Dodaj do ulubionych

Łukasz- Samo Życie

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.04, 02:05
Co sądzicie o tym aktorze.Moim zdaniem marnuje się w tym serialu,mam nadzieje
że wreszcie wystąpi w ambitniejszych produkcjach.
Obserwuj wątek
    • Gość: rewir Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:41
      to on w SŻ nie popełnił samobójstwa?
      • pawel-strzalka Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 10:05
        kiedyś w klanie zagrał jakąś małą rólkę, to było kilka lat temu, dziwną mordkę
        wtedy miał no i na nogach był, jak nie ten Dunin w ogóle
    • titerlitury Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 10:42
      jego Łukasz jest tak Hamletowski, że az się płakać chce

sztuczny i teatralny jak Juliusz Ostrwa - od tego czasu troszkę się sposób
      grania zmienił...
    • delphia1 Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 14:47
      W tym serialu On jest zdecydowanie najlepszy.SŻ oglądam tylkoze względu na jego
      obecność.Dobrze że jednka nie zabił się.
      • scoutek Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 14:52
        nazywa sie Dariusz Wnuk
        zagral u Krauzego:
        www.filmweb.pl/News?id=17171
        • Gość: Max Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.04, 20:27
          A mi podoba sie jego gra.Widac że jest aktorem teatralnym,niektórym może się ni
          podobać ale przez to jest oryginalny.
          • Gość: zapomniałem kto ja Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:53
            nie znoszę polskich seriali, a tym bardziej telenowel... dzięki temu aktorowi
            zaczęłam oglądać "polską produkcję" :) jestem w szoku... ale ten aktor jest
            świetny - jego wściekłość i obrażanie się na wszystkich wypadają nadzwyczaj
            naturalnie...
            • Gość: Martini Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 10:50
              Nadzwyczaj...
    • julio_gonzales Re: Łukasz- Samo Życie 30.10.04, 14:06
      Darek Wnuk powiedział w jednym z wywiadów, że nigdy nie przeżywał takich emocji
      jak Łukasz ale bardzo stara sie zrozumieć Łukasza i na planie Samego Życia daje
      z siebie wszystko aby Łukasz był jak najbardziej wiarygodny. Moim skromnym
      zdaniem świetnie mu sie to udaje. Łukasz jest naprawde świetny.
      • Gość: JA Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.chello.pl 31.10.04, 11:30
        A on nie graz w "żurku"? Proszę jest ambitny film
        • Gość: Realka Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.10.04, 23:23
          Żurek- co to za film.Może coś więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka