Dodaj do ulubionych

Kamil v Jaro!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 21:04
Za kim jestescie? Kogo obstawiacie?
Mi juz sie przejadl Jaro i uwazam ze Kamil by go nie zle zastapil. Koles ma
fajne texty i super potrafi Jaro prowokowac - a Jaro sie napala jakby to byla
wojna o smierc i zycie :))))) Boi sie ze mu porszak odjedzie:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: la_ki Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.met.pl 17.11.04, 21:28
      A dla mnie mogą odejść obaj i swoje żale wylewać poza programem.I niech zabiorą
      ze sobą Ewelinę.
    • Gość: Kaja Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.softpro2.pl 18.11.04, 08:21
      Kamil ma odrobine dystansu do siebie, Jaro w ogole i dlatego tak sie ciagle
      pieni i wyzywa wszystkich od chamow
      • Gość: ketka Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:56
        Uwielbiam Kamila - jest SUPER!!!!
        • Gość: :))) Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:20
          Ja nie oglądam,ale widziałam tego Kamila wczoraj jak cośtamcośtam rzucił hasło
          do tego Jarka ,ze"takim zachowaniem to możesz zrobić wrazenie na widzach
          Polsatu, ale nie na mnie"

Jako,że nie oglądam nie wypowiadam się w kwesti kto lepszy, ale z wczorajszego
          odcinka zdecydowanie 1:0 dla tego Kamila.
          • Gość: mexx Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:06
            Zdaje się,że ów Kamil,który tak Ciebie zachwyca występuje właśnie w Polsacie a
            nie w jakichś np."Rozmowach o książce".Sam tam poszedł,nie wydaje mi się,żeby
            ktoś go na siłę wciągał do polsatowskiego Baru,więc powinien zdawać sobie
            sprawę z tego,kto go będzie oglądał.Po co kpić z widzów programu do którego sam
            z własnej woli wszedł?Dla mnie jest żenujący,przeświadczony o własnej wyższości
            i bardzo ale to bardzo nietolerancyjny.I niech nikt nie mówi,że jestem tu
            homofobem,bo widzę,że to ma być tutaj argument zamykający usta tym,którym Kamil
            jako człowiek się nie podoba.Dla mnie nich będzie kim
            chce,hetero,homo,księdzem,dziewicą czy górnikiem.Wszystko jedno,oceniam go jako
            osobnika o wrednym charakterze,który usiłuje pozować wyzwolonego a jest żałosny.
            • Gość: mimi Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:26
              A ja podziwiam Kamila za odwagę.
              I jakoś tak ogólnie wydaje mi się bardziej sympatyczny niz Jarek.
              Wolę Kamila.
              • Gość: mimi2 Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:22
                Przepraszam mimi - powinnam nazwać się inaczej ale z przyzwyczajenia napiesałam
                mimi jak autorka wątku - sorrrrki:-) Jestem mimi2
            • b_bb Re: Kamil v Jaro!!!! 19.11.04, 09:49
              Zgadzam się z mexx.
              To, że nie popieram zachowania Jarka nie znaczy, że muszę natychmiast pałać
              sympatią do Kamila tylko dlatego, że on go nie lubi.
              Postawa Kamila nie podoba mi się od samego początku. Negatywne nastawienie do
              człowieka (kimkolwiek by on był), upieranie się przy niechęci do niego nawet,
              gdy ten wybaczając mu prowokację i obrazę wyciąga do niego rękę.
              Kamil twierdzi, że chce się pokazać jako dobry człowiek, tolerancyjny,
              akceptujący wszystkich ludzi, tymczasem swoją postawą przeczy głoszonym przez
              siebie poglądom. "Dobry człowiek" to puste hasełko, co ono znaczy dla Kamila?
              Kamil studiuje pedagogikę, ma zamiar w przyszłości kształtować osobowość młodych
              ludzi. Ktoś taki powinien być spójny wewnętrznie, świadomy swoich własnych
              niedoskonałości, jednak pracujący nad sobą, doskonalący swój charakter. Kamil
              sprawia wrażenie przekonanego o swojej wyższości, wrażliwszego od innych,
              szlachetniejszego i jest zamknięty na wszelkie komunikaty z zewnątrz, które
              mogłyby zburzyć jego własny obraz. Kamil nie chce mieć żadnego kontaktu z
              Jarkiem, gdyż ten nie pasuje do jego idealnego świata ludzi dobrych. Jak więc on
