Dodaj do ulubionych

FRYDERYKI.........................................

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 21:41
Kolejna "wspaniała" gala prowadzona ciągle przez tą samą osobę-Torbicką.Rzygać
sie chce.Do tego co rusz jakieś usterki,kłopoty z nagłośnieniem.Ale co ja się
dziwię,to mój błąd ze naoglądałam sie przeróżnych,perfekcyjnie zorganizowanych
gali w Niemczech.
I jeszcze ta pusta sala!!!!
Obserwuj wątek
    • krasnoludek1 Re: FRYDERYKI......................................... 23.04.02, 22:25
      Cóż...impreza taka, jak i poziom rodzimej muzyki. Nic dodać nic ująć.

Podobał mi się tekst Skiby skierowany do M. Wiśniewskiego - "Michał ukończył
      szkołę budowlana, wiec ma w głowie pustaki..;-))Szarżował ostro, aż dziw że
      nikt mu nie odpysknął.
      Mam pytanie - czy ktoś wie co się dzieje z Markiem Grechutą - wygląda tak jakby
      był ciężko chory;-(
      pzdr
      • Gość: Gregor Re: FRYDERYKI......................................... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 23:15
        Skiba i Ich Troje to jedna "klika" wiec sobie docinaja bez zadnych urazow. A
        klika dlatego ze maja wspolnego menadzera jak gdzies wyczytalem, wiec sie na
        pewno znaja. Kurcze wlaczylem znow 2 i dalej Fryderyki jak to dlugo moze trwac
        i kto za to placi ?? Nawet sie ludzie z kongresowej zmyli bo im sie znudzila
        impreza :)
      • Gość: igi Re: FRYDERYKI......................................... IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.04.02, 16:29
        nie wiem, czy jest chory, ale wiem, ze ma problemy z synem...
    • Gość: Dziunia Re: FRYDERYKI......................................... IP: *.chello.pl 23.04.02, 22:38
      Widzę, że nie tylko ja zwróciłam uwagę na tę "wielką" publikę. Szkoda słów. I
      na dodatek te pomyłki Kayi i Torbickiej, tak jak sobie wchodziły w zdania,
      żenada! Pozdrawiam.
    • Gość: Malia Re: FRYDERYKI......................................... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 24.04.02, 01:19
      ...pusta sala.. na mniejscu organizatorów zapłakałabym nad tą imprezą... to
      przykre, że tak "prestiżowa" (a tak przynajmniej mówią o niej artyści i tak
      zwani ludzie z branży) nagroda przyciągnęła tak mało uwagi. Myślę, że za rok
      albo Fryderyków nie będzie albo zmienią się diametralnie. Dla mnie jest to
      śmieszne, nawet nie śmieszne, jest żałosne.
      Wybieram się na kulturoznawstwo i obawiam się, że niedługo nie będę miała już
      czego studiować, bo kultura w naszym kraju umrze.
      • Gość: lutek Re: FRYDERYKI......................................... IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 07:22
        FRYDEPRYKI
      • Gość: Mitsero Re: FRYDERYKI......................................... IP: *.polimex / 10.10.6.* 24.04.02, 10:06
        To od poczatku powinna byc kameralna impreza dla samych swoich.
        I niech wszyscy samo swoi sobie i swoim podbijaja wzajemnie pileczke.
    • beciab Re: FRYDERYKI......................................... 24.04.02, 15:32
      Fryderyki to raczej "Klikoryki". Co rok ci sami artyści...Jedna klika. Zresztą,
      większość z nich wywodzi się z wytwórni Pomaton IMI i BMG...A jak myślicie, kim
      jest jury? Z tego co wiem, co to głównie pracownicy i artyści z tych
      wytwórni...Jak wiadomo najłatwiej przyznać nagrodę samemu sobie.

A jeśli chodzi już tak stricte o wczorajszą imprezę to...
      a) sala była rzeczywiście przerażająco pusta, już nawet kamerzyści nie mieli
      tego jak ominąć, musieli pokazywać (tu - fajny był komentarz muzyków LEny
      Walentino)
      b) Kayah miała fajną sukienkę i generalnie dużo bardziej nadawała się na
      prowadzącą niż Torbicka
      c) Grechuta rzeczywiście kiepsko wygląda
      d) komentarz Torbickiej o zgodności inicjałów z Turnauem był żenujący, a
      komentarza: "Machamy teraz do Grzesia Ciechowskiego" podsumować nie potrafię.
      Ciężko słowa znaleźć.
    • Gość: Ginny Re: FRYDERYKI......................................... IP: 212.160.195.* 26.04.02, 12:49
      Oglądałam tylko przez chwilę. Ni mogłam znieść tych przeuroczych dowcipów Kayi
      i Torbickiej...To było żenujące, a nazywanie takiej nagrody "prestiżową" uważam
      za żart miesiąca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka