :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 01:07 mówiąc poważnie ten człowiek jest niebezpieczny. A Polsat jeszcze go promuje. Siksy uwierzą w jego regresing i co potem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 06:04 Calkowicie sie z toba zgadzam john. Ten czlowiek powinien jak najszybciej zniknac. Nie tylko dlatego, ze jego glupota, falsz i nienormalne zachowania mecza ale rowniez dlatego, ze moze sie stac wzorcem, bo nie wzorem dla wielu nastolatkow. I nieszczescie gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 14.10.04, 08:21 Patrząc na niego obawiam się, że jakieś panienki uwierzą w jego zdolności terapeutyczne co może się dla nich źle skończyć. Ten człowiek to typowy wizjoner, materiał na fanatycznego sekciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 14.10.04, 09:59 www.cudownyportal.pl/user.php?user_id=mikul Teraz pytanie serio: Czy rzeczywiście myślicie, że Jarek, taki, jakim go pokazuje Polsat i jakim sam siebie pokazuje widzom, może być dla kogoś (nawet dla małolaty) wzorcem? Osobiście nie sądzę. A na ekranie oglądam go chętnie, gdyż bawi mnie niezmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi_betti Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:51 b_bb czytałaś z tego portalu "czarną magię w rodzinie"? załamałam się tym co on wypisuje? może jarosław nazwałby mnie pieprz...ą ignorantką, ale dla mnie to jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jarek ma nagrac płyte razem ze Mną. 14.10.04, 11:12 Nie czytałam, ale chyba z ciekawości przejrzę jego wytwory. Mam koleżankę, która zajmuje się rozmaitymi regresingami, chodzeniem po rozżarzonych węglach i innymi rebirthingami. My ją uważamy za nieszkodliwą dziwaczkę, jednak czasem jej opowieści przyprawiają o zawrót głowy (np. leczyła syna z żółtaczki za pomocą oddychania i wyleczyła go, bez leków, co ciekawe). W przeciwieństwie do naszego bohatera, koleżanka ta jest bardzo towarzyska, pogodna, wesoła i żyje pełnią zycia. Jarek sprawia wrażenie człowieka z ogromnymi problemami psychicznymi, nie potrafi żyć wśród ludzi spoza kręgu, w którym działa. Żal mi go czasem, choć sam się podkłada, by być powodem żartów i drwin. Nie sądzę, by był on szkodliwy, brakuje mu charyzmy, więc raczej nie pociągnie za sobą tłumów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi_betti Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:37 b_bb dobrze że to napisałaś, on jest taki nie doceniany. A później będą walić drzwiami i oknami by go choć na chwilę dotknąć. Poza tym ludzie boją się takich jak on, którzy wiedzą czego chcą. (on tylko wie co chce robić i na tym jego chcenie się kończy:)))))) Ty b_bb może zaczniemy myśłeć o jakimś fan clubie Jarosława? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 11:01 o Boże przeczytałam o czarnej magii w rodzinie. To nie jest już śmieszne. On jest chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jaro i jego regressing :D 14.10.04, 11:16 Gość portalu: moi_betti napisał(a): > Ty b_bb może zaczniemy myśłeć o jakimś fan clubie Jarosława? :P Wiesz, że to niezła myśl. Boję się tylko, że jako oficjalna fanka (bo nieoficjalnie wielbię go już jakiś czas) musiałabym poddać się duchowemu uzdrowieniu. Może się okazać, że moja wredotowatość wytwarza czarną aurę i wtedy nie zostanę przyjęta do klubu. Spowoduje to u mnie całkowite załamanie, zamknięcie w sobie, odwrócenie się od życia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
moi_betti Re: Jaro i jego regressing :D 14.10.04, 18:30 b_bb jak chcesz to się też dam uzdrowić, ale pod warunkiem że Ty pierwsza :P Obawiam się że Jaroslaw może odczuwać symptomy opętania :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...ja... Re: Jaro i jego regressing :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 13:56 Jarek nazwał Ankę W. -------- Odpowiedz Link Zgłoś