              zamierza pełnić rolę pedagoga? Nie wie, że tam będzie miał do czynienia
              wyłącznie z osobami niedoskonałymi, którym należy pomóc? Dla mnie jest śmiesznym
              człowieczkiem, pozerem próbującym ukrywać za wielkimi, lecz pustymi słowami
              swoje kompleksy. Co najśmieszniejsze, jest niesamowicie podobny do Jarka.
    • Gość: la_ki Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.met.pl 18.11.04, 22:13
      A ja w konflikcie Jaro vs Kamil jestem za Kamilem.Tego chamskiego tłuka
      Jarosława już nie trawię.
    • Gość: mexx Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:17
      Dla mnie Jarek też jest nieciekawym osobnikiem ale nie w tym rzecz.To nie
      znaczy,że ktoś,kto od progu nazywa go kretynem ma być przeze mnie od razu
      akceptowany bez zastrzeżeń.Odnoszę wrażenie,że każdy,komu się tutaj Kamil nie
      podoba zyskuje od razu łatkę homofoba.I to mi sie właśnie nie podoba.Nie
      powinno sie człowieka oceniac według tego jakiej jest preferencji seksualnej.To
      sprawa drugorzędna i nie powinna stawać się atutem przetargowym w konflikcie
      między dwoma ludźmi.Stanowisko w stylu: Jestem gejem,więc mam rację i jestem
      lepszy nie prowadzi do żadnego konsensusu.To powinno rozgrywać sie w zaciszu
      sypialni tak jak i stosunki hetero a nie stawać się sztandarem pod którym
      zwalcza się nielubianych ludzi.Takie mam odczucia i spróbujcie je uszanować bez
      inwektyw.Pozdrawiam.
    • Gość: tiptop Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:07
      kamil powtarza ze jesli chociaz jeden gay poczuje sie lepiej bo go zobaczy w
      telewizji to oplacalo sie stracic studia itd :) kamilu wyjdz s programu tam
      spotykaj sie prywatnie z gayami napewno uszczesliwisz ich wieksza ilosc :))
      • Gość: kika Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 12:17
        Jaro juz poprostu sie znudzil, tak bywa.
        A to czy Kamil jest gejem czy nie, nie ma nic do rzeczy. Poprostu dostarcza
        lepszy 'entertejnment' :)
        • Gość: telewidzka Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:57
          odpowiadam tym ktorzy tu dyskutuja o czlowieczenstwie kamila nie o
          preferencjach seksualnych. otoz b_bb tym raze pozwole sobie nie zgodzic sie z
          toba. Nie wiem czy ogladalas taki fragment w ktorym kamil mowil, ze byc moze
          pomylil sie w stosunku do jarka / to bylo na samym poczatku gdy wszedl/ i ze
          jesli zobaczy, ze nieslusznie go oskarzyl to go przeprosi. Po jakims
          czasie /dwa moze 3 dni/ kamil powiedzial, ze niestety okazalo sie na miejscu,
          ze jarek jest taki jakim go widzial w telewizji, chamski, obrazajacy wszystkich
          i majacy wszystkich i wszystko poza soba i swoimi sprawami w nosie. A wiec nie
          polega to na tym ze kamil uwaza iz ma monopol na racje. Sadze, ze uczestnicy
          bardzo elegancko zachowuja sie wobec jara bo pora jest juz najwyzsza by ktos mu
          dosadnie powiedzial jaki jest.
          • Gość: lilka Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 16:21
            jaki jest?! to malo powiedziane, ktos juz powinien mu dawno temu manto spuscic -
            bo te jego 'mam prawo' ogranicza sie do chamstwa, homofobii, rasizmu (pare dni
            temu, karola powiedziala ze jarek stwierdzil ze spac z murzynem w pokoju nie
            bedzie - polsat tego nie pokazal - albo go nie nagrali - albo go lansuja!) i
            facet rzuca haslami z jakiegos portalu psychologicznego, przy tym nie majac
            pojecia co oznaczają.
            Co on tam jeszcze robi?
            • Gość: telewidzka Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:38
              Gość portalu: lilka napisał(a):

Co on tam jeszcze robi?

lilka ja sie zastanawiam nad tym od bardzo dawna. Lansowanie lansowaniem ale
              te zachwycone nim malolaty. Jakby polsat nie zdawal sobie sprawy kogo lansuje
              na idola i jakie to przyniesie szkody.
    • Gość: mimi Re: Kamil v Jaro!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 13:25
      naresczcie odpadł jaro! uffffffffff!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka