superspec 31.10.04, 10:31 Wywalic Latawskiego Bartłomieja bo robi za ochrone (ochrania panie przed Jarkiem, Jarka przed Jackiem). W prawdziwym życiu popieram taką postawe ale to jest show a nie placówka wychowawcza i dziac się coś musi.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mexx Re: Pan Latawski do domu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:05 No co Ty.B.Latawski jest tam przecież intelektualistą i gdy zakłada szpanerskie okulary /chyba zerówki bo nie zawsze je nosi/ to średnia intelektu w Barze od razu wzrasta.Podobnie jak u P.I.Mleczki.Poza tym Bartek jest przepięknie użelowany,prawie jak piłkarz Wisły Kraków.A że jest dupa nie chłop to w tym programie się nie liczy.Lansuje się przecież przepięknie.Jest taki opanowany i obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Pan Latawski do domu. 01.11.04, 02:28 superspec napisał: > Wywalic Latawskiego Bartłomieja bo robi za ochrone (ochrania panie przed > Jarkiem, Jarka przed Jackiem). W prawdziwym życiu popieram taką postawe ale > to jest show a nie placówka wychowawcza i dziac się coś musi.:) khmm, superzpecu, czyzby fornty Ci sie odwrocily? poprzednia edycje cala zes pial, ze be, ze fe, ze niehumanitarne i w ogole byles dosc mocno anty na forme przekazu realitem zwana. A tu prosze: wywalic, bo zazegnuje konflikty :) eh, widac sprawza sie ze tylko krowa nie zmienia pogladow...ale zeby az tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Pan Latawski do domu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 06:36 Edwardzie spec cierpi po utracie kontaktu z ramona, coz z tego ze tylko wizualnego. To sie naprawde moze rzucic na mozg. PS. Znalazlam tu epokowe odkrycie. Bar wyostrzyl mi wzrok. Nosze stale okulary wiec jaki jest wniosek? Nosze zerowki. Huraaaaaaa. Moge juz wsiasc do samochodu bez okularow???? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Piałem, żeby nie płacic polszmatowi 01.11.04, 08:47 Czyżby Ramona (moja ulubienica zaraz po Adrianie Tomali) była bezkonfliktowa? Nie zauważyłem.:) Odpowiedz Link Zgłoś