Gość: Lena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JO Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 14:32 Rock to nazwisko czy pseudonim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.04.02, 15:56 lena mam nadzieje, ze to taka sama prowokacja jaka robilas z Kenem :-))) bo maciek rock prezentuje cos, czego zadna telewizja nie pokazala dzieci w DOMOWYM PRZEDSZKOLU sa miliard razy bardziej spontanicze i prawdziwe niz maciek rock :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sruba Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:50 Nie lubie takich popisywaczy. W dodatku ten pseudonim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.04.02, 20:56 Jeszcze niecały rok temu, mówił o Polsacie na antenie TOK FM: "To co robi ta stacja to zwykłe k...estwo". Odnosiło się to do kopiowania pomysłów TVN-u przez Polsat. Okazuje się jednak, że wystarczyło trochę pieniędzy, by Rock zmienił całkowicie swoje poglądy na temat rynku telewizyjnego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 10:01 pamientam to dokładnie! niespodziewałam się, że maciuś tak bardzo się zmieni:( pozostaje już tylko załamać ręce:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.06.02, 19:38 W tok-fmie uwielbiałam go z Igorem, w "Idolu" jest drażniący.. Taki typ sztywnego showmana, mało spontanicznego...jak Kamel.. ble. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: 149.156.12.* 15.06.02, 22:30 DEBIL razem ze współprowadzącą, rodzinami śpiewających itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roque Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 22:21 Jest on takim pajacykiem. Widać, że po prostu robi co mu każą. Jest więc taki sam jak my wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Shade Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.08.02, 01:43 Rock to nie jest pseudonim tylko nazwisko - facet ma jakieś dziwne pochodzenie i stad takie nazwisko. Co do zamiany poglądów - jak bedziecie mieli troche więcej lat i sporo rachunków do zapłacenia nie będziecie tacy bezkompromisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: MACIEK ROCK JEST SUPER !!!! IP: *.acn.waw.pl 18.08.02, 21:23 Oglądając powtórki "Idola", lepiej poznaję występujące tam osoby, i właśnie Rock wydaje mi się niezły, taki surowy oszczędny styl, padł tu zarzut, że chce się przypodobać? w jaki to niby sposób?!Nie udaje master minda, raczej chłopaka z podwórka. Natomiast jeśli chodzi o towarzystwo z "Idola", to z każdą piosenką coraz mniej mi się podoba Szymon Wydra, w zupełnie różnym repertuarze ciągle, manierycznie taki sam, jestem na nie ,jak to tam mówią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek przecież to jest jakiś flet! totalny pajac i sztyw IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 15:41 niak. gdyby na jego miejscu nie było nikogo, tez nie było by żadnej straty! a może byłoby nawet lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś