Dodaj do ulubionych

Zocha Burska

IP: *.chello.pl 21.11.04, 17:36
dlaczego jej sie tak ubzduralo ze Kuba ja zdradzil?nie kumam tego ... uparla
sie i jeszcze rozwodu jej sie zachcialo. bez sensu :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszor Re: Zocha Burska IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 19:35
      Głupia i tyle.
      Ale może ten rozwód jest po to, zeby sobie mogła za Rafałka wyjsć. On ja
      przecież tak kocha ... ;)
      • Gość: boo Re: Zocha Burska IP: *.chello.pl 21.11.04, 20:00
        eh bzdura jakas ... pewnie sie pogodza za 10 odcinkow, jednak scenarzysci
        pragna nam na sile tutaj udowodnic ze baby to tak zawsze - jak sobie cos
        ubzduraja to koniec ... ;)
        • Gość: P-77 Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:41
          > eh bzdura jakas ... pewnie sie pogodza za 10 odcinkow, jednak scenarzysci
          > pragna nam na sile tutaj udowodnic ze baby to tak zawsze - jak sobie cos
          > ubzduraja to koniec ... ;)
          A może właśnie się nie pogodzą. To już nie jest tak przesłodzony serial jak
          kiedyś.
          • Gość: poziomka Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:05
            pewnie pojawił się doktor ZŁO(hehehe)
            • umasumak Re: Zocha Burska 21.11.04, 22:11
              Gość portalu: poziomka napisał(a):

> pewnie pojawił się doktor ZŁO(hehehe)

Doktor zło jest super. Stanowi doskonałą przeciwwagę dla wyidealizowanych
              postaci - lekarzy z Lesnej Góry. Swoją drogę ciekawe, czy Bruno wróci?
              • Gość: poziomka Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:27
                nie wróci.
                ale zgadzam się z tobą odnośnie doktora zło. wypada baardzo przekonująco kiedy
                krzyczy na współpracowników...hehehe
                • Gość: rybka Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:57
                • Gość: rybka Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:58
                  noo, diabełek taki.
                  fajny jest!!!
    • Gość: mala Re: Zocha Burska mi się wydaje czy ona się puściła IP: 81.21.197.* 21.11.04, 22:14
      z tym swoim starym kumplem?
      że seksik był i teraz Kubuś nie chce na nią patrzeć
      • Gość: gigi Re: Zocha Burska mi się wydaje czy ona się puścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:28
        dobrze Ci się wydaje.
        • Gość: P-77 Re: Zocha Burska mi się wydaje czy ona się puścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:45
          A przy okazji związek Mariolka - biznesmen Korzycki to już trzecia w tym
          serialu historia z cyklu "miłość pacjenta i pielęgniarki" (w tym wypadku
          salowej).
          • Gość: AIN Re: Zocha Burska mi się wydaje czy ona się puścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:13
            Pamiętacie, że w pierwszych odcinkach, Zocha nie schodzila z kozetki w
            kawalerce św. Mikołaja, co kochał inaczej. Tylko ksiuty i kozetka . W czasie
            małżeństwa z Kubą, jakoś mało było między nimi tzw. elektryczności, wzajemnych
            czułości. Nagle Zocha nienawidzi tak jakby u progu mieszkania zjawiły sie
            tabuny bab z Kubowym potomstwem. (To szaleństwo nienawisci w oczach kręcą chyba
            w czasie kiedy Zocha widzi jedzace schabowe kolezanki.) Cały ambaras w
            małżeństwie Burskich wynika z tego,ze Zocha ukrywała fakt posiadania rodziny.
            Kiedy Kuba poznał prawdę Zocha odmowila wyjasnień. Wydaje mi sie, ze św. Zocha
            medyczna tak bardzo nienawidzi swojej siostry, ze kazdy kto sie do niej zbliży
            staje się zdrajcą i wrogiem. Kuba ma przechlapane, bo nie podziela nienawiści
            swojej żony. Może lepiej by było, zeby Zocha zniknęła z tym czerwonoskórym,
            lwiogrzywym wodzem niewiadomojakiego szczepu.
    • martak2 Re: Zocha Burska 23.11.04, 10:26
      Mnie najbardziej podoba się to, że wyciągnęli skądś nieco nabrzmiałego Jarka
      Jakimowicza- Kriegla i w ogóle gra postać uwikłanej w rodzinny trójkąt femme-
      fatale- niby wie, że robi źle i rozbija rodzinę, ale niszczycielska siła jej
      uczucia jest bezkompromisowa....
      by the way- DLACZEGO NIKT MU DO TEJ PORY NIE POWIEDZIAŁ ŻE POWINIEN
      NIEZWŁOCZNIE OBCIĄĆ WŁOSY???
      • dark.raven Re: Zocha Burska 23.11.04, 11:42
        Ale jak sie o tym Kuba dowiedzial, ze sie puscila?? powiedziala mu czy co??/
        przeciez to bylo w Krosnie...a zreszta niech sie juz rozwioda i bedzie spokoj
      • Gość: Miska Re: Zocha Burska IP: *.softpro2.pl 23.11.04, 11:56
        tez sie nad tym zastanawiam za kazdym razem jak go widze - taki podstarzaly,
        lysiejacy playboy
        • Gość: Pri Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:59
          A kogo gra tam Jakimowicz, bo mialam obsuw w ogladaniu????????????
          • Gość: gigi Re: Zocha Burska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:01
            kolegę z liceum, z którym zocha się puściła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka