Dodaj do ulubionych

wielka gra - kilka pytan technicznych

24.09.05, 11:28
Wlasnei ogladalem wileka gre, i nasunelo mi sie kilka pytan:

czy to jest puszczane na zywo? Chyba nie, a skoro tak - to skad p. Ryster wie ze czas sie konczy? Przeciez moge to troche inaczej zmontowac po nagraniu i czas bedzie inny

czy w czasie pojedynku w sluchawkach jest jakas muzyka, gdy oponent odpowiada?

czy jezeli w jakichs ksiazkach napisane jest ze X, a powidlowa odpowiedz jest (wg jurorow) Y, czy mozna sie odwolac? Dzis byl taki przypadek. Skad gracz ma wiedziec ktora ksiazka mowi prawde a ktora klamie...
Obserwuj wątek
    • igruszka Re: wielka gra - kilka pytan technicznych 27.09.05, 01:15
      Owszem, nieraz tak bylo, ze zawodnik sie odwolywal. Czasem mu przyznali racje, a
      czasem nie. O ile sie orientuje, to na ogol skutkuje argument "w polskiej
      literaturze przedmiotu tego nie bylo", bo nie wymagana jest znajomosc jezykow
      obcych.
    • llullaillaco Re: wielka gra - kilka pytan technicznych 21.10.05, 11:38
      Czy WG została zesłana na stałe na banicję na 10 rano? Boję się że jesli tak,
      to jest to zapowiedź, że czeka ja los Miliarda. :-(
      • igruszka Re: wielka gra - kilka pytan technicznych 12.11.05, 16:51
        Chyba na 10:30 rano. Straszna pora, rzeczywiscie mozna sie obawiac, czy jej nie
        zlikwiduja.

A Miliarda w Rozumie to juz naprawde nie ma? No coz, jak trudno o rozum, to
        gdzie ten miliard umiescic?

igruszka
        • stare_psisko Re: wielka gra - kilka pytan technicznych 13.11.05, 23:11
          He, he, jaka straszna pora? Bardzo dobra. Akurat zdążę się wyspać, wyjść z psem
          i można oglądać. O 15.00 było gorzej. Trzeba było uważać, żeby nie przegapić, a
          jak się gdzieś wychodzi w sobotę, to z oglądania nici. Jestem za 10.30! :)
          Zlikwidowana być nie może, bo raz to tradycja, a dwa spełnia misję telewizji
          publicznej.
          • wwwbaranek Re: wielka gra - kilka pytan technicznych 20.11.05, 22:14
            A mnie też się ta pora nie podoba. Pracuję 2-3 soboty w miesiącu, a na dodatek
            nie ma powtórek na Polonii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka