Gość: uf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 11:46 Przejrzałem program tygodniowy nowego kanału Tele 5. I nic do ogladania. Z wyjatkiem The Folty Hotel. Z czego ma zamiar utrzymac sie ta stacja??? uf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farscapefan Re: TELE 5 - knot? 24.04.02, 15:04 Polecam w środy o 20-tej CITY LIFE, bardzo dobry serial, miałam okazję zapoznać się z kilkoma odcinkami przy pomocy przyjaciół zza granicy, którzy przysylali mi kasety video z nagranymi odcinkami. Bardzo się cieszę, że pojawił się wreszcie w Polsce. Nieźli są "Hakerzy" (po pierwszym odcinku widzę, że jest o wiele lepszy od całej masy amerykańskich shitów, którymi nas katują inne kanały) poczytaj sobie opinie na www.imdb.com, w Anglii ten serial miał bardzo wysokie notowania, zresztą to produkcja BBC, a oni raczej chały nie wypuszczają. A Doctor Who? To jeden z kultowych seriali! Francuskie "Mieszkanko dla dwojga", czy "Adwokaci" też się interesująco zapowiadają... Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś