Gość: arcz BIG BAng IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 09:37 Jak to sie nazywało - takie przedstawienie teatralne komedia z Gajosem w roli głównej do takiej wiochy przylatuje UFO Gajos jest BOSKI daje takiego czadu ze jak to oglądałem to dostałem rozwolnienia - bardzo wskazane po wigilii tutuł chyba Big Bang może jeszcze CZARNA ŻMIJA i KLOSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zacho Żadnych powtórek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 09:38 Nie ważne co, byle co, byle nie powtórki. Telewizja zeszła obecnie na samo dno, były czasy gdy nagrywałem po 8 godzin programu dziennie i oglądałem tylko najlepsze z najlepszych. Teraz jest to 30 minut (w tym program info+2xfamiliada). Ale nie ma się co dziwić jak REKORDOWĄ oglądalność notują takie kichy jak Kewin sam w ... Owszem film super, ale ileż można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLISSSS OJCIEC CHRZESTNY HAHA x 3 IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 09:44 Prosze puście wszystkie części Ojca Chrzestnego po kolei od wigilii po drugi dzień świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prince Charles Abigeil serial węgierski zdubbingowany!! IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 09:48 Był taki węgierski serial Abigeil to była główna bohaterka ale jaki tutuł doladnie to nie pamietam super był i może Przyjaciele i Czarna Żmija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho Przyjaciele IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 09:50 MOgą być Przyjaciele jakieś nowe serie ale TV pewnie nie stać na to bo musi zainwestować w teledurnieje acha i coś z Kryszakiem może Kabarety on jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Lawrence z Arabii IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.12.04, 09:52 i w ogóle jakieś cieple klimaty na zimne wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejs coś zabawnego IP: *.it-net.pl 12.12.04, 10:04 dawno nie powtarzano Rejsu, a to przecież kultowy film i warto przypomnieć, zwłaszcza młodszemu pokoleniu z komentarzami tych z poprzedniej epoki :), tylko podczas świąt można to pogodzić, pozdrawiam świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: coś zabawnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 10:08 Najlepiej film To właśnie miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolon DEKALOG - Kieślowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 10:12 cały !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sign Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 10:30 Powtórki pewnie i tak będą... ale chętnie zobaczę film "Julia wraca do domu" Odpowiedz Link Zgłoś
marpiwoszwe Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 10:52 Filmy: -Nigdy w zyciu -Love Acually -Przerwana lekcja muzyki -Dirty Dancing -2 tygodnie na milosc -Zakrecony Piatek Seriale: -Kochane klopoty ale na 1 albo 2 kanale -Ostatni odcinek Przyjaciol ale z napisami -One tree hill -Swiateczny odcinek 13 posterunku Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Pitch Black i Allo Allo 12.12.04, 10:57 Pitch Black dlatego że jeszcze nie leciał w publicznej TV więc byłaby to jakaś odmiana od wszystkich powtórek. A Allo Allo co prawda leciał w Polsacie ale tam odcinki puszczane były niepokolei i trudno było się połapać. Chciałabym je sobie nagrac, dlatego proszę o powtórke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo cudowne seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:05 Prosze o cudowne seriale: CO LUDZIE POWIEDZA? ALLO, ALLO HOTEL ZACISZE PAN WZYWAL MILORDZIE? ORAZ DWA KTORYCH TYTULOW NIE PAMIETAM: O ANGIELSKICH POLITYKACH /MINISTRACH/ DWOCH CIAPOWATYCH DETEKTYWACH - SERIAL ANGIELSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:06 Ja mam małą prośbę, aby gdzieś zaczęto puszczać SIMPSONÓW i Różowe lata siedemdziesiąte, ach, marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ziboor Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 11:09 1. "Co się wydarzyło w Madison County?" 2. "Willow" 3. "Szał" A. Hitchkocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karafka Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:10 1) "Monty Python i Swięty Graal" 2) serial kryminalny z porucznikiem Colombo 3) jak najwiecej japonskich kreskowek z dziecinstwa, a wiec (fonetycznie:P) Dajmos, Cubasa, Dżidżi i białe majteczki Anny oraz Jata-man i Jata-jata-man ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trram Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 00:28 - Das Boot - Żywot Briana (to chyba raczej niemożliwe) - Rybka zwana Wandą - Słodkie oczy - Hunley - Ciśnienie - Mighty Joe Young - 28 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 11:14 GLADIATOR, SZEREGOWIEC RYAN, RAPORT MNIEJSZOŚCI. pozdrawiam redakcje -świetna idea, ale wąptie, żeby jakaś TV się zaintereowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.lublin.mm.pl 12.12.04, 11:18 Dla mnie "Miasteczko Twin Peaks" - serial i "Czarny kot, biały kot" Kosturicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomgi Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 12.12.04, 11:19 Marzę o tym, aby obejrzeć m.in. dwa filmy amerykańskie z lat 60. Niestety nie znam tytułów. W pierwszym z nich gra Sean Connery i jest to baśniowa opowieść o krasnoludkach i czarach - nie tylko dla dzieci. Drugi film, to chyba produkcja disneyowska, o zabawnych perypetiach męża i żony, którzy posiadają psy. On - doga niemieckiego, ona - jamnika(i). Naprawdę warto by przypomnieć te dwa obrazy. Może ktoś pamięta tytuły tych filmów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodihej Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:26 Pociąg-Kawalerowicza Dyliżans-z Wayne'm Sokół Maltański Shrek Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię-z Hubnerem Nóż w wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka84 Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.gdynia.mm.pl 12.12.04, 11:38 Bardzo bym chciała obejrzec,chociaz stary ale dla mnie bardzo fajny film:"Miłość w rytmie rap".A co byscie powiedzieli na "Pojutrze".Wiem ze był niedawno w kinach ale jest ciekawym filmem i mysle ze dobre jego zapowiedzi przyciagnęły by z pewnoscia duzą ilosc widzow!!!Nie wspomnę juz o "Davincim"(nie wiem czy poprawnie napisałam ale chodzi o ten polski film,tez niedawno leciał w kinach) tez super wciagajacy i trzymajacy w napieciu do konca!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnies Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.net.pl / 195.205.170.* 12.12.04, 11:55 Dzień świstaka Ojciec chrzestny (najlepiej całą trylogię) i może Wszyscy mówią kocham cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria-g. Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.lonet.gdynia.pl / 153.19.101.* 12.12.04, 11:56 na bank zobaczymy "samych swoich", a ja marzę o "amelii".musze też uwazać, zeby przypadkiem nie trafic na świateczny odcinek klanu.wtedy to ja pojde na sanki! Odpowiedz Link Zgłoś
tomchr Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 12:16 ja oczekuję, że w święta TV będzie film "Wyższość uczuć" Odpowiedz Link Zgłoś
gosta Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 12:18 1. "Stowarzyszenie umarłych poetów" 2. "To właśnie miłość" 3. "Podkręć piłkę jak Beckham" 4. "Harry Potter i Więzie Azkabanu" 5. "Bezsenność w Seattle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! IP: *.chello.pl 12.12.04, 12:21 "Żywot Briana" Monty Pythona Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 12:54 -Kundun -Trzecia Planeta od Słońca -The Simpsons -Edi -Żurek -Siekierezada Odpowiedz Link Zgłoś
amate Re: Ułóżcie z nami świąteczny program TV! 12.12.04, 13:06 3x dziennie serial wszechczasów PRZYJACIELE!!! (od 7 sezonu w górę)- chyba nie znam osoby której by nie śmieszył. Polsat dawno temu wyemitował 6 sezonów z powtórkami i chyba "zapomniał" zakupić następne... Odpowiedz Link Zgłoś