24.12.24, 08:03
Życzę wam zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Nim gwiazdka zagaśnie i święta przeminą niech poblogoslawi Panienka z Dzieciną. Niech Wam się życie w szczęście uplata dziś, jutro , w Rok Nowy i po wszystkie lata.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Życzenia 25.12.24, 09:36
      Dzień dobry w pierwszy dzień świąt. Radosnego świętowania.
    • hana2 Re: Życzenia 27.12.24, 19:19
      Dziękuję. Wszystkiego dobrego po świętach. Niech nam w spokoju płyną te ostatnie dni roku. Mam nadzieję, że u Was też czas już spowolnił i daje odpocząć.
      • hrasier_2 Re: Życzenia 27.12.24, 21:34
        Raczej pędzi jak szalony. Niedawno imieniny, święta, a tu Nowy Rok. Szaleństwo.
        • hana2 Re: Życzenia 27.12.24, 22:03
          Do nowego roku jednak cale 4 dni, gdy nic już nie trzeba.
          • hrasier_2 Re: Życzenia 27.12.24, 22:34
            No 4. Jedzenia pełna lodówka, barek się urywa. Podłogi jedynie przetrzeć i można się bawić. W zeszłym roku była zabawa formułowa w trzy osoby i było fajnie😀
            • hana2 Re: Życzenia 28.12.24, 07:09
              Jedzenia już nie mam, bo robię tyle, aby starczyło do końca świąt. Posprzątać też muszę, bo wczoraj pobieżnie ogarnęłam po świętach. A na sylwestra chętnie zajrzę na forumowego. Jak co roku kończę stary i zaczynam nowy rok w domu. Z najbliższymi. Tak jest zawsze fajnie.
              • hrasier_2 Re: Życzenia 28.12.24, 10:13
                No i fajnie. Kiedy się bawić jak nie teraz.
    • stasi1 Re: Życzenia 28.12.24, 11:28
      Kiedyś niestety nie może to się sprawdzić!
    • hana2 Re: Życzenia 02.01.25, 16:28
      W internecie dwa razy natknęłam się na obrazki, na których czołowi politycy dwóch stron w świątecznym nastroju ubierają razem choinkę, albo piją przed kominkiem kakao z piankami. Chyba nasza zbiorowa podświadomość wysyłka pewien sygnał.

Macie politycy robotę do zrobienia, a wasze walki samców i prymusów nie każdego wciągają. Przecież jest co robić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka