Gość: dżastina IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.04.02, 21:04 Film kręcą? Maję Kena, dodadzą Barbie - czy to bedzie etiuda studencka pt. z życia lalek? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: npojazd Re: dzisiejszy ringuś IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 21.04.02, 21:09 Ken jest dziś ponad. Chuda poniżej wszelkiego poziomu inteligencji i wszystkiego co się liczy. Etiudy Barbie + Ken raczej nie będzie, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: dzisiejszy ringuś IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.04.02, 21:12 Moze i dobrze - szykowałoby sie... kapitanskie tango! Z Choodej wyszło "zwierze telewizyjne" - co to za gatunek ??? Podjudzone przez Wampita tv zaczeło warczec na Kena. Npojazd - masz brovca, czy na trzeźwo smatrisz ;-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: dzisiejszy ringuś IP: *.dialog.net.pl / *.jgora.dialog.net.pl 21.04.02, 21:14 Trzeźwo, trzeźwo, nie miałem kogo do sklepu wysłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: dzisiejszy ringuś IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.04.02, 21:15 ...ja tez na trzeźwo! No i co? Fryta czy Piotr?????? wowowowowowwowow FRYTA - out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil111 Re: dzisiejszy ringuś IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.04.02, 22:05 Ludzie mówcie co chcecie, ale one obie Kaśka i Barbie wyszły dzisiaj na idiotki. Obie myślały, że znajdują się jeszcze w BBB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tron Re: dzisiejszy ringuś IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.04.02, 22:11 podpisuję się pod tym!!!! Ken wypadł najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: dzisiejszy ringuś IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 21.04.02, 22:10 A według mnie - na największego kretyna wyszedł ken ( a tuż za nim SołtysiK) Odpowiedz Link Zgłoś