Gość: Realka IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.04, 02:05 Co sądzicie o tym aktorze.Moim zdaniem marnuje się w tym serialu,mam nadzieje że wreszcie wystąpi w ambitniejszych produkcjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rewir Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:41 to on w SŻ nie popełnił samobójstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 10:05 kiedyś w klanie zagrał jakąś małą rólkę, to było kilka lat temu, dziwną mordkę wtedy miał no i na nogach był, jak nie ten Dunin w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 10:42 jego Łukasz jest tak Hamletowski, że az się płakać chce sztuczny i teatralny jak Juliusz Ostrwa - od tego czasu troszkę się sposób grania zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
delphia1 Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 14:47 W tym serialu On jest zdecydowanie najlepszy.SŻ oglądam tylkoze względu na jego obecność.Dobrze że jednka nie zabił się. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Łukasz- Samo Życie 29.10.04, 14:52 nazywa sie Dariusz Wnuk zagral u Krauzego: www.filmweb.pl/News?id=17171 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.04, 20:27 A mi podoba sie jego gra.Widac że jest aktorem teatralnym,niektórym może się ni podobać ale przez to jest oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:53 nie znoszę polskich seriali, a tym bardziej telenowel... dzięki temu aktorowi zaczęłam oglądać "polską produkcję" :) jestem w szoku... ale ten aktor jest świetny - jego wściekłość i obrażanie się na wszystkich wypadają nadzwyczaj naturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 10:50 Nadzwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
julio_gonzales Re: Łukasz- Samo Życie 30.10.04, 14:06 Darek Wnuk powiedział w jednym z wywiadów, że nigdy nie przeżywał takich emocji jak Łukasz ale bardzo stara sie zrozumieć Łukasza i na planie Samego Życia daje z siebie wszystko aby Łukasz był jak najbardziej wiarygodny. Moim skromnym zdaniem świetnie mu sie to udaje. Łukasz jest naprawde świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.chello.pl 31.10.04, 11:30 A on nie graz w "żurku"? Proszę jest ambitny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realka Re: Łukasz- Samo Życie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.10.04, 23:23 Żurek- co to za film.Może coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś