Gość: ziótek IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.04.02, 17:55 A jakby tak zmienić tytuł forum na "Reality shows"? Bo Polsat wreszcie mnie mile zaskoczył Idolem,BB ostro pikuje w dół. Pogadałoby się i nikt by nie mędził,że to forum BB. HĘ? z. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siano01 Re: Apel do Dyrekcji! 27.04.02, 17:57 Ja mam nadzieję, że nikomu nie przeszkadza, że od czasu do czasu pojawi się wątek o Idolu.... Jakaś odmiana w końcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Apel do Dyrekcji! IP: 212.244.106.* 27.04.02, 19:29 Nie wiem czy tvn byłby zadowolony z przeplataniem wątku o BBB jakimiś polsatowskimi Idolami... ;)))))) w końcu wydają grubą kasę, żeby nas odciągnąć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Apel do Dyrekcji! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.04.02, 20:09 Tiaaa...a to ,że ten "polsatowski idol" jest równie Grubo lepszy od BB3 to szczególik :). PO raz pierwszy Polsat mnie zaskoczył pozytywnie, owszem formuła "Baru" jest ciekawsza niż BBB, ale to dopiero Idol okazał się być takim programem, który bądżmy szczerzy-oglądać moga chyba wszyscy. Troche szkoda, ze jeden odcinek trwa tak krótko, mnie-osobiście nie przeszkadzałoby, gdyby trwał 1.30h pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Apel do Dyrekcji! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 20:57 Gość portalu: Margaret napisał(a): > Tiaaa...a to ,że ten "polsatowski idol" jest równie Grubo lepszy od BB3 to > szczególik :). > PO raz pierwszy Polsat mnie zaskoczył pozytywnie, owszem formuła "Baru" jest > ciekawsza niż BBB, ale to dopiero Idol okazał się być takim programem, który > bądżmy szczerzy-oglądać moga chyba wszyscy. > Troche szkoda, ze jeden odcinek trwa tak krótko, mnie-osobiście nie > przeszkadzałoby, gdyby trwał 1.30h > pozdrawiam :)) Zgadzam się z każdym słowem , będę chciała wystartować w Idolu tylko muszę się opalić bo zblakłam co nieco. To żarty ale mnie się też bardzo podoba i uważam że trwa za krótko.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś