Dodaj do ulubionych

HYDRO- moim faworytem

02.05.02, 13:51
Całkiem serio! Bardzo fajnie i zabawnie byloby gdyby to on wygrał. Jesli nie
Hydro to Ruda, ale pozostali uczestnicy sa wg mnie do kitu. Hydro jest
przynajmniej zabawny: smiesznie wyglada (a'la Benny Hill) i ma rozbrajajace
odzywki w stylu "dzien byl udany, bo obiad był". Hydro jest prostym facetem ale
wole go duzo bardziej od zarozumialego sztywniaka J. Dzięciola, ktory wygral
BB1.
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: milena Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 14:09
      Serdecznie współczuję ci gustu...ale jako,że to chyba wolny kraj masz prawo do
      własnego zdania....Wygra Chemik,Hydro won!!!!
      • Gość: Belami Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.bn.krakow.pl 02.05.02, 14:24
        Świat według Kiepskim był hitem Polsatu, świat według Ojca będzie hitem TVN-u.
        • Gość: ja Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 14:27
          Belami powaliłeś mnie.....padłam ze śmiechu dobre ha ha ha ha
      • Gość: ellivia Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.05.02, 16:20
        Gość portalu: milena napisał(a):

> Serdecznie współczuję ci gustu...ale jako,że to chyba wolny kraj masz prawo do
        > własnego zdania....Wygra Chemik,Hydro won!!!!

O gustach sie dyskutuje! Zreszta nie uważam żeby hydro byl seksowny, heheee,ale
        gośc jest do smiechu!
        Wygra Hydro, bo jest zabawny! Smieszniejszy niż Ferdek Kiepski :)
        A Chemik ma ladna buźke i podobal mi sie poczatkowo ale okazal sie nudziarzem i
        kochasiem niczym Grześ z BB1.

• Gość: ja Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 16:28
          jeżeli hydro jest dla ciebie zabawny to współczuje poczucia humoru, co do
          Grzesia z pierwszej edycji ten chociaż był "wierny" jednej, ale myśle że
          jeszcze bardziej nudny od chemika. w tym starciu moim zdaniem chemik wygrywa,
          Grzesio z BB1 to były dopiero nudy
          • ellivia Re: HYDRO- moim faworytem 02.05.02, 16:39
            Gość portalu: ja napisał(a):

> jeżeli hydro jest dla ciebie zabawny to współczuje poczucia humoru
            Przestancie z tym współczuciem. Najpierw milena współczuje mi gustu teraz Ty
            poczucia humoru. Nie ma potrzeby. Ja swoje poczucie humoru b. lubie i czuje sie z
            nim wysmienicie,więc jak tu mozna współczuc. Ale ...milo mi ,ze jestescie tak
            dobrzy, i współczujący, w końcu empatia bardzo liczy sie w stosunkach
            miedzyludzkich ;)
            • Gość: ja Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 02.05.02, 16:55
              i bardzo dobrze, nie każę ci zmieniać swoich upodobań poprostu wyraziłam swoją
              opinię, może trochę niezgrabnie ale sory dla mnie hydro to kompletny brak
              poczucia humoru i bezguścia
              pozdrófka:D
        • ellivia Re: HYDRO- moim faworytem 02.05.02, 16:34
          Gość portalu: ellivia napisał(a):

> O gustach sie dyskutuje!
          Oczywiście chciałam powiedziec,że o gustach sie NIE dyskutuje. Wiecie "de
          gustibus"...i inny autobus ;-)
    • Gość: mimi Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:43
      taaa, byloby piekielnie zabawnie. wiesz, nie wiem, czy uzyles(las) wlasciwego
      przymiotnika.
      • Gość: bbp Re: HYDRO- moim faworytem IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 16:53
        Ellivia, zwykle zgadzam się z Twoim zdaniem, ale tym mnie powaliłaś.Hydro nie
        jest zabawny- jest śmieszny, lecz sam sobie z tego sprawy nie zdaje, przez co
        jest żałosny. Facet uważa, że pieniądze z wygranej należą się jemu, bo jest
        biedny, marnie wykształcony i bez pracy, a inni mogą zdobyć kasę w sposób
        tradycyjny.Jego tok myślenia jest dla mnie nie do przyjęcia, dlatego mam
        nadzieję, że Hydro nie wygra tego programu. Pozdrawiam.
    • ellivia Re: HYDRO- moim faworytem-COFAM TEN TEXT 07.05.02, 21:33
      Cóż, zmieniłam zdanie diametralnie...
      Przez pewein czas nie oglądałam BB i wydawało mi się,że Hydro jest zabawny i
      nagroda mu sie nalezy, ale teraz posluchałam jego niektorych tekstów widze i że
      jest prawie pewien ,że wygra a w dodatku wczorajsza jego odzywka "Chemik mlody
      jest i da sobie radę" byla po prostu glupia i prostacka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka