Dodaj do ulubionych

MACIEK ROCK JEST SUPER !!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 13:14
Obserwuj wątek
    • Gość: JO Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 14:32
      Rock to nazwisko czy pseudonim?
    • Gość: kubu Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.04.02, 15:56
      lena
      mam nadzieje, ze to taka sama prowokacja jaka robilas z Kenem :-)))

bo maciek rock prezentuje cos, czego zadna telewizja nie pokazala

dzieci w DOMOWYM PRZEDSZKOLU sa miliard razy bardziej spontanicze i prawdziwe
      niz maciek rock :-///
      • Gość: Sruba Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:50
        Nie lubie takich popisywaczy. W dodatku ten pseudonim...
    • Gość: Telewidz Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.04.02, 20:56
      Jeszcze niecały rok temu, mówił o Polsacie na antenie TOK FM: "To co robi ta
      stacja to zwykłe k...estwo". Odnosiło się to do kopiowania pomysłów TVN-u przez
      Polsat. Okazuje się jednak, że wystarczyło trochę pieniędzy, by Rock zmienił
      całkowicie swoje poglądy na temat rynku telewizyjnego w Polsce.
      • Gość: nika Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 10:01
        pamientam to dokładnie!
        niespodziewałam się, że maciuś tak bardzo się zmieni:(
        pozostaje już tylko załamać ręce:(
        • Gość: Margaret Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.06.02, 19:38
          W tok-fmie uwielbiałam go z Igorem, w "Idolu" jest drażniący..
          Taki typ sztywnego showmana, mało spontanicznego...jak Kamel..
          ble.
          :((
          • Gość: koliber Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: 149.156.12.* 15.06.02, 22:30
            DEBIL razem ze współprowadzącą, rodzinami śpiewających itp.
            • Gość: roque Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 22:21
              Jest on takim pajacykiem. Widać, że po prostu robi co mu każą. Jest więc taki
              sam jak my wszyscy.
              • Gość: Mr Shade Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.08.02, 01:43
                Rock to nie jest pseudonim tylko nazwisko - facet ma jakieś dziwne pochodzenie
                i stad takie nazwisko.
                Co do zamiany poglądów - jak bedziecie mieli troche więcej lat i sporo
                rachunków do zapłacenia nie będziecie tacy bezkompromisowi.
                • Gość: Stary Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.acn.waw.pl 18.08.02, 21:23
                  Oglądając powtórki "Idola", lepiej poznaję występujące tam osoby, i właśnie
                  Rock wydaje mi się niezły, taki surowy oszczędny styl, padł tu zarzut, że chce
                  się przypodobać? w jaki to niby sposób?!Nie udaje master minda, raczej chłopaka
                  z podwórka. Natomiast jeśli chodzi o towarzystwo z "Idola", to z każdą piosenką
                  coraz mniej mi się podoba Szymon Wydra, w zupełnie różnym repertuarze ciągle,
                  manierycznie taki sam, jestem na nie ,jak to tam mówią.
                  Pozdrawiam.
    • Gość: wujek Władek przecież to jest jakiś flet! totalny pajac i sztyw IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 15:41
      niak. gdyby na jego miejscu nie było nikogo, tez nie było by żadnej straty! a
      może byłoby nawet lepiej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka