Dodaj do ulubionych

Peruka Marii (MjM)?

21.10.04, 11:59
Od kilku m-cy nosi tę samą fryzurę, tez bym chciała tak sie obciąć i nosić
pół roku niezmienioną!Czy jest na co chora czy co? A może to kochany-
duppowaty mężuś doprowadził ją do wyłysienia, a ona biedna udaje że nic sie
nie stało, bo chce ratować świat?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.katowice.pik-net.pl 21.10.04, 12:02
      Ona jest chora ma raka, głupio ci?
      • Gość: KIRA Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.crowley.pl 21.10.04, 12:05
        Chorowała na raka chyba ale juz podobno przezyciezyła podobnie jak facet
        grający Norberta
      • ewamalecka Re: Peruka Marii (MjM)? 21.10.04, 13:08
        Tak właśnie podejrzewałam :-((
        • Gość: to ja Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:32
          Słuchaj ,kobieta jest po chemioterapii,jesli nie wiesz jaki bywaja tego skutki
          to nie życzę ci,żebys sie na sobie samej lub najbliższych dowiedziała.Pękasz ze
          śmiechu,co,smieszna peruka.Za taki głupie dowcipy,los prędzej czy później się
          mści.
          • ewamalecka Re: Peruka Marii (MjM)? 21.10.04, 13:49
            Co Wy tacy poważni? To o chemii to przecież nieprawda?!
            • reniatoja Re: Peruka Marii (MjM)? 21.10.04, 14:51
              W kazdym razie, skoro byś tak chciała jak MAria to cóż stoi Ci na przeszkodzie,
              żeby sobie kupic tez peruke?
    • kotekmru Re: Peruka Marii (MjM)? 21.10.04, 14:22
      Boże, nie wiedziałam, że ona miała raka - jeśli to prawda, to życzę jej dużo
      zdrowia i swewnętrznej harmonii, by jak najszybciej skończyła ten przykry w
      życiu epizod. A swoją drogą to jedna z fajniejszych postaci w tym serialu...
    • Gość: to ja Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:46
      Już z tego wychodzi.Ma krótko obcięte ciemne włosy i jest pełna checi do
      życia.Producenci serialu dopasowali sie z akcja do jej choroby,było z nia b.żle
      ale pokonała to cholerstwo.Wszystkiego dobrego dla niej.
      • Gość: mm Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 15:46
        ja też nie wiedziałm o tym. jeśli to prawda to życzę jej z całego serca powrotu
        do zdrowia.
        a tak baj de łej - ta fryzurka odmłodziła ją o dobre 10 lat!
        • Gość: Lechoo Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.gdynia.mm.pl 21.10.04, 22:56
          Superfajnie wyglądała jak miała te loczki. Potem jak niby obcieła to odrazu
          powiedziałem, ze ma peruczkę i potem przeczytałem w jakimś szmatławcu o jej
          chorobie i potwierdziły sie moje przypuszczenia.

A przed chwilą widziałem ją w TVN Style i wygląda jeszcze lepiej. Czarne
          króiutkie włosy, okólarki, modne luźne ciuszki, fajny makijaż. Ogolnie bardzo
          sympatycznie jak na swoj wiek:)

Pozdro.
          • Gość: Jamnik Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:32
            Mnie też nie przyszło do głowy, że to z powodu nowotworu, dopóki nie
            przeczytałam o tym w szmatławcu ;)

Też się cieszę, że zdrowieje, bo bardzo ją lubię.

Ale niepokoi mnie inna rzecz. Nowa fryzura Marty mianowicie jest moim zdaniem
            tak koszmarna, że też nie przypomina normalnych włosów... Czyżby też peruka,
            co gorsza, z podobnego powodu?

Kto miał w rękach odpowiedniego szmatławca i coś wie na ten temat? Proszę...
    • Gość: Madzia Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.pl / 213.155.191.* 22.10.04, 13:03
      z początku nie wiedziałam,ze jest chora, potem gdzies przeczytałam ;(( swoją
      drogą fryzurka jaką ma teraz w serialu, (czyli peruka o tak ściętych włosach i
      w tym kolorze), moim zdaniem bardziej do niej pasuje niż te długie loczki co
      miała i upinała w kok.Teraz wygląda dużo lepiej a przede wszystkim młodziej
      (próbuje namówic matke na tego typyu fryca). Co nie zmienia faktu, ze jednak
      wolałabym ja w tych loczkach a zdrową!!
      Pozdrawiam, mam nadzieje,ze wszystko będzie ok ;))
      • Gość: fusiak Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.238.76.109.adsl.inetia.pl 22.10.04, 14:21
        Słuchajcie, nie żartujcie sobie! Naprawdę ta aktorka jest chora? Straszne, kto
        by przypuszczał, wcale sie nie dziwię, że niektórzy probowali sobie żartować,
        ale tak to nie pozostaje nic innego jak życzyć tej Pani powrotu do zdrowia!
        PS. Jeszcze nie mogę uwierzyć!!!
    • atlantis75 Opowiadała wczoraj o swojej chorobie... 22.10.04, 14:45
      ... na TVN Style. Nie poznałam jej, bo teraz nosi króciutkie czarne włosy
      (swoje) i wygląda naprawde świetnie! Wyzdrowiała i mam nadzieję, że rak jej juz
      nie dopadnie.

Pozdrawiam :)
    • Gość: dośka Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.ssnet.pl 22.10.04, 17:09
      A ja nie poznałam,że to peruka!!! I obie z siostrą najeżdżałyśmy,ze spaprała
      swój image.Czekam ,aż wystąpi w swoich naturalnych króciutkich włosach.
      Pozdrowienia dla Małgosi Pieńkowskiej
    • Gość: kasja Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.aster.pl 22.10.04, 18:48
    • Gość: kasja Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.aster.pl 22.10.04, 18:51
      Tez nie wiedzialam, ze jest chora.
      Szczerze zycze jej duzo zdrowia.
      Ale jedno co mnie udezylo po zmianie fryzury to niesamowite podobienstwo do
      Jolanty Pienkowskiej z Wiadomosci. Czy to sa siostry???
      • Gość: wieslawa-siemianko Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.aster.pl 22.10.04, 18:56
        Nie to zbieżnośc nazwisk. Jola Pieńkowska ma jedynie brata.
        • Gość: kasja Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.aster.pl 22.10.04, 19:27
          Dzięki. Ale podobienstwo jest bardzo duże, więc jestem zdziwiona,że to nie
          siostry, bo czasami myślałam nawet, że bliźniaczki.
          A'propos cztałam, że znasz (służbowo) Myszkę. Czy "Hankę" też? Może jakieś
          ciekawostki?
          Pozdrowienia!
          • Gość: Karin Re: Peruka Marii (MjM)? IP: *.devs.futuro.pl 23.10.04, 01:18
            Wczoraj w "Życiu na gorąco" jest w naturalnych włosach. Myslałem, ze to Ewa
            Drzyzga na początku. Pewnie juz wkrótce bedzie miała takie w serialu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka