Dodaj do ulubionych

Mariusz Max Kolonko

IP: *.mnc.pl 19.04.02, 23:32
Co o nim sądzicie? Ja go bardzo cenię,to świetny dziennikarz,prawdziwy
profesjonalista. Dzisiaj mial fajny reportaż w Wiadomościach (o dolarach).
Podoba mi sie jego styl.11 września był świetny. Ma wyczucie,a to jest bardzo
ważne. Poza tym jest przystojny i jest na kogo popatrzeć w tej TVP. Max jest
zdecydowanie moim ulubionym dziennikarzem. :)))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • konya98 Re: Mariusz Max Kolonko 22.04.02, 17:24
      Nie chcę tu oceniać M.M.K. ale szczerze mówiąc jest trochę efekciarski (ale
      poza tym może być). Może mi ktoś jednak wyjaśnić dlaczego 11 września
      powiedział coś takiego: "Wszyscy tu jesteśmy z naszym prezydentem" - z
      kontekstu jasno wynikało, że miał na myśli G.W. Busha ?
    • Gość: Malia Re: Mariusz Max Kolonko IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 24.04.02, 01:27
      Ja natomiast czytałam w Cosmopolitan (tylko się nie oburzać, że glupie pismo -
      nie czytuję tego zazwyczaj), jak to pan Max zarywa kolajne panny, które wręcz
      same włażą mu do łóżka. Blee! Ohyda! I od tamtej pory go nie lubię.
      Oczywiście, moga to być tylko plotki.
      • Gość: Viva Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 02:35
        Dobra. Po jasny gwint zaczynać po raz 1376 ten sam wątek tematyczny. Możesz mi
        to wyjaśnić?
      • Gość: stiena Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 13:38
        niestety po czacie bodajze na interii z panem Maxem odnioslam podobne wrazenie
        co do tych panienek ...
        • Gość: Aga Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.run.pl / *.mnc.pl 24.04.02, 18:53
          Nie znam jego charakteru,ale cenię go za profesjonalizm,którego mało jest w
          dzisiejszym świecie.
    • Gość: nana Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.bmj.net.pl 24.04.02, 22:26
      znowu Max????????
      to staje się nudne ten wątek już był i był i był
      wymyślcie coś innego!!!
    • Gość: paul Re: Mariusz Max Kolonko IP: 193.0.117.* 26.04.02, 12:44
      Zapewne podoba sie tym samym panienkom, co np. Bogumil Linda
      • Gość: Belami Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.bn.krakow.pl 27.04.02, 06:10
        Tak co do jego przystojniości, jest ładnie zbudowany, mordka niespecjalna i ma
        zeza :))
        • dundee_girl Re: Mariusz Max Kolonko 28.04.02, 08:37
          Nie czytalam poprzednich watkow o Kolonce, ale powiem tak, wydaje mi sie ze
          jest jednym z nielicznych przystojnych Polakow przebywajacych zagranica, do
          tego ma poczucie humoru. I dobrze ze na niego leca. Poza tym lepiej ze on
          reprezentuje Polakow zagranica niz ten kaszalot Warakomska.
          • Gość: paul Re: Mariusz Max Kolonko IP: 193.0.117.* 30.04.02, 12:47
            Kolonko przystojny? Cialoksztaltu nie znam, ale ten wyraz pyska nieskazonego
            mysleniem! Przy nim Lepper to superman!
            • Gość: blanka2 Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.olimp / 192.168.1.* 04.05.02, 17:31
              Gdyby nie sytuacja 11 wrzesnia to pewnie do tej pory nie wiedzialabym kto to
              jest pan Max.Co do jego relacji to kojarzylo mi sie to z jakims wielkim
              show,napedzanym przez miny i tonacje glosu.Jezeli chodzi o jego urode to
              absolutnie nie w moim typie.Natomiast zachowanie na rozdaniu Wiktorow-totalna
              zenada...
    • Gość: thedude Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 09:53
      Moj kolega, anglik twierdzi ze ten facet jest wiecznie na spidzie:)
      • Gość: jkbk Re: Mariusz Max Kolonko IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 22:17
        fajnei jego styl okreslili w Newsweeku -"maksizm -kolonkizm"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka