IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 15:38
Piszesz, ze masz dostęp do zakodowanych treści (tak zrozumiałam)...??
Jak rozumiem za darmo, tak?
Możesz powiedzieć jak to zdobyć, lub napisz co jest pod dzisiejszymi
kłódkami: 1.Powrót do codzienności, 2.U Witka dobrze, 3.Klemensy 2004
Dzięki
Anulka
Obserwuj wątek
    • Gość: la_ki Re: do la_ki IP: *.met.pl 18.10.04, 16:57
      Niestety nie można skopiować czegokolwiek z tej strony,więc piszę swymi słowy:
      1.Ania z żalem i niepewnością wraca do domu,bo boi się powrotu do codzienności.
      Za Jarkiem pozostali uczestnicy nie przepadają.Wytykają mu egoizm,agresję i
      brak współpracy.
      2.Witek czuje się dobrze,sytuacja nie zmieniła się.Między nim,żoną i córką jest
      wielka miłość i nic nie jest w stanie jej zniszczyć.
      3.Jacek decyzją producenta został zwyciężcą nagrody "Klemensy 2004".Wojtek
      tłumaczy,że Klemens to człowiek,który bardzo cię przynudza,a ty musisz
      trzymać dobrą minę.Przyczepia się klemami i ssie.
      • Gość: anula_w Re: do la_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:08
        Dzieki la_ki
        Nie wiem za jaka kase sa te niusy, ale powiem Ci, ze dno i wodorosty.
        Nie napisali nic nowego, czego byśmy nie wiedzieli.
        Kupy sie to nie trzyma.
        Najpierw jest, ze sytuacja u Witka sie nie zmienia (ja to rozumiem, ze nie jest
        najlepiej - przynajmniej on tak mowil na wizji), a potem, ze jest wielka
        milosci mieczy nim-zona-corka.
        Moze ja ograniczona jestem...Ty jak to rozumiesz..
        Masz racje, ze im nie placisz.
        Buzka
        Anulka
        • Gość: la_ki Re: do la_ki IP: *.met.pl 18.10.04, 18:56
          Na tej zakichanej oficjalnej stronie zawsze jest masło maślane,bo nawet po
          polsku nie potrafią pisać.
          Warto jedynie pooglądać sobie progran przez internet. Dzieją się tam różne
          hece,które są pokazywane potem w telegraficznym skrócie albo wcale./Wczoraj
          np.do póżnych godzin nocnych była ostra jazda po Jarku he he/
          Witek /rozumiem że to Cię interesuje/ powiedział chłopakom w Gdańsku,że żona
          nie podjęła jeszcze żadnej decyzji i że myśli o powrocie do programu.Bartek nie
          ukrywał,że nie rozumie dlaczego on chce wrócić,gdy sprawy tak się mają.
          Moje osobiste zdanie jest takie: producenci mamią Witka,żeby pociągnąć temat i
          przyciągnąć widza.Tu ludzie się nie liczą tylko oglądalność.
          Dzięki za bużkę,nigdy nie umyję tego policzka i pozdrawiam.
          • anula_w Re: do la_ki 18.10.04, 19:13
            na jakiej zasadzie ogladasz ten program przez internet?
            Nie tyle mnie Witek interesuje co ta cala zadyma wokol niego.
            Chyba nie upadnie tak nisko na glowe i nie wroci do tego szemranca (Baru).
            Chyba nie liczy, ze zona podejmie pozytywna decyzje jak on bedzie w Barze...
            Tez podzielam Twoje zdanie, ze chlopak sie napalil na kase (jaka w ogole ona
            jest, bo ja ogladam od zeszlego tygodnia). I racja z ta ogladalnoscia, ze to
            dla Polsatu najwazniejsze...
            A Ty jak obstawiasz (Tys kobieta czy mezczyzna...?) wroci czy nie wroci?

• Gość: la_ki Re: do la_ki IP: *.met.pl 18.10.04, 19:58
              Oglądam program przez kamery,które funkcjonują na oficjalnej
              stronie baru i niestety nic więcej nie mogę zdradzić.
              Witek według mnie nie liczy już na kasę,tylko na zmianę swojego wizerunku co
              może być trudne i ryzykowne,bo to, jak zmanipulują materiał nie zależy od
              niego.Ta zmiana jednak jest możliwa.Witek był lubianym uczestnikiem i
              tłumaczenie,że nic nie pamięta ,okazana skrucha pewnie wzbudzi pozytywne
              emocje.
              Decyzję co do powrotu chyba podejmie za zgodą żony,więc trudno mi
              obstawiać,bom facet i nigdy nie będę na miejscu Joli.
              Nagrodą jest sportowe Porche /ekstra fura/
              • anula_w Re: do la_ki 18.10.04, 21:04
                Jak masz takie swieże wieści to Cię czasem będę podpytywac..OK??
                Ja juz nie wiem na co Witek liczy..i co o nim mysleć.
                A sądzisz, ze jego tłumaczenie, ze nic nie pamięta jest prawdziwe? (Z pkt
                widzenia mężczyzny oczywiscie..;), bo mój mąż twierdzi, ze nie sposób
                jest "tego" nie pamiętać.
                Ja jako żona i matka chyba (pisze "chyba", bo nie bylam w takiej sytuacji i nie
                wiem na 100% jakbym sie zachowala) bym wybaczyla, ale pewnie nie zapomniała.
                Nie warto niszczyć tylu wspólnych lat dla jednej głupiej chwili.
                Tak sobie ja sądzę...Anula

• Gość: la_ki Re: do la_ki IP: *.met.pl 18.10.04, 21:24
                  Jeżeli był tak pijany,że urwał mu się film,to raczej nie doszłoby do
                  czegokolwiek.Na gorąco po pamiętnej środzie powiedział,że była impreza,alkohol
                  i emocje...Raczej zapomniał gdzie jest,zapomniał o kamerach.Co teraz ma mówić?
                  Że miał ochotę na chwilę zapomnienia?
                  Myślę sobie,że tu nie tylko o zdradę chodzi,lecz o ośmieszenie siebie i rodziny
                  przed milionami widzów.Oprócz polsatowskiego programu ukazały się również
                  artykuły i zdjęcia w tzw.brukowej prasie,więc negatywny odbiór społeczny jest
                  gwarantowany.Czy oprócz zdrady taki skandal też można łatwo wybaczyć?
                  Co do info służę i pozdrawiam
                  • Gość: meg Re: do la_ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:31
                    ja mam inne pytanie do ciebie,czy działają ci wszystkie kamery,nie wiem co jest
                    grane ale z baru żadna nie działa od dwóch dni.
                    • Gość: la_ki Re: do la_ki IP: *.met.pl 19.10.04, 02:32
                      > ja mam inne pytanie do ciebie,czy działają ci wszystkie kamery,nie wiem co
                      jest
                      >
                      > grane ale z baru żadna nie działa od dwóch dni.

Mają dość poważną awarię i jutro nie będzie też w związku z tym koncertu
                      braci. Nie wiadomo kiedy naprawią.
                  • anula_w Re: do la_ki 18.10.04, 21:50
                    Wiesz ja od niedawna jestem w temacie Baru, a dokladnie od dnia goracych
                    krzesel kiedy to glosno sie mowilo na temat "nocki". Ja naiwana myslalam, ze
                    skonczylo sie na polsatowskich depeszach z Baru, nie sadzilam, ze prasa w to
                    wejdzie, ale powiem Ci, ze nie zdziwilabym sie jakby ukazaly sie te artykuly w
                    Fakcie i SuperExperesie, oni tam zyja takimi tanimi sensasyjkami.
                    No to sie chlopak skompromitowal, a w dodatku jeszcze Bogu winną żonę...
                    Kurde, ale musi miec wyjscia teraz stresujace na ulice.
                    A swoja droga to jakas taka teraz znieczulica wsrod ludzi. Wywęszą sensacyjkę i
                    dalej na pantalyk, nieważne, że krzywdzą ludzi.
                    Nie wiem co w tym jest, ale czuje niesmak przy całej tej historii, ale nadal ją
                    oglądam i mnie ciekawi rozwój. Coś na zasadzie narkotyku.
                    A może to mój wrodzony romantyzm, że mimo wszytsko życzyłabym happy endu...
                    Pozdrowionka
                    • b_bb Re: do la_ki 18.10.04, 22:47
                      Ja dla odmiany mam dosyć wałkowania historii Witka i jego zdrady na wizji.
                      Jasne, że dla Polsatu jest to gratka, sami bohaterowie dają im tematy, nie
                      trzeba wymyślać wyreżyserowanych głupot, jak to było w poprzedniej edycji.
                      Witek stracił u mnie resztki współczucia po stwierdzeniu, że zastanawia się nad
                      powrotem do programu. Dla kogoś kochającego rodzinę, której zaufanie zostało
                      poważnie zachwiane, nie powinien nawet przez moment myśleć o dalszej zabawie i
                      zdobywaniu popularności. Żadna kasa nie jest warta tego, co może stracić na zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka