Gość: Duncan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:43 ... bo żem nie oglądał ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: Co sie działo wczoraj w Klanie ? 26.10.04, 08:46 też nie widziałem i też ciekaw jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Co sie działo wczoraj w Klanie ? 26.10.04, 09:04 no wiec tak, Wladzia ani widu ani slychu, nawet o nim nie wspomnieli zajeci sprawdzaniem DNA .... i sie okazazalo, ze DNA Eli i Knorra nie jest zgodne z DNA probki krwi znalezionej w samochodzie kurde.....uff.... odetchli... my tez.... Czesia-Celine zle sie czula w pracy, wiec szefowa - znaczy Trojanowska kazala jej isc sie leczyc... Roch fotograf postanowil sie nia zaopiekowac, i w czasie tej opieki przyszedl Darus... jak ujrzal Czeske wychodzaca z lazienki w szlafroku i Rocha w fartuszku kucharskim to wyszedl.... Ania, czyli zona pana doktora - golfisty ciagle wsciekla na meza,ze jego lekcje golfa dla kolezanki z pracy na polu w Rajszewie... nastolatka Majka poprosila Trojanowska o przekazanie listu Danielowi... Daniel list dostal, ale w towarzystwie nowo poznanej Ewy niezbyt byl trescia zainteresowany... hm... Kingusia zobaczyla ojca w towarzystwie obcej baby... w knajpie... usilowala ocyganic wlasne dzieci, ze to nie dziadzius tylko ktos do niego bardzo podobny... a szef apteki, w ktorej Beata ma staz ma jakies problemy z bankiem.....Beatka - jako zdolna farmaceutka - proponuje szefowi herbatke ziolowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Co sie działo wczoraj w Klanie ? 26.10.04, 09:05 ... czyli znowu wszystko się kręci wokół herabty.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Co sie działo wczoraj w Klanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:07 Śfietnie scoutek ! Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re:Red ..... IP: *.crowley.pl 26.10.04, 09:48 A czy zuwazyliscie we wczorajszym klianie ze gosciówa z wielkopomna rolą pielegniarki mówiącej że duzo zmian w nowym budynku co DNA badają to ta laska z red light, czyli liroya panna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re:Red ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:52 Taaaaak ??? Ta wredna facjata ??? O ja pierdzielę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re:Red ..... IP: *.crowley.pl 26.10.04, 09:55 Tak mi się własnie wudawało dłos ten sam i te usta ach te usta, wiec szukam potwierdzenia czy ktoś jeszcze zuważył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re:salata.. IP: *.aster.pl 26.10.04, 16:41 A czy ktos zauwazyl, ze przy zlewie u Knorrow lezala glowka salaty? Oni wracaja z badania Dna, a tam lezy salata. Nie wiem czemu, ale mnie ta salata zirytowala... Dlaczego scenograf ja tam polozyl? Czy Wy tez to zauwazyliscie? Odpowiedz Link Zgłoś