Dodaj do ulubionych

Zdziwiony Hydro

07.05.02, 10:31
Z Onetu:
"Arek zastanawia się jaki będzie wynik nominacji. „Stawiam na siebie, ale jak
jest z wami, to nie wiem” – dzieli się swoją opinią z Kasią i Jędrkiem. „Może
być nawet czworo nominowanych” - twierdzi Kasia. Hydro nie ukrywa zdziwienia
wywołanego takim przypuszczeniem."

1. Hydro strzelił jak kulą w płot: tylko on nie jest nominowany, a cała reszta
stanie się celem dla sms-ów telewidzów... ;)
2. Zdziwienie Hydro jest co najmniej... dziwne, bo wcześniej w rozmowie z
Harnasiem powiedział: "Teraz liczy się tylko rozum i matematyka, a potem to już
widzowie zdecydują". Znaczy z wyliczeń nie wyszło mu, że aż czwórka może stanąć
do nominacji? No w każdym razie zapewne kamień spadnie mu z serca gdy dowie
się, że jako jedyny przeżyje ten tydzień bezstresowo....

Pozdrawiam
siano
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: Zdziwiony Hydro IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:37
      a ja jestem coraz bardziej zdziwiona, że oni na niego nie głosują, on jest taki bezbarwny, ma czasem
      lekkie przebłyski, ale za to w jakim stylu (zgroza !), boją się, że ich wykosi czy przeciwnie zupełnie
      lekceważą, nie traktując jako zagrożenia ?? jedno jest pewne: oszczędzanie Hydro nie wynika z litosci,
      jakos nie mogę uwierzyć, że chcieliby mu oddać wszystkie pieniadze, bo jest taki biedny;
      pozdrawiam :))
      • mmpm Re: Zdziwiony Hydro 07.05.02, 10:45
        Hydro ma układ zarówno z Rudą, jak i Harnasiem, więc ani oni go nie nominują,
        ani on ich. A to oznacza, że Ojciec ma duże szanse dotrwać do finału bez
        nominacji...

Pozdro.
        MMPM
        • Gość: deniz Re: Zdziwiony Hydro IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:42
          Moim zdaniem ojciec i tak nie wygra. Tą sytuacje można chyba porównać do finału
          II edycji - kiedy wszystkim się wydawało, że wygra Wojtek, a tu lipa.

Pozdrawiam,
          • mmpm Re: Zdziwiony Hydro 07.05.02, 11:53
            W tej sprawie polecam mój wątek "Kto wygra kasę".

Hej.
            MMPM
      • sandra2 Re: Zdziwiony Hydro 07.05.02, 10:47
        Dzieńdoberek Sianko!
        Ja podobnie jak Maga, nie wierzę że "oszczędzają" go z litości. :)
        Tylko z drugiej strony, fakt, czemu go nie nominują???
        Ciekawa jestem czy faktycznie wyleci teraz Magda? Wtedy, w następnej kolejności
        powinien lecieć Harnaś (chyba???), bo jakoś nie chce mi wierzyć, że nowa osoba
        przetrwa!? CHOCIAŻ..?
        Widzieliście miny Hydro i Harnasia na wieść o wejściu nowego mieszkańca???
        Myślałam że się popłaczę ze śmiechu?! Bardzo im to było "nie w smak"!
        Pozdrawiam. S2
      • siano01 Re: Zdziwiony Hydro 07.05.02, 10:53
        Witajcie! :))

Także moim zdaniem Hydro nie jest oszczędzany z litości. Nagle realnego wymiaru
        nabiera ów układ, o którym się mówi... Ale czy ta trójka wejdzie do finału? Nie
        sądzę. Bo szyki popsuje im Chemik, to po pierwsze, a po drugie ta nowa osoba,
        kimkolwiek będzie -> bo nawet jeśli szybko wyleci i nie zabierze im miejsca w
        finale, to przecież może na kogoś oddać głos nominując i w ten sposób wystawić
        go pod osąd publiki... Czyżby stąd to zdenerwowanie Ojca?

Pozdrowlonka
        siano
      • trevis Wygra Hydro... 07.05.02, 12:44
        ... tak jak podobnie w drugiej edycji bezbarwna nic sobą nie reprezentująca
        płaska Marzenka
        • siano01 Jak Hydro zmarnował szansę... 07.05.02, 13:16
          trevis napisał(a):

> ... tak jak podobnie w drugiej edycji bezbarwna nic sobą nie reprezentująca
          > płaska Marzenka

Nie sądzę by Hydro wygrał. Owszem, miał na to duże szanse, ale zraził do siebie
          przede wszystkim tym, że wykreował się na "tego któremu się należy". Oczywiście
          nie powiedział tego wprost, ale dał do zrozumienia, nieświadomie chyba zresztą.
          Może nawet tak do końca nie myśli? Ale niestety (dla niego) takie wrażenie
          sprawia. Ten taktyczny błąd będzie go kosztował moim zdaniem wiele.....

Hydro zaliczył prawdziwą huśtawkę: po pierwszym tygodniu chciano się go pozbyć,
          jeśli dobrze pamietam miał 6 głosów (?). Nielubiany był nie tylko przez
          współmieszkańców ale i przez widzów. Nagle, dzięki Brenasowi i Zouzie, całkiem
          niespodziewanie dostał drugą szansę - i co istotne skorzystał z niej! Od tamtej
          pory przechodzi przez nominacje jak burza, a jego akcje rosły. Jednak nagle coś
          zaczęło się psuć..... Wahadło odchyla się w drugą stroną.... a właściwie
          spowrotem. Jeszcze trzyma się u współmieszkańców ("układ"?!) ale u widzów akcje
          lecą na łeb na szyję.... I to wcale nie przez manipulację TVN! Bo Hydro obnażyły
          głównie nominacje, które są przecież "live", i powody które podaje przy
          wskazywaniu nominowanych osób.....

I tak Hydro zaliczył historię "od zera do bohatera", a teraz "od....." ...boję
          się mówić ;). W każdym bądź razie, jeśli przypomnieć sobie go z pierwszych dwóch
          tygodni w domu BB, to trzeba przyznać, że dotarcie tak daleko to prawdziwy sukces
          (zbieg okoliczności?) ;))

Pozdrawiam
          siano
          • siano01 Re: Jak Hydro zmarnował szansę... 08.05.02, 09:44
            siano01 napisał(a):

> (...) po pierwszym tygodniu chciano się go pozbyć,
            > jeśli dobrze pamietam miał 6 głosów (?).

Hejka!

Wczoraj Janosik coś wpomniał, że Hydro na początku raz dostał dwa głosy... Ja się
            pomyliłem (możliwe, jeśli tak to sorry) czy Janosik? Ktoś pamięta?

Pozdrawiam
            siano
            • mmpm Re: Jak Hydro zmarnował szansę... 08.05.02, 09:46
              Ta nominacja, w które Hydro miał najwięcej głosów, została anulowana z powodu
              odmowy Zołzy i Brenasa. Zdaje się, że jej wyników mieszkańcom nie ogłoszono.
              Pozdro.
    • Gość: maga Re: Zdziwiony Hydro IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:54
      tak panowie H & H mają bardzo wyrazistą mimikę, uwielbiam na nich patrzeć, kiedy czują się
      zagrożeni nagłym, aczkolwiek niespodziewanym odpływem kasy, którą już zdążyli pięknie
      rozdysponować w swoich marzeniach o przyszłosci :))
      • mmpm Re: Zdziwiony Hydro 07.05.02, 11:06
        Toż w finale najlepsze będą ich miny na wieść o tym, że nie wygrali kasy. Już
        zacieram ręce na widok Ojca usiłującego trzymać fason albo przerażenia
        rysującego się w oczach Rudej... To bedzie znacznie lepsze, niż miny finalistów
        poprzedniej edycji. ;-)))
        Pozdro.
        MMPM
        • Gość: mgr Kwas Re: Zdziwiony Hydro IP: *.prolog.pl 07.05.02, 12:47
          Jak taka tepa, prosta istota jak ten hydraulik moze bec zdziwiona?
          Przeciez ten koles to pierdolony prostak, jebana gnida bez szkoly.
          On jest qrwa roslinka co wegetuje ew. od czasu do czasu zrobi dziecko
          i pozniej placze, ze nie ma na jego utrzymanie... ROBOL DO ROBOTY!!!!!
          • Gość: pp Re: Zdziwiony Hydro IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.02, 13:54
            jak cisnienie jeszcze troche wzrosnie to mam nadzieje na jakies zalamanie
            nerwowe ktoregos z prostaczkow,jakis niekontrolowany wybuch agresji harnasia?
            placz hydraulika, wymioty magdy , jakas mega klutnia, moze jak chemik wygra w
            tym tygodniu(czego mu zycze) to beda probowali go powiesic albo otruc,cos by
            sie moglo jeszcze wydazyc!!
            • Gość: iwa Re: Zdziwiony Hydro IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 07.05.02, 13:58
              tia, w finale zostanie para H&H oraz chemik. Wygra oczywiście chemik. Harnaś ze
              złości złapie go w zęby a hydraulik przeczyści mu rury:))taka będzie ich zemsta
              he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka