Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:06 To byl wspanialy program i Marcina Pawlowskiego bede pamietac z tgo programu. Byl swietny i dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica świetny program? 22.11.04, 20:53 Filmidło było takie sobie, a oni z Karoliną raczej złośliwi i sarkastyczni niż dowcipni, no ale to były pierwsze koty za płoty, z czasem i pan Marcin i pani Karolina wyrobili się in +. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: filmidlo IP: 213.199.193.* 22.11.04, 20:53 dokładnie Kasiu, moim zdaniem takiego programu w TVP o kinie nie ma!to było super, świetny duecik z Karoliną tworzyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: filmidlo IP: *.his.uni.torun.pl 23.11.04, 13:23 jakoś nie mogę sobie za nic w świecie przypomnieć tego programu... a ta karolina to korwi piotrwoska? ...nie wiem ja juz ta twrz gdzies widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: filmidlo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 12:58 Ja niestety bylam wtedy za mloda zeby to ogladac!czy ktos moze wie gdzie sa jakies fotki z tego programu albo jakis filmik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koba Re: filmidlo IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.11.04, 14:00 A mi od kilku dni kołacze się po głowie, że chyba gdzieś widziałem ten program, ale za cholere nie moge go sobie przypomnieć... Moze ktoś ma jakieś capsy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: filmidlo IP: *.tele2.pl 25.11.04, 15:17 Tak... to KArolina Korwin-Piotrowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olśniony Re: filmidlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:20 Rany boskie! Faktycznie to był Pawłowski! Jako maniak kina oglądałem Filmidło (niedawno jak czyściłem swoje VHS to ze 3 odcinki niepełne nagrane miałem) i podobało mi się. Fajny był ten Box Office z kin z USA i Polski-teraz już standard w każdym programie o kinie. A recenzje samych filmów trochę może ostre ale ogolnie program był dość przyjemny. Miał taką śmieszną konwencję gdy np. recenzując Facetów w Rajtuzach na tle gadającej Karolci Marcin P. wymachiwał jakimś plastikowym mieczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: filmidlo IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 25.11.04, 20:02 A moim zdaniem nie byl zlosliwy. bardzo go milo wspominam. slowo, czekalam na te programy Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: filmidlo 25.11.04, 16:34 wlasnie ostatnio myslalam, ze szkoda Filmidla, ogladalysmy to z amma i lubilysme te czasmai zlosliwe komentarze. zastanawialam sie wlasnie co sie z Korwin-P. stalo i nie moglam sobie przypomniec z kim ona to prowadzila.. dopiero teraz mi to uswiadomilas..faktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: filmidlo IP: *.rene.com.pl 25.11.04, 19:32 ja tez sobie dopiero przypomnialam, ze to Pawlowski prowadzil, kiedy o tym wspomnieli w telewizji przedstawiajac postac MP. nie kojarzylam go bo zawsze mi sie wydawalo, ze filmidlo jakis taki facet misiaczkowaty prowadzil. a pozniej w TVN to pawlowski juz szczuplejszy byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: filmidlo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 01:37 Jak macie nagrane to wrzuccie w neta i dajcie linka-bo ja niestety za mloda wtedy bylam a chetnie bym poogladala!Pliz!!! Odpowiedz Link Zgłoś