frrancuzeczka 17.06.06, 17:23 Chyba jestem pierwsza.. hehe zaraz się okaże, że największa fanka ze mnie ;p Ten serial jest niezastąpiony jeśli chodzi o odmóżdżanie po wysiłku intelektualnym! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-81 Re: Witam :) 17.06.06, 17:25 hej ja też o tym pomyślałam ale ktoś Cię ubiegł niestety forum znalazłam pod nazwą The Bold.... Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Witam :) 17.06.06, 17:27 Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie to spoilerowania tylko aktualności! Inaczej cała zabawa popsuta! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_mowia_mi Re: Witam :) 17.06.06, 17:27 pierwsza byłam ja, bo ktos musiał otynkować ściany i połozyć klepkę ;) prawdę powiedziawszy nie lubię sie logować i chyba muszę wymysleć sobie jakiś krotszy login.. a jesli chodzi o MnS to oglądam jak tylko mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Witam :) 17.06.06, 17:28 Ale ja byłam pierwszym gościem, który cie odwiedził! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_mowia_mi Re: Witam :) 17.06.06, 17:32 Nie masz być gościem, tylko współuzyszkodnikiem. Chętnie się podzielę "władzą". Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Witam :) 17.06.06, 17:28 mam rozumiec ze jesteś erykiem foresterem? :)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28397 Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_mowia_mi Re: Witam :) 17.06.06, 17:31 To pytanie było do mnie? Bo jeśli tak, to jestem kobietą i mogę ewentualnie odegrać rolę Stefy, matki rodu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Witam :) 17.06.06, 17:36 tak, ale żartowałam :) to poprzednie forum jakieś smętne, pewnie dlatego nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
dice6 Re: Witam :) 17.06.06, 18:01 a ja mam nadzieje ze tu bedzie spoilerowanie i zaraz zaloze taki watek:P a kto nie chce niech nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
4y44 Re: Witam :) 17.06.06, 21:10 witajcie, namiętni wielbicie cudownego serialu filmowego przełomu wieków :-) na forum seriale czasami widniję jako vera_lynn ale tu będę się logować tak Odpowiedz Link Zgłoś
szopi.marko Re: Witam :) 18.06.06, 00:15 świetny pomysł z tym forum. Rzeczywiście jest to serial, który łączy pokolenia, jest niezastąpiony i wydaje mi się, że świat poważnie by na tym ucierpiał, gdyby go nagle przestali kręcić. Witam się zatem serdecznie i szczerze przyznaję, że oglądam go tak często, jak tylko mogę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza16 Re: Witam :) 17.07.06, 21:07 dla mnie najlepsza jest swiadomosc, ze to sie nigdy nie skonczy, a jesli sie skonczy to za baaardzo wiele lat ;) nie musze sie bac, ze wyjade na pare dni i jak wroce to przegapie zakonczenie :P heheh jak przyjezdza moja babcia i juz w ogole skoncza tematy (studia, zdrowie, pogoda itd) to sie rozkreca dopiero jak zaczyna mowic o modzie: "A ta bruk ropucha wstretna..." hehe Bardzo to na poważnie bierze... :) ktos dobrze powiedzial... serial ktory łaczy pokolenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś