Dodaj do ulubionych

nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm]

15.11.04, 13:52
gala.onet.pl/2,17200,1,4,galeria.html
specjalnie dla wielbicielek urody Chochołow, wiem ze jest ich wiele:-))
ja niestety ich nie odróznima i nie wiem czy jest to Chochoł żonaty czy
uteresiony.
nie ma to jednak wiekszrgo znaczenia-wszak obaj sa boscy
Obserwuj wątek
    • Gość: pypeć Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:57
      Nie wiem ktory to bo nie widac pypcia na brodzie
    • Gość: matti Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:54
      Obrzydliwość!

PS. Jest podpisane "Rafał Mroczek", więc chodzi o Pawła.
      • Gość: gocha221 Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.icpnet.pl 15.11.04, 15:15
        ze Rafal to wiem, tylko ja wlasnie nie wiem, ktory gra ktorego:-))
        a który ma tego" pypcia" bo ja nie kojarze..
        • gianni_vonsacze Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] 15.11.04, 15:16
          Gość portalu: gocha221 napisał(a):

> ze Rafal to wiem, tylko ja wlasnie nie wiem, ktory gra ktorego:-))
          > a który ma tego" pypcia" bo ja nie kojarze..

Obydwaj mają po 'pypciu' między nogami ;)
    • lezka_z_posen Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] 15.11.04, 15:24
      chochoł wyggląda jak amtor z eliminacji do Idola;)było tam kilka takich
      okazów,"piosenka turystyczna"te sprawy:)a kto widział "Kędziora" w szansie z
      Kasią Klich??boski był:)!
      • Gość: Miska Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:28
        kedziora o imieniu roland?
        • Gość: aska Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:58
          Ja tam uważam że odaj sa oblesni...nie wiem jak takie rozmemłane cos, bo nawet
          nie mezczyzna może sie podobac.
    • hiacynta_bukiet Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] 15.11.04, 20:12
      Ja ich rozgryzłam. Wiem, który to który. Z bliska, bo daleko to nie widać.
      Paweł nie ma grzywki i ma tak włosy "położone" nad czołem (czy to coś, co
      zostało bo zabawie w fryzjera) a Piotrek ma te resztki nad czołem postawione
      tak do przodu. Łatwe, nie?
      • lisa_simpson Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] 15.11.04, 23:23
        Obaj są boscy (czyt. daremni)

Hehe...A co do szansy na sukces...Czy ktoś oglądał ten "Kędzior SHOW"? ;) Koleś
        był jakiś taki...Niecodzienny (jeżeli osoba może być niecodzienna of course ;)
    • lezka_z_posen Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] 16.11.04, 09:08
      a czy Kędzior nie startował w eliminacjach do Idola przypadkiem??bo twarz jakaś
      znajoma,a na pewno nie z programu "Kędzior show"Go znam,bo tego nigdy nie
      widziałam.to chyba na jakiejś regionalnej leci.
      • Gość: legendaowilkulobo Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 16.11.04, 15:30
        oj ja też widzialam Kędziorka w "szansie"! Miodzio!!! I w idolu był jednym z moich ulubieńców i śpiewał na korytarzu "lof miii tende e e e r..." HEHEHEHE!!!
      • Gość: KIRA Re: nasz Chochołek na salonach:-)) [mjm] IP: *.crowley.pl 16.11.04, 15:46
        Kędzior na bank startowała do Idola za Elvisa, próbował robić, ostatnio tzn
        jakieś 2 tygodnie temu widziała go stolicy live, tej facjaty, tego błysku,
        tego kedziora nie mozna pzregapić.................
    • bm_ka Kędzior-szoł 16.11.04, 16:17
      Siem chłopak dobija do drzwi sławy a ta ..? Nie otwiera! Nie poznała siem na
      talencie, co nie? A on taki śliczny i uroczy, taki "kędzierzawy".... Kędzior
      po prostu KĘDZIOR!!!
      • lisa_simpson Re: Kędzior-szoł 16.11.04, 19:41
        Chciałabym zobaczyć jak Kędzior taranuje te drzwi do sławy własną głową. W
        końcu do tego dojdzie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka