Dodaj do ulubionych

Agnieszka Perepeczko-Fitkau

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 09:46
jestem zniesmaczona ta kobietą.wszędzie musi się obnażać i pokazywac wdzieki
podstarzałej lafiryndy, zzreszta zobaczcie sami:
www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/89/50_file.jpg
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka o dżizys 22.10.04, 10:06
      to jest niesmaczne, trochę jej już obwisają i nie powinna ich pokazywać światu,
      te spodnie tez tak chyba kupione z 10 kilo temu
      • Gość: myszka Re: o dżizys IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 10:19
        najgorsze jest to że ona chyba uważa sie za seksbomę i wszedzie się tak
        pokazuje z biustem na wierzchu , albo gołymi ramionami.tylko że ta Pani
        dwadzieścia lat skończyła jakies 40 lat temu.
        zobaczcie to www.vipnews.pl/!
        __octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/69/29_file.jpg

ble ble fuj !
    • Gość: Gossip Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:56
      Nie znam się dokładnie na plotkach, ale czy nie było tak, że zdradziła
      Janosika z miejscoym potomkiem więźniów na Antypodach?
      A potem wróciła do Janosika, który w Polsce radzi sobie całkiem nieźle?
      Nasz Harnaś daje się robić w bambuko zdaje się.
      • Gość: myszka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 11:27
        jak dla mnie ona wygląda na taką co poleci na młodego kolesia( janosik
        kieopskawo wygląda). ma chyba aspiracje żeby zostać króliczkiem playboya .
        eskponowanie obwisłego ciała nie jest estetyczne.
        a o tej rzekomej zdradzie nic nie wiem.......wiem że mieszkali w australii i to
        chyba razem z janosikiem, co ?
        • Gość: Ain Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:35
          Właśnie. Kobiety w starszym wieku nie powinny pokazywac nawet gołych kolan, ale
          nikt nie przewidział, że Perepeczkowa pogubi staniki. Okropne. Dedykuję p.
          Perepeczko anegdotę, o tym jak moj kolega z liceum zobaczył niespodziewanie
          swoją babcię opalającą się topless na malym balkonie. Kiedy ją zobaczył
          wrzasnął : babciu chowaj te balony, bo się nigdy nie ożenię!!!
        • Gość: norka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:36
          Janosik dojechał na chwile ale wrócił.Ona została na pare lat i mieszkała z
          jakimś narzeczonym ale z mężem była w komitywie.Wróciła chociaż czasami lata
          do Australii.Pamietam z jakiegos wywiadu dom nad oceanem w którym mieszkała z
          austalijczykiem.Teraz prowadza sie z Janosikiem bo w sferach artystycznych mąż
          jest mężem a gach jest chwilowy i do wybaczenia.Lubi sie obnażać bo żyje
          przeszłościa i nie ma lustra a Janosikowi chyba wsio rawno.
        • johnny_tomala Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 11:37
          z tym sposobem lansowania siebie za pomocą za dużych i starych cycków to mi się
          z Bartel kojarzy.
          • amadea_22 Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 11:48
            no własnie, Joanna baretel tez przesadza z tymi bimbałami :-)
            • Gość: jolka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.04, 19:13
              a co proponujesz?żeby sobie obcięła,czy wypaliła?
              ja też mam 124 w biuście przy 155 wzrostu.
              znasz receptę na to żeby z przodu też mieć plecy?
              • Gość: znawca Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:27
                No to równa dziewczyna z Ciebie :))))))

BP NMSP
              • Gość: znawca Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:27
                No to równa dziewczyna z Ciebie :))))))

BP NMSP
    • Gość: myszka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 11:50
      www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/69/29_file.jpg
    • iguana100 Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 12:05
      ble....
      • Gość: nioma Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:36
        tak sobie czytam te wasze zjadliwe wypowiedzi i
        zastanawiam sie co wam to przeszkadza?
        wszyscy wygladacie jak miss i mister unuversum?
        jestescie idealnie piekni? codownie nieskazitelni?
        kazdy z was ma super gust i smak?
        nie znam was, ale tak sobie mysle ze wcale nie jestescie
        tacy cudowni i pewnie niektorzy jak was widza tez sobie
        mysla : o matko jak mozna wlozyc to czy tamto jak sie ma
        taka koszmarna figure. I co z tego? Ubieramy sie dla innych
        czy dla siebie? Na tym kochani ma polegac dobre samopoczucie
        - nosze to w czym sie dobrze czuje!
        A to ze ktos nie ma 20 lat nie oznacza ze ma isc od razu kwaterke
        na cmentarzu sobie wykopac.
        Niejedna 40 wyglada lepiej od 20ki.
        A przy okazji dekoltow, Taka Zosia Loren - tez starsza pani a lata
        z cyckami na wierzchu, no i co? Jej sprawa....

Wyluzujcie troche i dajcie innym zyc.
        A dla Pani Perepeczko - pozdrowienia.
        • lahliq Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 12:50
          Chodzi raczej o to, że jeszcze calkiem do rzeczy kobieta robi się na siłę
          nieatrakcyjną. Jedyne co ją łączy z Sophią Loren to chyba wiek.
          • Gość: 50-tka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:57
            Drogie krytykantki, życzę Wam abyście w wieku A.Perepeczko tak wygądały, co
            oczywiście nie znaczy, że podoba mi się jej styl. Ale mimo to jest to
            niewątpliwie dojrzała piękna kobieta.
            • Gość: magda Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 13:03
              również jestem za panią agnieszką - którą bardzo lubię, z wywiadów wypowiedzi i
              książek a że nie wstydzi się swego ciała to trzeba ją obgadywać - jak komu
              przeszkadza niech nie patrzy - dla mnie to bardzo elegancka i mądra kobieta. Te
              co krytykują myślą że zawsze bedą piękne gładkie i jędrne???
              • Gość: nioma Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:06
                no nareszcie - pojawily sie madre glosy.
              • Gość: 50-tka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:09
                Zapewne nie wszystkie krytykujące są "piękne, gładkie i jędrne". Wokoło widać
                sporo młodych "pulpetów" obnoszących tłustawe gołe brzuchy, duże pupy opięte
                spodniami, i krzywe nogi w mini-spódniczkach. To też jest niestetyczne i bee
                moje drogie młode bezkompleksowe.
                • Gość: Harnaś Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:30
                  Pokazywanie się w prześwitujących ubraniach ukazających cyce w wieku 50 czy 60
                  lat nie podoba się żadnemu normalnemu facetowi.
                  W tym wieku raczej należy eksponować intelekt...
                  O ile go ktoś ma.
                  • Gość: Kosa Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.acn.waw.pl 22.10.04, 18:02
                    > W tym wieku raczej należy eksponować intelekt...
                    > O ile go ktoś ma.

Intelekt i tolerancję, szczególnie wobec
                    starszych, można prezentować w każdym wieku.
                    Pozdrawiam.
            • lahliq Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 13:22
              Gość portalu: 50-tka napisał(a):

> Drogie krytykantki, życzę Wam abyście w wieku A.Perepeczko tak wygądały, co
              > oczywiście nie znaczy, że podoba mi się jej styl. Ale mimo to jest to
              > niewątpliwie dojrzała piękna kobieta.

Zauważ, że ja jej urodę dostrzegłam. Niestety uważam, że styl trzeba dostosować
              do figury, wieku, urody. Niedktóre kobiety nie potrafią pogodzic się z
              przemijającym wiekiem. Zamiast podkreślać to co im zostało z urody podkreślają
              to co minęło.
              • Gość: 50-tka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:32
                Zgadzam się - ubiór należy dostosować do figury, urody, okoliczności stosując
                zasadę, że lepiej mniej niż za dużo, należy patrząc w lustro zachować dystans
                do siebie. To wszystko obwiązuje niezależnie od wieku.
                • Gość: KIRA Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.crowley.pl 22.10.04, 13:44
                  No to o co jest ta dyskusja, przeciez nikt nie odmawia jej że jej atrakcyjna
                  tyle że się osmiesz takimi strojami, ukzauja niezbyt ładne dla oka ciało. gdyby
                  ubierała sie bardziej stosownie wyglądała by lepiej.
                  Troche umiaru w ubraniu, poprostu
                  • amadea_22 Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 13:55
                    no własnie, chce wyglądać mlodo i seksownie, a daje to odwrotny skutek, stara
                    lampucera w prześwitujących bluzeczkach. ja rozumiem , że jak ona była młoda i
                    ładna to wygladała w pozrądku, ale teraz czas za przeproszeniem troszke ja
                    posunął i solarium, makijaze i takie stroje jej w niczym nie pomogą.również
                    widziałam ja w niektórych programach i nie dośc że była niestosownie ubrana, to
                    w dodatku jej gadka nie była rozkoszą dla ucha. no cóż, nie zazdroszce jej
                    urody,nie zazdroszzcę jej figury bo tak sobie myślę , do cholery czy jest czego
                    zazdrościć ?

• pawel-strzalka Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 14:05
                      i wszędzie jej te wielkie obrzydliwe suty sterczą, sorry to jest
                      obrzydliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: up Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:42
                    jupi
        • kraxa cyce cycami 02.11.04, 15:45
          sa obwisBe to fakt, ale eksponowanie tych galek od radia wkurza mnie jak niew
          iem co. Zdzira stara tymi sutkami po oczach kluje
    • wieslawa-siemiankowska Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 14:09
      Widziałam to zdjęcie juz wczoraj. Baba zwariowała na stare lata i co najgorsze
      nie zdaje sobie z tego sprawy,że nie jest już młodą, zgrabną laską- tylko panią
      w wieku 62 lat i w tym stroju wygląda żałośnie. Widziałam ją zresztą kiedyś na
      żywo- na wernisażu Starowieyskiego , tam dla odmiany miała gigantyczny dekolt i
      pomarszczone , obwisłe cyce na wierzchu- w ogóle wyglądała strasznie długie
      pokudłaczone włosy, wylewające się zewsząd cielsko i oczywiście obcisły strój.
      Po minach ludzi widać było,że wzbudza niesmak i politowanie. A zresztą w ogóle
      kim jest ta pani poza byciem żoną Perepeczki? No przecież nie pisarką, bo tej
      jej wypociny na temat kuchni czy podróży znanych ludzi były żałosn ?
      • anmanika Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 14:19
        To, że jest się w xxx-wieku nie oznacza przymusu ubierania się w trumnę. Rzecz
        jasna pewne części ciała robią się nieapetyczne i nie należy ich nadmiernie
        eksponować. Może ta pani ma np. ładne nogi które warto pokazać? Kiedyś
        widziałam Beatę Tyszkiewicz w mini i świetnie wyglądała - resztę ciała miała o
        niebo staranniej pokryte niż ta pani na zdjęciu:))
        • amadea_22 Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 14:19
          www.panmaciek.friko.pl/AgnieszkaFitkauPerepeczkoMJakMilosc/AgnieszkaFitkauPerepeczko08.JPG
    • amadea_22 Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 14:25
      www.desperado22.piwko.pl/Agnieszka%20Fitkau%20Perepeczko1.jpg
      • amadea_22 Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau 22.10.04, 14:28
        jakos się nie ładuje ten link, ale zdjęcie tam zawarte jest wstrętne, zresztą
        zobaczcie sami wchodząc na stroe tego kolesia i wybierając po lewej stronie
        Agnieszkę perepeczko.
        czy po obejrzeniu tej fotki ktos ma wątpliwość że ona lekko przesadza ?????????
        • Gość: KIRA Re: TRAGEDIA IP: *.crowley.pl 22.10.04, 14:50
          jestem załamana, no sorry.....to jest załosne
    • Gość: Borkas Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:55
      Piersi są natmniernie na wieszchu lecz co innego twasz. Mukbym w jej uśmniech
      paczeć godzinami. A woczach ma głembię. Jej mąsz jest szczenściarzem. I nic
      tego nie zmnieni.
      • Gość: Boraks Pees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:56
        Chybaże zgon.
        • Gość: KIRA Re: Pees IP: *.crowley.pl 22.10.04, 15:20
          A jakze Boraks masz rację z tym zgonem przede wszytkim....
          no ale niech te piersi chowa bo zadna to rewelacja
          • dp11 Re: Pees 22.10.04, 16:27
            to ona miała gołe ciało?! A ja myślałem ze jakąś bluzke z marszczonego
            materiału w kolorze beeeżowo-szarym. O rany to dlatego ten biedny Prokop był
            taki wystraszony
            • Gość: kijek Re: Pees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:40
              trzeba tej pani pogratulowac, bo eksponowanie tak watpliwych wdziekow to wyraz
              niebywalej albo glupoty albo odwagi :/ na taki widok wiekszosci zdrowych
              mezczyzn musi sie robic niedobrze
              • jollaa Re: Pees 22.10.04, 21:39
                Spytalam o zdanie mojego całkiem zdrowego (na oko) męża o zdanie na temat
                wyglądu pani Agnieszki i orzekl, ze swietnie wyglada a jej piersi to sam miód.
                Po prostu nie wszystkim panom podoba się obfity biust, wolą bardziej "sportowy".
                Ja gratuluję pani Agnieszce i biustu i odwagi, polska standardowa mentalność
                każe takim paniom radosnym i cieszących się życiem kłaść się do trumny, albo
                iść na pacierze najlepiej w sukmanie do kostek i moherowym berecie.
                • Gość: seep Re: Pees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:03
                  albo małzonek jest mniejszoscia, albo biedak jest fetyszysta (to nie grzech)
                  albo tobie czegos brakuje i z wygłodzenia rzuca sie juz nawet na mieso
                  najpodlekszego gatunku
                  • Gość: Jola Re: Pees IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:29
                    Nawet jeżeli jest mniejszością, to mniejszość też może wyrazic swoje zdanie, a
                    jeżeli pani Fitkau jest dla ciebie mięsem najpodlejszego gatunku, to albo
                    jesteś zgorzkniałym impotentem albo zakompleksionym kurduplowatym onanistą.
                • Gość: Ain Re: Pees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:44
                  Ciekawe ile lat ma twoj mąz. Jeśli jest stary to mnie nie dziwi, jezeli jest
                  młody to ja bym sie zaczęła zastanawiać. Pani Perepeczko pomyliła australijski
                  busz z salonami Wa-wy. Podobno napisała ksiązkę. Żeby zaistnieć stosuje metody
                  Mandaryny albo jakiejs innej Dody. Proponuję żeby następnym krokiem Simony-
                  Perepeczki w MjM było rytualne spalenie stanika Luckowej.To by było coś gdyby
                  Luckowa zaczęła paradować po wsi w przezroczystych koronkach. W końcu są w tym
                  samym wieku, nie??
    • Gość: znawca beretów Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: 213.155.166.* 22.10.04, 22:35
      Moja ciotunia też w wieku 65 lat wyszła na spacer na ulicę po czym po przyjściu
      oznamiła:
      -No niewiedziałam że mam jeszcze takie powodzenie. Wszyscy faceci się za mną
      oglądali starzy i młodzi.
      Dodam że ciotunia miała wówczas na sobie półprzeźroczysty kombinezon a na
      wielgachnym tyłku prześwitywały stringi.
      Wiem że napewno mówiła prawdę tylko nie znała intencji tych co się oglądali a
      zapewne szok mieli w oczach.
    • Gość: cepem_go skad ta krytyka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 23:34
      A ja nie rozumiem tych krytyk. Moze mam spaczony gust, ale nie widze w jej
      balonach nic niesmacznego. Raczej twarz uroda nie grzeszy, ale biust jest
      niczego sobie. Juz nie wspomne, ze tak wyglada w takim wieku ... Troche
      obiektywizmu by sie przydalo.
      • Gość: 50-tka Re: skończcie już, bo przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:55
        panie nie muszą Agnieszki Perepeczko naśladować, a panów nikt nie zmusza aby
        się z nią żenili. Pozwólcie kobiecie żyć i wyglądać tak jak ma ochotę. Ta cała
        dyskusja jest dla mnie przejawem nietolerancji i kołtuństwa.
        • Gość: txz Re: skończcie już, bo przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:37
          Czy ja występuję na wizji z obwisłymi cycami prześwitującymi przez bluzkę?
          Puknij się babko w czółko.
          Nie myl tolerancji z przyzwoleniem na obrażanie.
          A może teraz jej mężulek powinien występować w TV z obwisłym brzuchem bez
          koszulki, bo kiedyś był Janosikiem? Na szczęście ma on więcej rozumu.
          • Gość: 50-tka Re: skończcie już, bo przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:11
            Jeśli w tv najbardziej cię obraża "prześwitująca" bluzka pani Agnieszki to
            faktycznie nie mamy o czym rozmawiać. A tak na marginesie, to masz chyba więcej
            niż jeden program tv i zawsze możesz użyć pilota.
      • Gość: aborygen Re: skad ta krytyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 08:29
        Jej twarz przywołuje mi na myśl serial "Powrót do Edenu"; chyba w tej Australii
        zaatakował ją krokodyl, tylko chirurg nie był tak dobry, jak ten serialowy,
        niestety... Kiedyś to była naprawdę piękna kobieta. A teraz jej się wydaje, że
        jest piękna i nikt jej nie wyprowadza z błędu. Do tego tragiczna aktorka.
        • Gość: Arystyp Re: Dlaczego nie dolce vita? IP: *.c.net.pl 24.10.04, 20:38
          Nie wiem, czy żona Perepeczki ma 60 lat, ale jeśli tak, to jak wg polskich
          stereotypowych wyobrażeń powinna wyglądać i zachowywać się kobieta w takim
          wieku?
          Ma być siwa, zaniedbana (bo niska renta czy emerytura), donaszająca bazarowe
          ciuchy sprzed co najmniej 20 lat, robiąca na drutach szalik i czapkę dla wnuka,
          codziennie chodząca do kościoła i namiętnie słuchająca Radia Maryja, zrzędząca
          i sfrustrowana, niczego już od życia nieoczekująca (poza aktem końcowym)?
          No bo wg części Polaków, tych o sklerykalizowanej i zaściankowej mentalności
          niemoralne jest, aby osoba 60-letnia cieszyła się życiem jak 25-
          latka, "bywała", piła alkohol i okazywała radość istniena. To nie leży w naszej
          polskiej naturze, u nas normą zachowania jest wieczne narzekanie, krytykanctwo,
          cierpiętnictwo narodowe (tak nas, biedaczków, ta historia doświadczyła, więc z
          czego się tu cieszyć!).
          Przydałoby się trochę tolerancji dla ludzi preferujących odmienny od naszego
          styl życia.
        • Gość: Kosa Re: Ten wątek... IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 20:46
          ...to żenada! Odmawiacie dojrzałej kobiecie, prawa do
          swobodnej kreacji! A jaki prawem? Nie macie matek, ciotek,
          sąsiadek, jeśli macie to co gonicie je w kozi róg, a sami
          ustawiacie się w roli arbitrów! Taką rolę wyznaczacie
          starszym od siebie? A Wy nigdy się nie zestarzejecie?!
          Nigdy! Bo Wy już jesteście starymi piernikami, skoro młodzieńczy
          gest dojrzałej kobiety Was oburza! To ciemnogród rodacy.
          Pzdr.
          • Gość: beata Re: Ten wątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:18
            Przecież tu chodzi o elementarny dobry smak. Nie mieszajcie tu tolerancji
            itd.Kobitka nie ma wyczucia, aż jej szkoda.
          • wieslawa-siemiankowska Re: Ten wątek... 24.10.04, 21:41
            A dlaczego ten wątek to żenada ? Żenadą to jest strój pani Perepeczko. Skoro 62-
            letnia baba nie wstydzi się publicznie występować z gołymi cycami to tak samo
            my mamy prawo publicznie ją skrytykować. Wiadomo, każdy będzie kiedyś stary,
            ale ważne jest to aby w tym wieku zachować świadomość swojego wieku i umiar w
            ubiorze. Spójrz na Bożenę Walter czy Krystynę Koftę- też starsze panie, a jaka
            klasa w wyglądzie i ubiorze. Nikt nie mówi tu,że pani Perepeczko powinna
            siedzieć w domu i cerować skarpetki, ale jej próby zwrócenia na siebie uwagi
            tym strojem ją załosne i śmieszne.
            • Gość: astra Re: Ten wątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:55
              Nie mogę się pozbyć wrażenia, że większośc krytykantów patrzy na oplotkowywaną
              w tym wątku osobę z perspektywy rynku 20-tysięcznego miasteczka na
              tzw. "zadupiu", gdzie najważniejszym wydarzeniem dnia jest to w co ubrała się
              dziś przysłowiowa Malinowska.
              • wieslawa-siemiankowska Re: Ten wątek... 24.10.04, 22:09
                no bo własnie taki jest temat tego wątku- omawiamy gołe cycki Perepeczkowej i
                jej strój. Nie rozumiem co cię tak dziwi.
                • Gość: astra Re: Ten wątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:19
                  No i właśnie to mnie dziwi, że ta pani jak to subtelnie ujęłaś "cycki" ma dwa,
                  a postów jest pięćdziesiąt.
                • Gość: nic nas nie dziwi Re: Ten wątek... IP: *.janet.waw.pl 02.11.04, 22:58
                  co mnie dziwi.chyba już nic,bo najpierw zdziwiła mnie głębia poruszanego tematu
                  a potem zaźarty i zjadliwy poziom "dyskusji".A wydawałoby się że mamy młodzież
                  inteligentną,wykształconą a tu takie tematy o cyckach jakiejś pani.Ciekawe w
                  jakim wieku są "dyskutanci"i Pani W.Siemanowsko
                  • kraxa w jakim jestem wieku? 03.11.04, 16:01
                    A jakie to ma znaczenie, przeciez w ka|dym wolno tyle samo. W ka|dym razie w
                    odróznieniu od Cyckau-PEREPECZKO moje sutki nie poleruja czubków butów. taka
                    wskazówka
            • Gość: Arystyp Re: obyczajowość prowincjonalna... IP: *.c.net.pl 24.10.04, 23:01
              wieslawa-siemiankowska napisała:

> A dlaczego ten wątek to żenada ? Żenadą to jest strój pani Perepeczko. Skoro
              62
              > -
              > letnia baba nie wstydzi się publicznie występować z gołymi cycami to tak samo
              > my mamy prawo publicznie ją skrytykować.

Nie podoba Ci się, to nie patrz, to proste. Czasy hipokryzji wiktoriańskiej
              chyba nie całkiem jeszcze minęły w naszym kraju. Masz prawo do wyrażenia swej
              opinii, ale po co w niej tyle jadu, nienawiści ("baba", "cycki"). Czyżbyś
              była "bojowniczką" z kółka różańcowego lub innej podobnej organizacji, która
              uzurpuje sobie misję moralnej naprawy świata i pouczania dorosłych ludzi, jak
              mają się zachowywać i ubierać? A może mówią przez Ciebie kompleksy
              prowincjusza, dla którego Polska jest pępkiem świata?
    • brudne-gacie Re: Astra i Arystyp 25.10.04, 11:48
      Jak Wam odpowiadają takie widoki, to musicie być zboczeni , że kręcą was takie
      paprocie cmentarne jak Perepeczko . Nekrofile i tyle.
      Jak to zobaczyłem to mało nie rzygnąłem . Co ta starucha pokazuje ?
      • Gość: Astra Re: brudne-gacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:05
        Czy ktoś Cię zmusza abyś na to patrzył? Reszta "treści" postu - bez komentarza -
        to są po prostu "brudne gacie".
        • scoutek Agnieszka 25.10.04, 13:25
          nie przepadam za pania Perepeczko, drazni mnie jej styl i sposob bycia.... ale
          zazdroszcze jej tego braku kompleksow i odwagi, czegos takiego zwykle sie nie
          ma w kraju nad Wisla... a jak sie ma to sie jest zakrakanym przez roznego
          rodzaju panie (i panow rowniez), ktore gledza i zachowuja sie jak stare
          zazdrosne przekupki... niektore zazdroszcza pokazniego biustu, niektore odwagi
          a niektore popularnosci........ gdyby sobie zoperowala - podniosla lub
          zmniejszyla - to rowniez znalazlyby sie takie osoby, ktore skrytykowaly by to i
          daly by wyraz swojemu swietemu oburzeniu... a dajciez ludziom zyc ......

a intelekt to nalezy obnazac w kazdym wieku, nie tylko jak uroda przeminie....
    • e_katt oj 03.11.04, 16:08
      widząc jej wdzięki, eksponowane nader często dzięki bluzkom z prześwitami,
      ktoś ją kiedyś podsumował tak:
      "czym chata bogata, tym.. rada(?!)"
    • Gość: Handy Rzeczywiście: oburzające!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 01:51
      Żeby kobieta dojrzała posiadała biust oraz go eksponowała! Jest to przywilej
      dostępny jedynie młódkom, kobiety dojrzałe powinny na drutach komże i feretrony
      haftować!
      Tak my tu w Pciumiu uważamy!
      O!
      • Gość: alina Re: Rzeczywiście: oburzające!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 08:56
        To feretrony mona haftować ?
        • Gość: Handy Można. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 06:58
          Sam widziałem feretrony wyhaftowane przecudną modą na atłasie.
          Tak więc - można.
          • Gość: :/ Re: Można. IP: *.devs.futuro.pl 16.11.04, 01:04
            Dzisiejszy "Fakt":

Jestem dumna z biustu
            Jeśli ktoś myśli, że piersi mogą pokazywać tylko dwudziestolatki, grubo się
            myli! Najlepszym przykładem, że można łamać takie stereotypy, jest aktorka
            Agnieszka Fitkau-Perepeczko (62 l.), która z dumą prezentuje swój lekko tylko
            osłonięty biust. Pani Agnieszka zjawia się na warszawskich imprezach zawsze
            odziana w skąpe stroje, które doskonale eksponują jej biust w rozmiarze... No
            właśnie. Rozmiar biustu aktorki pozostaje tajemnicą nawet dla niej samej.

Jest na okładce
            grafika.redakcja.pl/fakt/Wydania/OkladkaWielka/1100534236400.jpg
            • Gość: alina Re: Można. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:06
              Silicon sie pakuje chyba wg jakichs norm, musi znać rozmiar bo za konkretny
              placiła. Niestety to jest nieestetyczne, jak stare baby w halkach na plaży w
              latach 60-tych.
              • Gość: Ain Re: Można. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 13:06
                Czy to nie jest żałosne, żeby starsza pani Fitkau robila sobie lanserkę za
                pomocą cycków? W tym wieku to juz trzeba mieć dorobek oprócz cycków.
                • scoutek Re: Można. 16.11.04, 13:32
                  dajcie se siana, co?
                  • Gość: Esss Re: Można. IP: *.idea.pl 17.11.04, 09:59
                    Właśnie! Międlenie tego wątku jest stokroć niesmaczniejsze, niźli widok cycków Fitkauowej.
                  • kasiapil Re: Można. 12.12.04, 10:28
                    up
            • Gość: Kasia Re: Można. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:22
              czy ona nie zdaje sobie sprawy jak oblesnie te wielkie suty wygladaja?
    • Gość: ala Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:20
      A ja tam Ją BARDZO lubię. Widziałam ją w Mamy Cię, Rozmowach w toku i czyms tam
      jeszcze, nie pamiętam. To fajna i żywiolowa kobieta. Nie widziałam jej tak
      ubranej, ale te zdjęcia do których daliście linki to fakt przesada. Mimo to i
      tak uważam ją za fajną kobitkę =-)
      • Gość: Gabriel Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:20
        Pani Fitkau nie ma silikownow. Jest to wspaniała, ciepła kobieta, pełna uroku.
        Nikt kto jej nie zna, nie powinien sie wypowiadac.
    • Gość: ekspert.od.cycków Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:46
      Silikonowe cycki nie mają prawa tak zwisać! Te wory są wyrzeźbione tylko i
      wyłącznie przez naturę. Gdyby to był silikon, sterczałyby jak gumowe piłki.
      Znam się na tym...
    • Gość: janosik Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:14
      Simona do Playboya! Kto jest za?
      • Gość: Kim Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: 195.116.210.* 22.12.04, 13:25
        I do CKM-u i do internetu
        więcej Simony !!!
        • Gość: gość Re: Agnieszka Perepeczko-Fitkau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:36
          jest bardzo miła i fajna kobieta odczepcie sie w jej wieku nie bedziecie
          napewno tak wygladaly wredne babsztyle!!!!!!!!!!!bleeeeeeeeeeeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka