Gość: inok IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.11.04, 11:07 mialem watpliwa przyjemnosc obejrzec pierwszy odcinek serialu Panienki w polsacie. Koszmar jednym slowem. No i jeszcze Socha na dokladke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:11 Socha jest juz wszędzie... koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie wiadomo bylo IP: *.chello.pl 08.11.04, 12:09 no i dobrze ze tego nie ogladalem. doszedlem do wniosku ze nie ma co ogladac produkcji Polsh!tu bo napewno bedzie jedna wielka tragedia. jak widac nie pomylilem sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: panienki 08.11.04, 12:11 Takie se - z nastawieniem na opcję minusową. Ale mimo wszystko lepsze od KOSMITÓW, o wiele lepsze ;) Gonera jako Benek był całkiem strawny. A Socha faktycznie do wypawienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:57 Tak jak przypuszczałem - ci, którzy przed obejrzeniem uznali serial za zły teraz piszą "nie obejjrzałem, ale nie myliłem się" albo "wiedziałem, że będzie koszmar i był". Może jakieś uzasadnienie. "Kosmitów" nie widziałem, więc nie mogę sie wypowiadać, ale "Panienki" miałem okazję zobaczyć - serial ani specjalnie dobry ani zły - na tle innych sitcomów to i tak postęp, że dialogi są napisane po ludzku no i nie ma podkładanego śmiechu z taśmy. Mówiąc szczerze wolę to niż kolejną polską imitację "Benny Hilla" czy "Jasia Fasoli". I proszę nie pisać, że wszystkie seriale Polsatu to dno, bo mogę wskazać choćby trzy pozycje, które na pewno do tej kategorii nie należą - "Pensjonat pod Różą", "Rodzina zastępcza" i "Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście" (o dziwo ten sitcom nie jest taki głupi a Pazura pokazał, że jego komizm nie sprowadza się do infantylnych min jak w "13 posterunku"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andie niech bedzie IP: *.chello.pl 08.11.04, 21:26 okej, masz racje co do Rodziny Zastępczej i Seksu w mniejszym Miescie. ale reszta to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
berecik_pazdziocha Re: panienki 08.11.04, 21:33 Osobiście nie twierdzę, że wszystkie seriale Polsatu to dno, ale ten wybitnie mi się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania sochy sie czepiacie a glinka gorsza IP: *.netcafe.waw.pl 10.11.04, 06:51 Odpowiedz Link Zgłoś