Dodaj do ulubionych

telewizor w BB

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 12:35

Dzień: 59

01/05/2002

Wydarzenia

LIVE spod prysznica

Naga prawda w telewizji

Nagie dziewczyny pod prysznicem, bezpośrednia transmisja telewizyjna, pikantne
komentarze panów i bolesna prawda na temat własnej osoby.

W sypialni przegranych znajduje się telewizor, istnieje m.in. możliwość
pokazywania w nim tego, co dzieje się aktualnie w luksusowej łazience
wygranych. W pewnym momencie telewizor został włączony. Na ekranie widać Magdę
i Katarzynę podczas kąpieli.

Panowie nie mogą powstrzymać się od uszczypliwych komentarzy na temat nagości
koleżanek, Ojciec wpatruje się w telewizor jak zaczarowany.

Monika uważnie przysłuchuje się rozmowie dziewczyn, dowiedziała się, że nie
jest przez nie lubiana. Kasia i Magda, nie zdając sobie sprawy z tego, że
Niebiescy przez cały czas je obserwują, nie szczędzą uszczypliwości na temat
młodszej koleżanki

Obserwuj wątek
    • Gość: igi Re: telewizor w BB IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.05.02, 19:26
      niezle, prawda? realizatorzy robia wszystko zeby nam nie bylo nudno. po tym
      wydarzeniu powinny sie posypac awantury jedna za druga.
      • Gość: Belami Re: telewizor w BB IP: *.bn.krakow.pl 01.05.02, 21:03
        Ale z domu WB wieje nudą, tam po prostu nie dzieje się nic a awantury i tak
        wybuchają o byle pierdoły jak podpis na słoiku.
        • Gość: igi Re: telewizor w BB IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.02, 10:19
          faktycznie, robia wszystko, ale z marnym skutkiem. moze teraz te awantury
          beda powazniejsze...
          • Gość: ja Re: telewizor w BB IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 10:39
            cześć
            powiedzcie co to było z tym telewizorem bo nie oglądałam i jestem ciekawa
            • valeria Re: telewizor w BB 02.05.02, 11:14
              W sypailni przegranych podłączono telewizor, który jest włączany w różnych
              niespodziewanych porach. Panowie mogli na przykład poobserwować sobie Rudi i
              Magdę w kąpieli, przy okazji dzielące się uwagami na temat Moniki. Uwagi nie
              były jakieś superkąśliwe, ale raczej nie spodobały się Moni. Rudi stwierdziła,
              że ma Monia ma urodę, która nie wszystkim może się spodobać (ja się tu zgadzam,
              mi Monika nie podoba się wcale!!), sama zaś ma koleżankę, za którą się wszyscy
              na ulicy oglądają. Monia bardzo się o to wqrzyła i jak dziewczyny weszły do
              sypialni Niebieskich, kąśliwie powiedziała do Rudi - "Musisz nas poznać ze
              swoją koleżanką".
              Pewnie - jest taki ktoś, kto jest ładniejszy od Moniki i na dodatek śmie żyć!
              • Gość: ja Re: telewizor w BB IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 11:23
                Plus dla Rudi:D, ktoś powinien utrzeć chudego noska przemądrzałej Monisi. Z
                drugiej strony to troche wredne ze strony brata, no ale tu chodzi o wielką
                kasę, i niezłe widowisko. Ale z tego co czytałam to wielkiej afery z tego nie
                było. Nudno sie trochę zrobiło więc tvn postanowił wpuścić troche adrenalinki
                do domu, ale adrenalinka się udzieliła chyba tylko chłopcom oglądającym panie w
                jakuzie he he he
              • Gość: Metaxa Re: telewizor w BB IP: 212.244.106.* 02.05.02, 11:29
                Tia.. Monika myślała, że Rudi się zmiesza albo cuś, a tu nic.. Kaśka z otwartą
                przyłbicą potwierdziła to, co mówiła w jakuzie >:))) Ponieważ atak spalił na
                panewce, Moniczka zaczęła się bronić, że jej nie interesuje, czy ktoś się za
                nią ogląda, czy nie.. Nas również nie interesuje czy ją interesuje >:)
                • Gość: ja Re: telewizor w BB IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 11:36
                  tia Monisię interesuje tylko jej własne odbicie w lustrze, a na Rudi i Magdzie
                  napewno sie jeszcze odegra, inaczej nie byłaby sobą
                  • Gość: ja Re: telewizor w BB IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 11:40
                    Czekam tylko z utęsknieniem na potyczke słowną Monisi i Madziora. Z Frytką
                    poradziła sobie nieżle ale tamta to furiatka a z taką byle półgłówek by sobie
                    poradził. W tańcu juz ja pokonała ha ha ha ha ha
                    • Gość: Belami Re: telewizor w BB IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 11:46
                      Uwaga modelki są głupiutkie w wieku 17 lat później są już trochę otrzaskane. Za
                      Monią nie przepadam, owszem modelki mają ładne maski, ale reszta do niczego.
                      Zastanawia mnie jedno jak po wyjściu z domu WB odpali Chemika, bo wbrew pozorom
                      to ona w tej tzw. przyjaźni rozdaje karty manipulując kmiotkowatym i
                      niedojrzałym emocjonalnie lowellasem z Polic.
                      • Gość: ja Re: telewizor w BB IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 11:53
                        no właśnie to jej otrzaskanie wychodzi w sposobie manipulowania chociażby
                        biednym chemikiem, który od Monisi na pożegnanie napewno nawet buziaka nie
                        dostanie. Jest to czysta kalkulacja Chemik jest jedyną osobą która ją w pełni
                        akceptuje. I jedynym przystojnym facetem w tym domu, a nasza modelka potrzebuje
                        nieustannego uwielbienia swojej osoby, a Janosik i Hydro raczej do tego się nie
                        nadają
                        • Gość: Milka Re: telewizor w BB IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 14:32
                          Troche jestescie niesprawiedliwi. Pokazuja nam Monie w krotkich kawalkach i
                          przewaznie niekorzystnych. Nie odwazylabym sie wydawac takich ostrych sadow o
                          niej na tej podstawie.
                          Zachowuje sie tak, bo prawie wszyscy mieszkancy przyjeli ja dosc chlodno, zeby
                          nie powiedziec zimno. Przewaznie kobiety. I to te starsze. Nie maja innych
                          tematow do rozmow niz uroda Moniki? Rudi ciagle podkresla, ze Monika mysli, ze
                          sa zazdrosne. A skad ona wie co mysli Monika?
                          A ze sa zazdrosne to oczywiste.Za duzo wzbudza w nich zlych emocji.

Ja ja lubie i trzymam za nia kciuki. Dziewczyna jest mloda i przebojowa. A
                          wady ma kazdy. Nie ma idealow

Pozdrawiam
                          • Gość: ja Re: telewizor w BB IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 14:46
                            jasne że nie ma osób bez wad. Nas początku miałam dobre zdanie o Monice
                            (głównie za sprawą jej opini na temat kena) ale pierwsze wrażenie było mylne.
                            Kolezanka Monika lubi być w centrum zainteresowania, lubi być uważana za tą
                            najlepszą najpiękniejszą, a kuiedy tak nie jest jątrzy,intryguje i robi z
                            siebie kozła ofiarnego. Oczywiście może i jest atrakcyjną kobietą (co kto
                            lubi...) ale to nie znaczy że ma stawiać swoją osobę ponad wszystkich.
                          • Gość: Metaxa Re: telewizor w BB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 19:45
                            Gość portalu: Milka napisał(a):

> Troche jestescie niesprawiedliwi. Pokazuja nam Monie w krotkich kawalkach i
                            > przewaznie niekorzystnych. Nie odwazylabym sie wydawac takich ostrych sadow o
                            > niej na tej podstawie.

A o innych na podstawie krótkich kawałków odważasz się wydawać sądy? wszystkich
                            oglądamy w mniej więcej takich samych proporcjach.. jedni wypadają lepiej, inni
                            gorzej.. Niestety Monika należy do tej grupy, która zdecydowanie traci po
                            dłuższej obserwacji..

> Zachowuje sie tak, bo prawie wszyscy mieszkancy przyjeli ja dosc chlodno, zeby
                            > nie powiedziec zimno. Przewaznie kobiety. I to te starsze. Nie maja innych
                            > tematow do rozmow niz uroda Moniki? Rudi ciagle podkresla, ze Monika mysli, ze
                            > sa zazdrosne. A skad ona wie co mysli Monika?
                            > A ze sa zazdrosne to oczywiste.Za duzo wzbudza w nich zlych emocji.

A niby skąd Monika wie co mysli Rudi albo Madzior??? no widzisz.. Tak samo jak
                            ona odczuwa ich niechęć, tak i one pewnie czują powody, dla których jakoś nie
                            miała ochoty integrować się z resztą grupy.. I kwestia wieku jest tu najgłupszym
                            wytłumaczeniem.. Z osobami starszymi też można znaleźć porozumienie JAK SIĘ
                            CHCE... sama miałam najlepszą przyjaciółkę, która była starsza ode mnie o 13
                            lat. A wydumana zazdrość? Monice jest wygodniej tłumaczyć sobie w ten sposób
                            intencje dziewczyn. Dziwne tylko, że nie były zazdrosne o Barbi czy Frytkę,
                            również młodsze, również atrakcyjne..

> Ja ja lubie i trzymam za nia kciuki. Dziewczyna jest mloda i przebojowa. A
                            > wady ma kazdy. Nie ma idealow
                            >
                            > Pozdrawiam

Ja również :)
                          • harpia1 Re: telewizor w BB 02.05.02, 22:35
                            Gość portalu: Milka napisał(a):

> Zachowuje sie tak, bo prawie wszyscy mieszkancy przyjeli ja dosc chlodno, zeby
                            > nie powiedziec zimno.

Ona za to tryskała gorącem jak gejzer....

> Przewaznie kobiety. I to te starsze. Nie maja innych
                            > tematow do rozmow niz uroda Moniki? Rudi ciagle podkresla, ze Monika mysli, ze
                            > sa zazdrosne. A skad ona wie co mysli Monika?

Bo Monika to nie raz powiedziała. Wciąż to powtarza. W tym kociołku nietrudno się
                            dowiedzieć czy usłyszeć, co ktoś o kimś mówi...

> A ze sa zazdrosne to oczywiste.

Rety, ale O CO??? Ja rozumiem, zazdrość, ludzka rzecz... Ale czego one mogą
                            zazdrościć Monice??? Tylko nie mów, że urody (rzecz gustu, a ponadto ani Rudi,
                            ani nawet Madzior nie są osobami, którym taka Monika może czymkolwiek
                            zaimponować, a już na pewno nie wyglądem).
                            Zresztą, Monika istotnie nie jest brzydka (choć figurę ma mało kobiecą...), ale
                            czy to powód, by innych traktować z góry? I mówić, że jak ona wyjdzie, to już
                            nikkt tego oglądał nie będzie??? A jak Chemik wyjdzie w niedzielę, to sami faceci
                            będą pod domem WB, bo będą myśleli, że ona wyjdzie?? A słyszeliście, jak określa
                            swoich fanów? Mianem palantów... Gratuluję :(

Pozdrrr...
                            Harpia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka