Dodaj do ulubionych

POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:09
Byłem abonentem polsatu cyfrowego przez ponad dwa lata i po tym jak
potraktowali mnie na końcu, stwierdzam że nigdy już nie kupię żadnej rzeczy
polsatu a wszystkim znajomym będę odradzał dekoder itp. tej firmy.
Po ustaniu umowy podjełem decyzje że rezygnuje wiec uprzejmie odesłałem im
dekoder pocztą do warszawy, przez moje gapiostwo( spieszyłem sie do
pracy) ,odłożyłem paczuszkę z piolotem i kablami na bok i omyłkowo nie
wysłałem.Spokojnie czekałem więc na zwrot mojej kaucji , którą wpłaciłem w
wysokości 100zł. Tymczasem...
po 2 miesiącach przyszła do mnie poleconym nota korygująca:
do zapłacenia:
- zaległy abonament za 1miesiąc 30zł ( nie przypominam sobie)
- pilot 70zł ( na placu wart pewnie z 10zł)
- kabel antenowy 12,5zł
- kabel zasilający 14zł
- kabel euro 30zł
te kable to chyba pozłacane są!
bravo w efekcie wyszło że mam jeszcze dopłacić 56 zł!
na moje telefony reklamacyjne konsultanci w polsacie mówili że już jest za
późno na zwrot akcesoriów, po mimo że chciałem oddać kilkakrotnie wysłac
badziewie i nawet zrezygnowac z kaucji, ale nie olano mnie.
wiem jedno ja też pracuje w firmie handlowej i czest klient sie myli albo cos
nie dopatrzy i zawsze sie wychodzi naprzeciw klienta i pomaga mu bo
niezadowolny klient to gorsze niż jakies tam drobne koszty. a tu banda
polsatowska ma cie w dupie bo zaklada ze zrezygnowales to pal cie licho juz
nic nie kupisz. no i jeszcze na marginesie te ceny za akcesoria z kosmosu!
to kurde prawie jak w "długu" - teraz to spadaj mineły 2 tygodnie nie oddałes
kabelków i pilocika to płac, piernicze zapłace bo jeszcze z 56 zł zrobi się
56 dolarów.
tak mnie potraktowali jako klienta dzieki wielkie
50 to nie dużo zapłące bo nie chce miec z wami nic wspólnego
ale pocałujcie mnie w dupę każdemu będę odradzał dekoder polsatu a sam
napewno nigdy nie kupię i na wszystkich forach to wpisze
taka firma i złodzieje szok
Obserwuj wątek
    • Gość: H. Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:10
      A czego ty się spodziewałeś po polshicie, którego szefem jest były cinkciarz.
    • michal_82 Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.04, 13:08
      Ja bym nie płącił, dziwię się Tobie. Nie dałbym zarobić takim chamom.
      Napisałbym do gazety i zrobił z tego aferę, bo 56zł na ulicy jakoś nie znajduję.
      • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:26
        napisałem już do nich co o nich myślę a przed chwilą zapłaciłem na poczcie bo
        nie mam zamiaru żeby mi później odsetki naliczyli jak w długu...debile
        do gazety nie pójdę bo dekoder był zarejestrowany na ojca ( powazny człowiek
        dziekan w szkole) wiec nie chce mu siary robic ze sie wykłuca o 50zeta
        ale zapamietam sobie ich zachowanie syfiaste:
        1.
        polsat ma w umowie napisane ze za zapomniane akcesoria trzeba zapłacić.
        ok ale nie do k... po cenach z kosmosu
        tak że kaucja 100zł nawet tego nie pokrywa
        2. korona by im z głowy nie spadła jakby przyjeli te akcesoria po 3 tygodniach
        - dzwoniłem że dośle to gnoje powiedzieli że nie chcę : "teraz to nam
        zapłacisz"!
        "zrezygnowałeś z dekodera to płać gnoju"
        to jest szacunek dla klienta

zastanawiam sie tylko co zrobić z tymi "akcesoriami" tak kosztownymi, czy dac
        psu do zabawy, czy sprzedac gdzies na placu za 10zł czy może im odesłać nie se
        wezmą(watpie ze by kase oddali, facet przez telfeno mówił ze nie oddadza)
        • Gość: zuza Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:57
          wiesz co zrob? wyslij do siedziby POlsatu na Ostrobramską w warszawie, z listem
          do Pana Solorza.za pokwitowaniem odbioru.
          o.
          • Gość: aloalo Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:57
            Tak, tylko napisz "Do rąk własnych" i zapakuj w jakąś reklamówkę Kulczyk Tradex
            lub torbę z nadrukiem "Pałac prezydencki".
            • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:16
              teraz to już zapłaciłem to mi to zwisa
              wiec własnie ogłaszam konkurs co im napisac wysle im to i napisze liscik:
              "pocałujcie mnie w dupę" nie to zbyt płaskie i wulgarne
              może ...osyłam wam złotego pilota i zlote kable bogaccie sie mr solorz
              • Gość: solo Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 20:08
                złodziej to jesteś ty. przecież nie oddałeś wszystkiego, prawda, czy się może
                mylę
                • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:08
                  kolesiu złodziejem nie jestem chciałem oddac tylko 3 tygodnie po terminie, a po
                  zatym płaciłem kaucje 100zł!okazuje sie pilot i 3 kabelki warte ok 130zł! kto
                  tu kradnie? w wypozyczalni kaset video jak zapomnisz oddac kasety video to
                  jesteś złodziei? albo nawet co zginie kaseta - to facet z wypozyczalni sie
                  dogada ze oddasz mu za nią kasę, ale nie w horendalnych cenach bo wie ze
                  bedziesz jego klientem jeszcze. A tu maja w dupie nie jestes abonentem to sie
                  wal, zreszta szkoda słów tak jak napisałem wyżej spadajcie
                  1 dobrze obłużony klient to = 3 nowym
                  1 żle = 9 straconym
                  i tak będzie
    • Gość: 375 Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 15.10.04, 22:43
      > Po ustaniu umowy podjełem decyzje że rezygnuje wiec uprzejmie odesłałem im
      > dekoder pocztą do warszawy, przez moje gapiostwo( spieszyłem sie do
      > pracy) ,odłożyłem paczuszkę z piolotem i kablami na bok i omyłkowo nie
      > wysłałem.Spokojnie czekałem więc na zwrot mojej kaucji , którą wpłaciłem w
      > wysokości 100zł. Tymczasem...
      > po 2 miesiącach przyszła do mnie poleconym nota korygująca:
      > do zapłacenia:
      > - zaległy abonament za 1miesiąc 30zł ( nie przypominam sobie)
      > - pilot 70zł ( na placu wart pewnie z 10zł)
      > - kabel antenowy 12,5zł
      > - kabel zasilający 14zł
      > - kabel euro 30zł
      > te kable to chyba pozłacane są!
      > bravo w efekcie wyszło że mam jeszcze dopłacić 56 zł!

Podpisałeś umowę własnym imieniem i nazwiskiem? Czytać umiesz? Obiecałeś, że
      zwrócisz sprzęt w takim stanie, w jakim go dostałeś? To nie miej teraz
      pretensji do całego świata tylko stuknij się w swój garbaty łeb. I ciesz się,
      że nie płacisz 'kosztów manipulacyjnych'...
      • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:57
        ale ty głupi jesteś, pewnie tatus w polsacie pracuje albo sam tam sprzatasz
        nie mam pretensji ze mi nie chca przyjac pare dni po terminie, niech sie wala
        na ryj jak chca tak traktowac klienta to prosze bardzo , daleko tak nie
        zajedziecie, chodzi po prostu o naliczanie cen jak z "długu" - kabel euro 30zł
        lecz sie człowieku, zreszta walcie sie na ryj polszmatowcy, tak naprawdę i tak
        wyszedłem na swoje i mam was w dupie bo mam drugi dekoder cyfry i wpisuje sobie
        kody z internetu i ogladam wasze denne programy za darmo czasem i możecie mi
        skoczyc i pociumac a w szczegolnosci tacy gnoje jak ty konsultancie z polsatu
        • Gość: Ja Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 15.10.04, 23:35
          > ale ty głupi jesteś, pewnie tatus w polsacie pracuje albo sam tam sprzatasz

Kto Ci powiedział, że mam coś wspolnego z Polsatem? Gorzej nie mogłeś trafić :-)

> nie mam pretensji ze mi nie chca przyjac pare dni po terminie, niech sie wala
          > na ryj jak chca tak traktowac klienta to prosze bardzo , daleko tak nie
          > zajedziecie, chodzi po prostu o naliczanie cen jak z "długu" - kabel euro 30zł

Jeżeli chodzi o to czy "daleko tak nie zajadą" to jednak jesteś w błędzie.
          Grubym, zdaje się, ale nie czas i miejsce na tłumaczenia o co chodzi.

A ceny wcale nie są jak z "Długu", zresztą to jest sprawa umowna. Z innej
          beczki: Jeśli bierzesz kartę kredytową z banku to podpisując umowę jednocześnie
          zgadzasz się na 'lichwiarskie' odsetki po przekroczeniu terminu splaty (z
          własnej winy zresztą). Tu nie masz zastrzeżen?

To takie typowe dla 'polaczków': biorą coś 'za darmo' a potem tylko narzekają
          bo za własne gapiostwo i niesolidność muszą płacić a uważają, że wszystko
          sprzeciwia się przeciwko nim.

> lecz sie człowieku, zreszta walcie sie na ryj polszmatowcy, tak naprawdę i
          tak
          > wyszedłem na swoje i mam was w dupie bo mam drugi dekoder cyfry i wpisuje
          sobie
          >
          > kody z internetu i ogladam wasze denne programy za darmo czasem i możecie mi
          > skoczyc i pociumac a w szczegolnosci tacy gnoje jak ty konsultancie z polsatu

A Tu pokazałeś swoją klasę, a raczej jej brak. EOT.
          • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 01:04
            "polaczki"
            no pięknie ty chyba arbabem jesteś albo koreańczykiem
            za darmo nie wziąłem tylko zapłaciłem 300 zł + kaucję 100zł
            3 lata temu
            "ceny umowne" = ceny złodziejskie
            nie ma co skończmy ten temat zapłaciłem bom uczciwy a wy nie a akcesoria wam
            odeśle nażryjcie sie nimi
            a wszystkim odradzam dekoder polsatu bo to syf duzo więcej do oglądania jest na
            cyfrze, przede wszystkim pr 1 i pr 2 i więcej ciekawszych programów w dużol
            lepszej jakości dźwieku i obrazu naprawde polacam!
            nie kupujcie polsatu bo jeszcze na końcu was okradną jak nie odeślecie kabelka

• Gość: SPP Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 20:17
              CZŁOWIEKU! najpierw się wywiązuj z umowy a potem mie pretensje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              111
              • Gość: bambi Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:24
                bez jaj!
                "klient" wprawdzie pisze językiem jak z szamba (ten tatuś dziekan to pewnie "z odwołania" na
                studia się dostał!, tak ładnie syna mowy ojczystej nauczył!) - ale w koncu sedno sprawy jest w
                tym, że nikt Go z Polsatu ścigać nie musiał, nie chował się za winkiel - zapomniał,
                przypomniał sobie, zadzwonił, a oni" "wała".
                też bym z taka firmą kontaktu mieć nie chciał.
                ceny "rzecz umowna"? - no, za kabel euro 30 zł, to tylko bandzior może wziąć (kabel
                używany);
                nikt nie wmawia, że "klient" jest bez grzechu - ale tez trzeba znac miarę co do konsekwencji.
                uprzejme potraktowanie nikomu nie zaszkodziłoby. nie sądzę, by warto było psuc sobie image
                za 56 zł! - w odniesieniu do klienta, który - podkreślam - nie zrobił żadnego przekrętu!
                • Gość: cmr2005 Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 16.10.04, 21:55
                  wiecie dlaczego kaza placic
                  bo listonosze dostarczajacy im te przesylki
                  pobieraja za to oplate jak za paczka
                  "za pobraniem" i oni (tj.polsat)na tym traci srednio 19,90zl za paczke
                  Listonosze sa the best
                  • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:30
                    za paczke ja płaciłem kilka złotych oczywiscie na poczcie i jeszcze uprzejmie
                    odesłałem note korygującą za 56 podpisaną i zapłaciłem przelew +3.5zł
                • Gość: klinet Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:27
                  w sumie dzieki za zrozumienie, bo o to właśnie chodziło że chciałem oddać ok 2
                  tygodnie po czasie - a oni nie dosc ze wciagneli mi kaucje 100zł to jeszcze
                  musialem doplacic , w obecnych czasach takie traktowanie klienta jest troche
                  nie na miejscu moim zdaniem i jeszcz te naliczanie cen z kosmosu , jakby
                  policzyli po ludzku-pobrali z kaucji w koncu w wysokosci 100zł to luz a tak to
                  po prostu chcieli na koniec zarobic sobie, wiesz nie bedziesz juz abonentem to
                  widzisz jak cie traktuja i tyle , szkoda gadac
                  a mój jezyk nieladny-zgadzam sie ale sie po prostu wkurzyłem i tyle jeszcze te
                  wypowiedzi powyzej moim zdaniem ludzmi zwiazanymi z polsatem
                  • Gość: Zack Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 17.10.04, 16:35
                    Dawno nie czytalem podobnych bredni - podpisujesz umowe, "zapominasz oddac
                    sprzet", polsat te umowe egzekwuje, a Ty masz sie za ofiare systemu???
                    To nieuczciwe? Ale to ze uzywajac pirackiech kluczy zwyczajnie ich okradasz, to
                    juz najmniejszych wyrzutwo sumienia nie budzi?
                    W zyciu nie spotkalem bardziej zalosnego bubka...

PS. I zeby nie bylo - moj zwiazek z Polsatem polega jedynie na tym, ze mam go w
                    kablowce...
                    • Gość: boss Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:09
                      "zapominasz oddac sprzet"...
                      taaa..., trzy (3!) kable + pilot. to jest ten SPRZĘT!

chłopie (Zack!) znaj miarę rzeczy!

"klient" tu zawinił - ale na jaką skalę? 14 dni spóźnienia i - dodatkowa opłata
                      mimo kaucji 100 zł?

w życiu nie chciałbym mieć z taka firmą jak Polsat do czynienia.
                      • Gość: klient Re: POLSAT TO ZŁODZIEJE I GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:05
                        1. tak naprawde lewego dekodera cyfry nie mam i nie łapie polsatu kodami, ale
                        słyszałem że tak ludzie ogladają i szczerze mówiąc w obecnej sytuacji to nie
                        miałbym wyrzutów sumienia zadnych i też bym tak robił
                        2.swoją drogą ciekawe ile sie buli jak dekodera byś nie oddał pewnie by z
                        tysiąca naliczyli jak nic, no ale to są w końcu "ceny umowne"
                        3. życze tym co na mnie wyzywają żeby kiedyś zapomnieli oddać kasety video do
                        wypożyczalni i żeby im własciciel naliczył ze 300zł , to byście troche zmadrzeli
    • jarkussow1965 Re: banda 25.04.13, 17:34
      Polsat jest jedną z największych Firm które żyją na oszustwie i naciąganiu ludzi .Kretyńska obsługa nie wyszkolonych ludzi zresztą Szef też inteligencją nie świeci doprowadza ludzi do nerwicy serca naciąganie na telefony dzwoniąc do tych padalców oszustwa wobec swoich klientów przy oddawaniu sprzętu ,czekanie na to aby klient np nie płacił wtedy nie zależnie z jakich powodów żyją darmozjady na karach .Banda nierobów którzy pod przykrywką daremnej oferty przyjęta jest do tej Firmy świadczy o kulturze i obsłudze klienta .Dodatkowo to warszawiacy a to społeczeństwo chorych i zdegenerowanych ludzi .Byłem klientem tej bandy zapłaciłem frycowe ale piszę wszędzie gdzie mogę i każdemu odradzam związanie się z nimi
      • nioma Re: banda 26.04.13, 13:41
        przez dwa miesiące nie zauwazyłeś, że nie odesłałeś wszystkiego?
        kapnąłeś się dopiero jak rachunek dostałeś?
        niezły zaskok
      • kkonrad002 Re: banda 02.06.17, 14:58
        Popieram!!!!!!!!!!
    • psk56 Polsat to złodzieje i gnoje 24.01.15, 14:52
      No to są bardzo eleganckie określenia. To dość charakterystyczne dla wszystkich operatorów sieci komórkowych i platform telewizyjnych. To potentaci dla naszego chorego państwa, mający układy od Wiejskiej do prokuratury generalnej. Połowa z rządu lub więcej, siedzi u tych zlodziei w kieszeni. Wracając do tematu. Mam 15 letnie doświadczenia z telewizją ,internetem i komórkami. No cóż jak się nie ma co się lubi... ale to co teraz BYDLAKI wyrabiają to się nie mieści w głowie.
      Polsat - najnowsze "dziecko" do oszukiwania polskich obywateli - nazywa się LTE i działa tak jak nasza gospodarka - czyli kompletnie do dupy.To wyznacznik działający w zakresie powiedzeń - "jaki rząd taka pogoda" - "jakie środki masowego przekazu - takie społeczeństwo". Polacy to nie jest obecnie najmądrzejsza nacja. Na pewno jest najbardziej oszukiwana i okradana przez własne państwo. To kolejny cud nad Wisłą,że ten cyrk jeszcze działa. Ilość narzekających na LTE w Polsacie jest zdumiewająca? jaki z tego efekt? żaden!!!. Jaki wniosek? należy wycierać pysk jak ci plują w mordę - efekt? - będziesz najbogatszym złodziejem w Polsce. A czy lepiej być bogatym zlodziejem czy biednym uczciowym - odpowiedzmy sobie sami - my wyznawcy polsatowskiego imperium.
      • kkonrad002 Re: Polsat to złodzieje i gnoje 02.06.17, 14:58
        Cyfrowy Polsat - Internet.

zanim podpiszesz umowę przeczytaj maczkiem napisany paragraf 8 . W którym gwarantowany transfer to 8kb.
        i tyle dostaniesz - nie jak podają rekamy za 100 mln w telewizji - 100 mb. Tak!
        tylko 1/100 tego będziesz miał.
        i nic z tym nie zrobisz.
        to gnoje i banda złodziei.
        nie polecam tego operatora.
        sam zostałem nabrany i muszę płacić przez 2 lata.
        na szczęście się to już kończy i nigdy więcej.
        życzę tym bandytom aby skończyli w rynsztoku.
        moja sytuacja:
        podpisałem z nimi umowę na 24 miesiace.
        na początku było fajnie - internet śmigał.
        teraz już nie.
        prawdą jest że rano jest w miarę pozytywnie do 6-7 rano natomiast wieczorem moje transfery są bliskie 0 ok 100kb na sekundę a czasem nawet nie .
        z takim transferem oglądanie youtube jest niewykonalne a rozmowa przez skype to jakiś żart.
        napisałem rekamację a oni załonili się paragrafem 8.
        więc jestem udupiony.
        dla przykładu za takie praktyki w Wielkiej Brytanii dostarczyciel usługi płaci odszkodowanie za każdy dzień.
        w polsce cyfrowy polsat sprzdaje szerokopasmowy internet ale to tylko iluzja.
        bo jeśli sprzedaje się bohenek chleba 1000 osób to każdy dostaje okruszek .
        ale oni zasłaniają się że oni oddali cały bohenek.
        a co mnie u licha obchodzi że ktoś dostał mniej lub więcej skoro odemnie wziąto za cały bohenek.
        tak działa cyfrowy polsat.
        dla nich nie jesteśmy klientami tylko krowami do dojenia kasy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka